Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün Melahat'in konuşmasını yakaladılar ya hani cesedi niye oraya gömmüşler o zaman mı ne diyordu. Seyirciler farketmiş programda da gösterdiler. orayı izleyen var mı arkadaşlar.
Melahat bişeyi duyduktan sonra gözleri çıksın demiş onu farketmişler
ama hangi konuda dediğini ben de bilmiyorum canım
bunlardan bi cacık olmaz adam oturmuş bide ağlıyo ben onu çok seviyodum o benim kızım diye
Melahat "O zaman cesedi neden oraya götürmüşler" gibi birşey demiş. Lida arkadaşımız onu diyor.
Hatta videonun linkini koyuyorum. videonun sonunda diyor güya çaktırmadan. Video 1 dk 26 sn.
İşte Melahat'in Ağzından Çıkan Ama Duyulmayan O Cümle - YouTube
Ama bu konuşma ne zaman olmuş anlamadım. Seyirciler farketmiş sanırım. Facebookta öyle diyorlar.
Bir de bir arkadaş daha merak etmiş ben de bilmiyorum. Bu programa kim başvurmuş ki onlardan?
bu sözler çook önceki yayınlardan,cesed bulunduktan sonraki günlerde yapılan yayınlardan.."cesedin bulunduğu bölgeyi bilse bilse murat bilir" diyor ahmet taşkın...nereden bilecek konusu geçiyor...diyor ki;"civar köylerde sevgilisi varmış"...melahat de bu lafın üzerine "gözün çıksın" diyor,ama sessizce...sonra hemen ardından yurdagüle fısıldıyor "madem öyle cesedi neden oraya getirmişler"...müge hanımın bunu farketmesini sağlayan da hüseyinin arkadaşı berber var ya o...yayına başvuran da evet hüseyin...Melahat bişeyi duyduktan sonra gözleri çıksın demiş onu farketmişler
ama hangi konuda dediğini ben de bilmiyorum canım
Nezenin katili çiktımı ortaya bilen varmi kim yapmisg nasil olmvş tv seyredemiyorum çok merak ettim cevap lütfen