- 30 Ağustos 2013
- 2.101
- 7.332
Eskisi gibi izleyen yok mu?
yillardir hic kacirmadan izliyorum. Sabahlari sirf onun icin erkenden kalkiyorum. izleyemedigim zamanda arka planda acip dinliyorum. Ekranlardaki iyi islerden birisi kesinlikle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskisi gibi izleyen yok mu?
yillardir hic kacirmadan izliyorum. Sabahlari sirf onun icin erkenden kalkiyorum. izleyemedigim zamanda arka planda acip dinliyorum. Ekranlardaki iyi islerden birisi kesinlikle.
biraz izledim uyku arasinda dinleyerek gecti. bir dna testi meselesi vardi ama tam emin degilim babasi oldugu dusunulen kisi yaptirmak istemiyordu.Taner olayını izledin mi.
Yaptirdilar. Ama çok benzerlik var.biraz izledim uyku arasinda dinleyerek gecti. bir dna testi meselesi vardi ama tam emin degilim babasi oldugu dusunulen kisi yaptirmak istemiyordu.
O ara uyumusum demek ki.Yaptirdilar. Ama çok benzerlik var.
Aynı. Program ilk başladığında gösterdiler babası mezarına gitmişti.Nezen germiyene ne oldu ..meraktan catlayacammmmmmm
Nezen germiyene ne oldu ..meraktan catlayacammmmmmm
Aynı yukarıda yazdığım gibi.Ben de çok merak ediyorum Nezeni noldu acaba.
Müge Anlı yi fırsat buldukça izliyorum ve o kadının Yarada'nım tarafından özel olarak gorevlendirildigini düşünüyorum.
Masum suçsuz orda burda öldürülmüş faili meçhul mezarı olmayanlarin hakları alınsın suçluları bulunsun diye.
Aynı. Program ilk başladığında gösterdiler babası mezarına gitmişti.
Yok canım mezarını gösterdiler zaten proğram ilk başladığında idi babası mezarına gitmişti çekim falan yapmislardi.Tamam canım görmedim yazdığını.
Hayır bebek kimden falan belli oldu mu?
Galiba olmadı daha yaa inşallah o kızın da katili bulunur
Değil yani.mezarını gösterdiler.Nezen germiyen ayni derken katili daha belli mi
bu test sonucu belli oldu pozitif zaten ortadaydı herşey neyse birisi daha ailesini buldu hele de böylesi sevilesi bir ansan yaa şu trabzon daki cinayet nerdeyse bir sezonu bitirecek hala kim yaptı belli olamadı. şu ahmeti bir konuşturabilseler karadenizli inadı var adamdaYaptirdilar. Ama çok benzerlik var.
Evet ben de tahmin etmiştim pozitif çıkacağını umarım Taner için daha iyi olur tayinini istanbula aldiracak galiba aslında gerek bile yoktu teste çünkü bu kadar tesadüf olamaz.bu test sonucu belli oldu pozitif zaten ortadaydı herşey neyse birisi daha ailesini buldu hele de böylesi sevilesi bir ansan yaa şu trabzon daki cinayet nerdeyse bir sezonu bitirecek hala kim yaptı belli olamadı. şu ahmeti bir konuşturabilseler karadenizli inadı var adamda
bence Nazmiye olayında Ahmet anneyle birlikte nazmiyeyi kapattı bir yere oda Yurdanur dan yardım istedi yada Ahmet yurdanurla iş birliği yaptı, diğer bir ihtimalse yurdanurun nasıl biri olduğunu öğrenince Ahmet nazmiyenin üstüne saldı o kadını nasılsa bu bunu öldürür hesabı. şimdi itiraf etse anasıda yanacak, etmiyoki anasıda yanmasın babası ve abisindende intikam alsın, abiyle babanında sürünmesini istiyor.Evet ben de tahmin etmiştim pozitif çıkacağını umarım Taner için daha iyi olur tayinini istanbula aldiracak galiba aslında gerek bile yoktu teste çünkü bu kadar tesadüf olamaz.
Nazmiye olayı çözülmez bence.
yok askıda kaldı öylece çözülmedi canımNezen Germiyen olayi kac sene önceydi ya. Ben biraktim izlemeyi. Hala cözülmedi mi? En son kizin annesini tutuklamislardi.
yok askıda kaldı öylece çözülmedi canım