Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Nezen olayı ne oldu kızlar birde dilber hala çıkıyor mu programa bir gelişme var mı ?

bu günkü konuyu izliyormusunuz arkadaşlar kadına bakın ya kocası elişi yapmasına tv izlemesine izin vermiyormuşşş oda face ten sevgili bulmuşş

Dilber çıktığından beri bakmıyordum. Şimdi gazetede gördüm. Bir cinayet çözülmüş.

xxxxxxxx

Burada programın videosu var
xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
iğrençlik bence bu olay kadın evli ve iki tane sevgilisi var biri öbürünü öldürmüşşş yazık yaaa kadın da bie şeye benzese yaniii körmü bu erkekler acba değermi böyle kadınlaraa tabiii en kötüsüde çocukları yazık onlara

ALLAHTAN cabuk itiraf ettikde suratini gormekten kurtulduk yoksa hergun gelirdi sacma sapan seyler anlatip bizide sinir edrdi insan hayati bu kadar ucuzmu ya dedigin gibi tipide biseye benzese bari iki kisinin basini yakti gerci onlarda iyibisey olsalar evli bayanla konusmazlardi kocasi iyi yirtti kendi baslarini yemisler

Rabbim sen kotulere firsat verme. Bildigimiz bilmedigimiz her tur kotulukten bizleri koru. Kalplerimize vicdan ver insallah.

Bu programi izlerken tuylerim urperiyor. Biz nasil bir ulke olduk boyle? Esini aldatanlar,evlat katilleri,hirsizlar,yalancilar...

Rabbim hepsini islah etsin insallah.

Fatma yilmaz olayinda 83 yasinda bir nine canavarca katledilmis. En kotusu de adamlar kendi akrabalarindan supheleniyorlar. Bu devirde kendi hisim akrabanada mi guvenmeyeceksin yahu?

Hele bir olay var guler misin aglar misin: 77 yasinda bir dede kanserli karisini bosuyo internette okey oynarken tanistigi kadina gidiyo, imam nikahi yapiyo bi de evi kadinin uzerine yapiyo. Dedenin oglu ekranda simdi babasinjn katilini ariyor. Adami oldurmusler. Vallahi allah rahmet eylesin demek gelmedi icimden. Adam 77 yasindan sonra sasirmis. Rabbim sasirtmasin..

Off off icim karardi vallahi.

Bugün çıkan bir çocuğu gördüm ailesini arıyormuş, evlatlık verilmiş yıllar önce... Çocuk çok düzgün, iyi bir çocuk gibi duruyor maşallah. Babası bağlandı yayına. Duygusal konuşacak falan sandım da yok, eşime çok yüklenmeyin falan dedi. Bunun üzerine Müge Anlı çok fena bozdu programda adamı.
Niye yüklenelim teşekkürler hadi falan dedi kapattırdı telefonu.

Sinop’ta 18 gün önce otomobil almak üzere yüklü miktarda parayla evden çıkan 41 yaşındaki Kemal Taş’ın, birlikte gittiği arkadaşı tarafından parası için öldürülüp araziye gömüldüğü ortaya çıktı
.
Sinop İl Sağlık Müdürlüğü’nde şoför olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Kemal Taş, 18 gün önce evden otomobil almak için çıktı. Cebinde yüklü bir miktar parayla evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen Kemal Taş için ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. 38 yaşındaki Sonnur Taş, eşinin hayatından endişe ettiğini belirterek yardım istedi. Ancak aran geçen günler boyunca sonuç alamayınca, eşinin babası Şahin Taş ile birlikte bir televizyon programına çıktı.
CANLI YAYINDA FENALAŞIP İTİRAF ETTİ
Kemal Taş’ın cebindeki yüklü parayla otomobil almaya arkadaşı H.B. ile gittiğini ileri sürdü. Bunun üzerine canlı yayına katılan H.B., programda fenalaşarak kulise alındı. Burada programı yapan sunucuya Kemal Taş’ı öldürdüklerini itiraf eden H.B., polis tarafından olay birlikte işledikleri iddia edilen S.Y. ile birlikte gözaltına alındı.
CEBİNDE BİR MİKTAR PARA BIRAKMIŞLAR
Yapılan sorgulamasında da Kemal Taş’ı öldürüp, gömdüklerini itiraf etti. Polis ve jandarma tarafında bugün olay yerine götürülen şüpheliler H.B. ile S.Y., Kemal Taş’ı gömdükleri yeri gösterdi. Sinop’un Erfelek İlçesi’ne bağlı Sogulçalı Köyü Kıran mevkisinde Taş’ın cesedi ekipler tarafından gömüldüğü yerden çıkarılarak otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Vücudunda yara izleri olduğu ve cebinde de bir miktar para bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

mynet haber

savaşın cinayetle ilgisi olduğu belliydi zaten konuşmasından ama, hüseyin b.ye çok şaşırdım. ayy bi de o savaş denen adam değil miydi, numaradan intihar girişiminde bulunan. o zamanda inanmamıştım belliydi bi halt yediği. Allah kahretsin böyle insanları... yerin dibine giresiceler

O intiharın numara oldugunu çocuk bile anlardı . Birde ölümümden devlet sorumludur yazmış mektup bırakmıştı . Koltukta otururken bu ilaçları içtim intihar ettim denmez yani

Ya ben mi çok duygusuzum ben mi çok tuhafım .
Bu insanlar 60 sene sonra birilerini bulupda nasıl kardeşim diye feryat figan ediyor anlamıyorum.
Ben 23 yaşındayım bu yaştan sonra bile gidip de hiç tanımadığım elin oğluna kan bağım var diye sarılamam.
Noluyoruz be olurum .
Sorun bende mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…