Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

:26: Olay nasil olmus

dayısı bir gece eve sarhoş gelmiş ve bu güzeller güzeli melahata sahip olmuş bence bu da hepsi gibi bir uydurma ayrıca dayısı öyle bir şey yaptıysa nasıl böyle bi,rşeyi kabulleniyorlar orda doğal bir şeymiş gibi anlatıyor adam

Dayi melehatin mi ? hüseyinin mi ? Melehat geldiginde hamileymis ise dayida hüseyinin ise dayinin melehat gilde ne isi var,
ve melehat niye bagirip cagirmamista böyle olmus gunahi boynuna tabide su tek gecede hamile kalanlara hayranim

Ayrica su hüseyinin herseye bi cevabi var ya sacmaliyor resmen...

Son düzenleme:

hüseyinin dayısı tabiii ama bende anlamadım canım durmadan bir şey uyduruyorlar işte sonunda işin içinden kendileride çıkamayacak yalan yalan nereye kadar merak ediyorum :44::44::44::44:

Bana Hüseyin çok saf gibi geliyor daha doğrusu eşinden saf. Kadının maşallahı var gözler fenafillah. Yazık kızcağızın bi an önce katili bulunsa. Anası babası pek sahip çıkmamış. Başta buradan kaynaklanıyor :26:

Hüseyinin neresi saf kendini cok iyi niyetli mükemmel bir baba gibi göstermeye calisiyor ama neresinden tutsa elinde kaliyor,
konu komsuda konusmaya basladi iyice etekleri tutustu ikisininde bi kisiyede evet bu dogru diyor demediler..
Tek kendileri dogru yurdagulmu nurdagulmu bide onlar dogru geriye kalan herkes yalanci mübarek..

Hele bide hüseyinin yavrumm guzum diye konusmasi yokmu normalde hic sanmiyorum böyle sakin konustugunu...

Son düzenleme:
hüseyinin dayısı tabiii ama bende anlamadım canım durmadan bir şey uyduruyorlar işte sonunda işin içinden kendileride çıkamayacak yalan yalan nereye kadar merak ediyorum :44::44::44::44:

Ani kurtariyorlar resmen o anda akillarina ne gelirse onu söylüyorlar sonrada toparlamaya calisiyorlar..

Bencede bunlar uydurmaca gibime geliyor 99 yılında evlenmişler ölen rahmetli kızcagız yine 99 yılında doğmuş hadi ilk geceden hamile kaldı diyelim ki öyle ihtimaller oluyor olmuyor değil peki bu dayı bey ne zaman çıktı ortaya zaten dayı ölmüş heralde öyle anladım aile ilişkileri çok karışık ne yazıkki bunların başka çocukları da var mı acaba?

ilk geceden kalmamış çünkü hüseyin dediki evlendiğimizde 2 aylık hamileymiş :44: bi kardeşi var anlatıyorlar ama başka varmı bilmiyorum gerçekten çok karışık bi aile

ilk geceden kalmamış çünkü hüseyin dediki evlendiğimizde 2 aylık hamileymiş :44: bi kardeşi var anlatıyorlar ama başka varmı bilmiyorum gerçekten çok karışık bi aile

İlk geceden kalmadı o zaman evlendinten sonra dayı bey bunların evine gelmemişmiydi sarhoş olarak sözleri hep çelişki doluolan 13 yaşında ölen kıza oldu

İlk geceden kalmadı o zaman evlendinten sonra dayı bey bunların evine gelmemişmiydi sarhoş olarak sözleri hep çelişki doluolan 13 yaşında ölen kıza oldu

evt malesef öyle olan nezene oldu kıza sahip çıkmamışlar böyle anne babadan ne beklenirki gerçi baba belli değil kim çıkacak bakalım hiç yüzleri kızarmadan yalan söylüyorlar orda bir anne baba daha var oğulları boğlmuş izlemişsinizdir ne kadar üzgünler nasıl ağlıyorlar ben melahatin ağladığını görmedim hatta gülüyor aptal kadın

Bugün Hüseyin Bey pek duygusaldı , çok ağladı... Eşi yanında yokdu ya ondan herhalde

Nezen'in annesinin "analığı" sorgulanıyor..

Tamda şu anda " acaba ben bugün programda ağlasammı ağlamasammı " diye düşünmüyorsa bende ne olıyım ??

Ben bunları yazarken gözleri dolmaya başlamış bile

Hüseyinle melehat yine kilif uydurma pesinde... Yahu morluklar belli yok kalemle cizerdi kendi yok yazi yaziyordu...
Ne tuhaflar ya..

Bunlar fitik eder insani..
gözler baygin,hüseyinin dedigi gözlerinde ne varmis diyo..
saclarina bak ne zaman cekilmis olabilir diyolar hüseyinin dedigi saclari daginik..
adamlar ne zaman cekilmis diye soruyolar melehat bilmiyorum diyor,
sonrada yazin cekti diyor..
istanbula bi sene önce dedi kaybolmadan 2 ay once gitmis,
bu resmede onceki yaz diyo herseyi 1 sene onceye sario melehat
bunlarin ne dedigi belli degil...

Son düzenleme:
Yahu nezen olayi ne zaman sonuclanacak ?
Herkesin sabirsizlanmasinin nedenide sözde anne ve üvey babasinin davranislarinin
insanin gözüne gözüne batmasi.. Melahat bazen yorumlari dinlerken dudak altindan
sirtmiyor mu, ifrit oluyorum..

Bunlar insani delirtir ordakiler nasil sabrediyor acaba adamlar morluk diyor uzmanlar konusuyor bilmiyorum diyen adam bugun boya diyo sacma sapan konusuyor ne bu böyle yemin ede ede carpilacak tovbe YARABBI.. adamin kendinden haberi yok hangi resim once diyorlar yok o makyajli bu degil ya ne alaka hayret birsey biktilar valla bunlar ayni seyleri tekrarliyorlar..

Nezen olayı sonuçlanınca herkes rahatlayacak artık.
Çünkü artık oradaki o anne ve babanın yalanlarından olayı saptırmalarından bıktık.
Hep dikkatimi çekiyor Murat komşusu olunca sesleri çıkmıyor anca koruyorlar.
Mehmet Atak,Muhammet felan konuşunca onlara suçlu muamelesi yapıyor bakışları bile değişiyor adamın ya.
Neymiş bu Murat anlamadım gitti.
Kamyonetinin arkasındaki çuvalda beni işkillendirdi doğrusu.Tabi yine de bilemeyiz.
Kızın kollarındaki de bariz morluk yani boya derken insan bir iki defa düşünür ya resmen saptırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…