çok var öyle kadınlar. ailesi destek olmuyor onlarda böyle erkek terörüne kurban gidiyorlar. şayet intihar etmişse bile bunun suçlusu kocası.e işte zor geliyor ailelere eve getirmek ama dört kolluya binince ağlıyolar ne faydası var şimdi ağlamanın, müge anlının dediği gibi vah gidene
ayyy evet ya hem sevindim hem üzüldüm kadına , ama 5 kardeşi var çok candanlar yalnız bırakmazlar artık onuayy birde berna hanım vardı annesini arıyordu evlatlık verilmiş. müge anlının ekipi ajan gibi . önce resmini getirdiler sonra kızkardeşi geldi. meğerse annesi 7 ay önce vefat etmiş. ağla ağla bitti hem seviniyor hem hüzünlü. kendini büyüten annede hemen hemen aynı zamanda vefat etmiş. 5 kardeşi varmış. işin ilginçi annesi geçen sene başvurmuş müge anlıya o zaman tatile girmiş. kadıncağızda vafet etmiş kızını göremeden.
aynen bencedeçok var öyle kadınlar. ailesi destek olmuyor onlarda böyle erkek terörüne kurban gidiyorlar. şayet intihar etmişse bile bunun suçlusu kocası.
Sonuç ne oldu canım.aynen bencede
hafta sonu girdi ya araya yarın kısmetse bakıcaz, ama buketin kv gelmedi programa güya buketin kaynı yollamıyormuş, annem hem rahatsız hemde orda can güvenliği yok diyormuş.Sonuç ne oldu canım.
O çıktı canım katili.hergün bağımlısı oldum bende müge anlının. zavallı kadirye hanımın katili kesin mahir çıkacak. p.tesi belli olur inşallah.
yyaa ne zaman bugün mü yayınlandı izleyemedim. kesin oydu zaten Allah belasını versin onun gibilerininO çıktı canım katili.
Dün yayınlandı canım,ama haftasonu yakalanmış,kadının bileziklerini falan bozdurmuş,adli tıp raporunda çıkmış galiba,tekrar gözaltına alınınca itiraf etmiş.yyaa ne zaman bugün mü yayınlandı izleyemedim. kesin oydu zaten Allah belasını versin onun gibilerinin
bugün baktım başlarda bahsedilir mi diye göremedim daha sonrada izlemedim. katili elini kolunu salayarak yeterince gezdi zaten. inşallah adaletli bir ceza alırDün yayınlandı canım,ama haftasonu yakalanmış,kadının bileziklerini falan bozdurmuş,adli tıp raporunda çıkmış galiba,tekrar gözaltına alınınca itiraf etmiş.
Dün yayınlandı canım,ama haftasonu yakalanmış,kadının bileziklerini falan bozdurmuş,adli tıp raporunda çıkmış galiba,tekrar gözaltına alınınca itiraf etmiş.
evet ya aynı Gaziantep teki olay çok benzer. o olayda kesin bir yakını yaptı. umarım onunda katili tez zamanda bulunurYaa çok üzülmüştüm o kadına.Bütün şüpheler o çocukta toplanmıştı zaten.Bir diğer olay daha var benzeri Gaziantep de olan bakalım o nasıl sonuçlanacak
evet ya aynı Gaziantep teki olay çok benzer. o olayda kesin bir yakını yaptı. umarım onunda katili tez zamanda bulunur
Bıçaklardan kadın değil mi,bence oda yabancı çıkmaz gibime geliyor.Yaa çok üzülmüştüm o kadına.Bütün şüpheler o çocukta toplanmıştı zaten.Bir diğer olay daha var benzeri Gaziantep de olan bakalım o nasıl sonuçlanacak
Bıçaklardan kadın değil mi,bence oda yabancı çıkmaz gibime geliyor.
Torunlardan şüpheleniyorlar galiba.Evet o olay.Şimdi o konuya geçildi Müge Anlı da.
Torunlardan şüpheleniyorlar galiba.
inşallah torunu değildir ya. ne hallere geldi insanlarEvet torunlardan biri o kadının öldüğü gece eve geç gelmiş ya elinde ekmek bıçağıyla o yüzden
dün biraz naktım sami yalan söylüyor gibi geldi bana. yok parayı çaldırmış 3 bin tl kalmış üzerinde telini almamışlar nasıl gaspçılarsakızlar gördünüzmü sami alemlere akmış meğerse , karısı feryat figan onu arıyor, pişkin pişkin sırıtıyo bide, kadın baya bi bağımlı heralde kocasına ah tükürsene şuna diye bağırıyorum evden:)
bizimkide ne dese beğenirsiniz;
bu kadın demekki sevgisiyle iyice boğmuş adamı heralde o yüzden çekip gitmiş.
ne bu şimdi, sevsek bi dert sevmesek bi dert bu yontulmamışları.
sami ayan beyan yalan söylüyor, adam keyfinde, önceden arkadaşınada söylemiş tombalacıda yevmiyeyle çalışıcam iyi para veriyor diye, kimse inanmadı ona, patronu aradı daha öncede yaptı böyle bişey dedi bağırdı adam , iyi de yaptıdün biraz naktım sami yalan söylüyor gibi geldi bana. yok parayı çaldırmış 3 bin tl kalmış üzerinde telini almamışlar nasıl gaspçılarsa3 bin tl bırakmışlar. bu işde biriş var. evet kadına bende sinirlendim ama karakteri öyle demekki bazıları kocacı olur. kuma bile getirse Allah razı olsun işlerimi rahatlattı der