- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah Raif Cinli olayı da çözülür.uzun süre yorum yapan olmamış izleyen yok galiba Bayram Dişkaya ve Nura Dutlunun katil zanlıları yakalandı
inşallah Raif Cinli olayı da çözülür.
Kesin öldü. Hatta bence cesedi teyzenin koku geliyor dediği yerde çıkacak.inş korkarım raifte öldürüldü
Izledim biraz ama bayram bulanmadı Galiba.uzun süre yorum yapan olmamış izleyen yok galiba Bayram Dişkaya ve Nura Dutlunun katil zanlıları yakalandı
Izledim biraz ama bayram bulanmadı Galiba.
ayy evet az önce net de okudum bende üzüldüm 2 de çocuğu var. zaten belliydi gerçi. öldürmüş 3 gün sonra yakmış bi de gidip canlı yayına çıkmış, öyle anlatıyor ki bide kendi yalanına kendi de inanmış resmen, ama bakışları pek normal değildi sanki. bu toplum nereye gidiyorAdana'daki kayıp Soner Çığıraçan katilinin programa katılan Birkan olduğu ortaya çıkmış.
Adamlar ne kadar soğuk kanlı canlı yayına çıkıyor, hiç birşey yapmamış gibi nasıl da konuşuyorlar.
Ben varim su ahmet beni deli ediyor 1 adim ileri gidilemiyor ya
bu sezon izleyen yok mu
ben varım kızlarBen varim su ahmet beni deli ediyor 1 adim ileri gidilemiyor ya
Asıl şok bugün du ama. 14 yaşında ki torunu konuşmuş dün bugün sorguya almislar izledin mi.baraja atışmislar.ahmet kaldığı yerde çakıldı kaldı
bu günkü olay şok etti insan sevgilisine nasıl babamı döv at der