Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Nezenin ailesi mi basvurmus müge anliya ? ben ilk bölümlerini izlemedim de
yani suclular bariz belli niye kizinin katilini ariyormus gibi yapiyorlar, orayi cözemedim

4 senedir müptelası olduğum tek programbu forumda konuyla ilgili sayfa olduğunu bilmiyordum:26:tühhhbundan sonra burdayım

Bugün Melahat'in konuşmasını yakaladılar ya hani cesedi niye oraya gömmüşler o zaman mı ne diyordu. Seyirciler farketmiş programda da gösterdiler. orayı izleyen var mı arkadaşlar.

Bugün Melahat'in konuşmasını yakaladılar ya hani cesedi niye oraya gömmüşler o zaman mı ne diyordu. Seyirciler farketmiş programda da gösterdiler. orayı izleyen var mı arkadaşlar.

Melahat bişeyi duyduktan sonra gözleri çıksın demiş onu farketmişler
ama hangi konuda dediğini ben de bilmiyorum canım

bunlardan bi cacık olmaz adam oturmuş bide ağlıyo ben onu çok seviyodum o benim kızım diye

Melahat "O zaman cesedi neden oraya götürmüşler" gibi birşey demiş. Lida arkadaşımız onu diyor.
Hatta videonun linkini koyuyorum. videonun sonunda diyor güya çaktırmadan. Video 1 dk 26 sn.

İşte Melahat'in Ağzından Çıkan Ama Duyulmayan O Cümle - YouTube

Ama bu konuşma ne zaman olmuş anlamadım. Seyirciler farketmiş sanırım. Facebookta öyle diyorlar.
Bir de bir arkadaş daha merak etmiş ben de bilmiyorum. Bu programa kim başvurmuş ki onlardan?

galiba programa yurdagul mu basvuralim demis ne oyle hatirladim :26:

programa nezenin babasi basvurmus... hatta müge anli bastan islemek istememis, babasi cok israr edince ve sürekli arayinca islemek zorunda kalmislar...

Melahat bişeyi duyduktan sonra gözleri çıksın demiş onu farketmişler
ama hangi konuda dediğini ben de bilmiyorum canım
bu sözler çook önceki yayınlardan,cesed bulunduktan sonraki günlerde yapılan yayınlardan.."cesedin bulunduğu bölgeyi bilse bilse murat bilir" diyor ahmet taşkın...nereden bilecek konusu geçiyor...diyor ki;"civar köylerde sevgilisi varmış"...melahat de bu lafın üzerine "gözün çıksın" diyor,ama sessizce...sonra hemen ardından yurdagüle fısıldıyor "madem öyle cesedi neden oraya getirmişler"...müge hanımın bunu farketmesini sağlayan da hüseyinin arkadaşı berber var ya o...yayına başvuran da evet hüseyin...

İnsan izlerken sinirden çatlıyor arkadaş ya. Bu nasıl bir aile. Rahmetli kızda aklı başında değilmiş. Onca erkek arkadaş var. Bugün yayında liste yaptılar. Aile ne kadar önemli. Başıboş bırakılınca çocuk da nereye meyil vereceğini bilemiyor. Melahat ikidir gelmiyor programa. Dünkü hani ' o zaman cesedi niye oraya götürmüşler ' gibi bi şey diyor ya nasıl tüylerimi ürpertti. insan yavrusunun ölüsüne böylesine soğuk kanlı cesed der mi ? bu işin altından baya karışık şeyler çıkacak gibi bakalım.

Nezenin katili çiktımı ortaya bilen varmi kim yapmisg nasil olmvş tv seyredemiyorum çok merak ettim cevap lütfen

Nezenin katili çiktımı ortaya bilen varmi kim yapmisg nasil olmvş tv seyredemiyorum çok merak ettim cevap lütfen

Daha belli degil canim arastiriyorlar daha muratin kamera kayitlarinda goruntuler var once arkasinda bi cuval var sonra yok vs.onu konusuyorlar bir kac gundur.. tv arsivindende izleyebilirsin ben oyle yapiyorum..

Olayın açıklanmasına az bir zaman kalmış olabilir artık Müge'nin konuşmaları bunu gösteriyor.Artık çıksın zaten bu kızcağızın katilleri mezarında rahatça yatsın o da.Suçlular da çeksin cezasını. Hüseyin'de Melahat'ta garanti biliyorlar suçluyu onlar kıza bir şey yapmasalar bile bilgileri var diye düşünüyorum iyice.Kısa zaman da çıkar bu durum da inşallah.

uyuz hüseyin,laflarıya bütün olayları çarpıtıyor

Gelin kayinbabasiyla kacmis yuh
Oglanda cocuk gibi...
Gelinin anneside sanki butun suc karsi tarafinda kizi sutten cikma ak kasik
Carpik iliskiler
olan kaynanaya olmus evsiz kalmis yazik..

Nezen olayında katilin kim olduğu belli fakat işbirliği yapanlar ve onun neden korunduğunu öğrenmeye çalıştıkları için bu kadar uzadı bu iş. kim bilir altından daha neler çıkacak.

YARGITAY 1’nci Ceza Dairesi Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde 2009 yılında kaybolduktan 40 gün sonra ceseti bulunan 5 yaşındaki Muhammet Fırtına dosyasındaki yerel mahkemenin verdiği hapis cezalarını bozdu.

Çorlu 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yeniden görülen davada daha önce ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası verilen anne Dilber Fırtına ve küçük çocuğun öldürüldüğü öne sürülen evin sahibi Fadime Sezer’e bu kez 5’er yıl hapis cezası verilerek tahliye edildi. İlk yargılamada kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası alan küçük çocuğun annesi Dilber Fırtına’nın sevgilisi Kemal Ermiş’e mahkeme ömürboyu hapis cezası verdi.
Çorlu’da 14 Nisan 2009 tarihinde kaybolan 5 yaşındaki Muhammet’in 40 gün sonra bir tarlada ölü olarak bulunması üzerine başlatılan soruşturmada annesi Dilber Fırtına, sevgilisi Kemal Ermiş, küçük çocuğun öldürüldüğü öne sürülen evin sahibi Fadime Sezer, oğlu Kadir Sezer, kızı Kader Sezer ile Sinan Gök tutuklandı. Çorlu 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılaman sürerken, tutuklu sanık Sinan Gök cezaevinde intihar etti. Çorlu’da 1.5 yıl süren yargılama sonunda 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi Muhammet Fırtına’yı kasten öldürme suçundan annesi Dilber Fırtına (33), sevgilisi Kemal Ermiş (48) ve Fadime Sezer’e (48) ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası, diğer sanıklar Kader Sezer (21) ve Kadir Sezer’e (20) cinayet tarihinde 18 yaşından küçük oldukları için 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı Dosya itiraz üzerine Yargıtay’a gönderilirken, sanıkların tutukluluk halleri de devam etmesine karar verildi.
YARGITAY KARARI BOZDU
Yargıtay 1’nci Ceza Dairesi geçen 13 mart’ta yerel mahkemenin kararını bozdu. Ceza Dairesi ‘hukuki incelemenin tamamlanamadığı ve küçük Muhammet’in kesin ölüm nedeninin belirlenemediği’ görüşünü savunarak oy birliği ile yerel mahkemenin sanıklara verdiği hapis cezası kararlarını bozarak dosyayı Çorlu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.
3 DURUŞMADA KARAR ÇIKTI
Çorlu 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yeniden görülen davanın 3’ncü duruşmada karar çıktı. Tutuklu tüm sanıkların katıldığı karar duruşmada, mahkeme heyeti Dilber Fırtına’nın sevgilisi müteahhit Kemal Ermiş’e kasten öldürme suçundan yeniden ömürboyu hapis cezası verirken, daha önce cinayete iştirak suçundan ömürboyu hapis cezası verdiği anne Dilber Fırtına ile Fadime Sezer’i bu kez ‘suçu ve suç delillerini saklamak’ suçundan 5’er yıl hapis cezasına çarptırdı. Önceki yargılamada 20 yıl hapis cezası alan Fadime Sezer’in kızı Kader Sezer ve oğlu Kadir Sezer’e ise aynı suçtan 2’şer yıl 2 ay 20 gün hapis cezasına hükmetti.
SERBEST KALDILAR
Mahkemenin verdiği kararın ardından anne Dilber Fırtına, Fadime Sezer, kızı Kader Sezer ve oğlu Kadir Sezer cezaevinde kaldıkları süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi. Sanıklar mahkeme kararının ardından gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Ömürboyu hapis cezası alan Kemal Ermiş’in tutukluluk halinin devam etmesine karar veren mahkeme dosyayı yeniden Yargıtay’a gönderdi.
SIĞINMA EVİNİ İSTEDİ
Geçen hafta cezaevinden tahliye olan ve kamuoyunda büyük tepkiler alan Muhammet’in annesi Dilber Fırtına’nın can güvenliğinden endişe ettiği için kadın sığınma evinde kalmak istediğini öğrenildi.
kaynak:MİLLİYET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…