Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

allah belanı versin dilber......canın cehenneme...hiç akıllanmamış ..hala yalan dolalan ben bilmiyorum..etmiyorum..kemel de yapmadı dedi yaaa...pisssliiik .....nasıl olur yaa nasıl bırakılır...suçumun ne olduğunu bilmiyorum diyor....müge söyledimi bilmiyorum...ben söyleyeyim...elin adamıyla fafenk yaparken...çocuk seni gördü diye..birinin çocuğunu öldürmesine göz yummak...belkide çocuk ölmeden çocuğu tarlaya bırakmak...öldürüldüğünü bile bile...çarpıtmak..başkasını korumak...

o yalancı dilberi allah nasıl biliyorsa öyleyapsın

ellerim titriyor yaa...bu kadın kemalle birlikte olduğu için bu çocuk öldürüldü...kadın diyorki kemal o gün orda değildi diyor..cümle alenm biliyor...itiraf edildi kadın kemali koruyor...neyin kafası bu..herkesi nasıl salak yerine konula biliyor

Kizlar ben dilber zamani hic izlemiyordum ama ablamm sagolsun pek anlatirdi dilberi
Simdi diyecegim.su muebbet hapisi karari verilmisken birdwn hapistej cikti neden birden boyle karar alind
Detayini bilmiyorum ama muge fena kizgin kadina

Esimle izliyorduk agzimiz acik kaldi valla:O

Bende sasirdim.. olayi bende takip etmemistim ama bugun zaten iyice ozetlendi..
Esi biliyormus iste cocukta körü körüne gitti yani..
cocugu tarlaya atacaklarina bir hastaneye filan goturselerdi kurtarilirdi belki..
kim bilir ne olduda dövdüler cocugu,
kadin icerde ses duymamista bilmem ne kim bilir ne nane yiyorduda duymadi tövbe ESTAGFURULLAH

Son düzenleme:
melehat gemiyen = dilber fırtına bu iki anneyi asmalı hep yalan dolan yapyıkları pisliği örtmeye çalışoyorlar yüzlerine bakınca zeten ne oldukları okunuyor ayrıca ben bu konulardan sıkıldım hep ay şeyler müge başka konular baksın artık bence

bide hapishanede dilber'e erkekler mektup yazıyormuş evlenelim diye töbeestafurullah ya
erkeklerde kafayı yemiş

gerçektende aynılar dilberde Melahat gibi diyoki ben ağlıyamıyorum bunlar birlikte yaşasın en iyisi pislikler yüzsüzler birde dilberin önceki haline bakın birde şimdiki saçlar falan boyalı hapihanedede başörtü yasağı var galiba

Muhammet cinayetinin içinde baş rolde bence dilber ...

Ağlamak zorunda değilim dediği anda televizyondan içeri dalıp onun saçını başını yolasım geldi .

Cezaevi arkadaşları bile dedi geldiği günden beri bir damla yaş akmadı gözünden diye .

Bu nasıl annelik bu nasıl insanlık ki senden olma bir cana kıyarsın.

Bir de demesin mi ümit biliyordu diye o zaman godoş o ümit denen adam.

Yok uğruna gitti yavrucak.

günahı boynuna muhamme öz çocukları değil mi insan kaç yaşında olursa olsun yavrum der bunlar çocuk diyor başka şey demiyor cezaevi kadınları ne kadar bakımlı geldi bana

Geçenlerde kahvaltı yaparken Dilber`e denk geldim.
O sırada Müge Anlı Muhammed`in bulunduğunda kaburgasının kırık olduğunu falan söyledi.
Sanırım ölüm raporunu okuyordu, dinlerken ağzımdaki lokmayı yutamadım, içtiğim su bile yardımcı olamadı yutmama,
Dilber ise gayet ruhsuz bir şekilde dinliyordu. Yüzünde ne bir hüzün ne bir özlem vardı.
Sonra kalkıp ben çocuğumun katilini öğrenmek istiyorum diyor, oysa ağzına çocuğum kelimesi bile yakışmadı.
Katili belli neden hala programa katılıyor anlamıyorum.

Ben hayatimda boyle soguk bir anne gormedim.....
insanin evladi cigeri baska birseye benzermi....
benil oglumun ustune tv dustu....
cildiracak gibiydim o has nasil gittim anlatamam....
lac kere kaza gecirecektim..... Bildigim yollari karistirdim kabus gibiydi.....

bu anneyi anlayamiyorum demek ki herkes anne olamiyormus.....
muge anlinin nicin tvye cikardigini bende anlayamiyorum.....
olan gunah siz mahsum cana oldu....

nezen konusunu konuşmuyorlar kaç gündür
bi gelişme var mı?
muhammete ağırlık verdiğinden beri izlemiyorum ben
olayı baştan sona bilmediğim için

allahım bu nasıl bir adalet sistemi insanın isyan edesi geliyo..ya bu kadına müebbet vermemişlermiydi nasıl çıkartırlar ..müebbet hapis 30 yılsa bu indirim nasıl 4 yıla iner 5 yıl bile değil 4 yılda çıkarttılar pislikler.o yavru öldüğüyle kaldı yazık allah onlarada aynı sonu layık görsün inş..ve onu çıkartanlara..eli kulağında münevver karabulutu öldüren pislikte çıkar böyle giderse.
ya anlamadığım hala nasıl tv ye çıkartıp konuşturuyolar mügeye kızdım bu konuda .ya koskoca devlet çıkartmış kadını sen daha nasıl içeri tıkacaksında çıkartıp hala yalanlara devam etmesine müsade ediyosun..

son durum nedır :) 1.5 ay evden takıp ettım meraklardayım :)

Su oktayla babasi ayni anda konusunca hic birsey anlasilmiyor ve komik oluyor ya Aslinda baba lafa karismasa iyi olacak,
Cocukta yazik bu yasta okuma yazmasi yok yani bari okuma yazmayi ogrense bakalim ne cikacak olayin altindan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…