- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
:26: Olay nasil olmus
dayısı bir gece eve sarhoş gelmiş ve bu güzeller güzeli melahata sahip olmuşbence bu da hepsi gibi bir uydurma ayrıca dayısı öyle bir şey yaptıysa nasıl böyle bi,rşeyi kabulleniyorlar orda doğal bir şeymiş gibi anlatıyor adam
Dayi melehatin mi ? hüseyinin mi ? Melehat geldiginde hamileymis ise dayida hüseyinin ise dayinin melehat gilde ne isi var,
ve melehat niye bagirip cagirmamista böyle olmus gunahi boynuna tabide su tek gecede hamile kalanlara hayranim
Ayrica su hüseyinin herseye bi cevabi var ya sacmaliyor resmen...
Bana Hüseyin çok saf gibi geliyor daha doğrusu eşinden saf. Kadının maşallahı vargözler fenafillah. Yazık kızcağızın bi an önce katili bulunsa. Anası babası pek sahip çıkmamış. Başta buradan kaynaklanıyor :26:
hüseyinin dayısı tabiii ama bende anlamadım canım durmadan bir şey uyduruyorlar işte sonunda işin içinden kendileride çıkamayacak yalan yalan nereye kadar merak ediyorum :44::44::44::44:
dayısı bir gece eve sarhoş gelmiş ve bu güzeller güzeli melahata sahip olmuşbence bu da hepsi gibi bir uydurma ayrıca dayısı öyle bir şey yaptıysa nasıl böyle bi,rşeyi kabulleniyorlar orda doğal bir şeymiş gibi anlatıyor adam
Bencede bunlar uydurmaca gibime geliyor 99 yılında evlenmişler ölen rahmetli kızcagız yine 99 yılında doğmuş hadi ilk geceden hamile kaldı diyelim ki öyle ihtimaller oluyor olmuyor değil peki bu dayı bey ne zaman çıktı ortaya zaten dayı ölmüş heralde öyle anladım aile ilişkileri çok karışık ne yazıkki bunların başka çocukları da var mı acaba?
ilk geceden kalmamış çünkü hüseyin dediki evlendiğimizde 2 aylık hamileymiş :44: bi kardeşi var anlatıyorlar ama başka varmı bilmiyorum gerçekten çok karışık bi aile
İlk geceden kalmadı o zaman evlendinten sonra dayı bey bunların evine gelmemişmiydi sarhoş olarak sözleri hep çelişki doluolan 13 yaşında ölen kıza oldu
sadece 1 dakikalığına tvnin sesini kapatın ve öyle izleyin
herşey anlaşılıyor Nezenin annesiyle yanındaki kadın herşeyi ele veriyor
başka bi hesap var bu işin içinde..ben çözemedim
nezenin babası murat olabilir mi