- 13 Kasım 2007
- 1.592
- 27
acaba tahsin bey o gün dükkanı kaçta açtı..evden biraz geç çıkmış..10,30 giniydi galiba yada 11,00 falan..dükkanı kaçta çmış,kaçta kahveye gitmiş..kahvedeki kişiler tel geldi fırladı diyor..demekki kadın bulunduğu sırada kahvede..ama oraya kaçta gitti,dükkanı kaçta açtı,dükkandan hiç çıktı mı orası muamma...
Kızlar benimde kafamda şöyle şekillendi.
Tahsin kahvaltıdan sonra evden hiç çıkmadı aslında.Evde bunlar tartıştı.Tahsin sonra kavga esnasında cinnet geçirip çocukları öldürdü.Sonrada olayı karısının üstüne atmak için gazı açtı.Karısı kaçarken onu bıçakladı, karısınıda öldü sanıp içeride üzerini değiştirdi.Çıktığında karısı aşağı inmiş ve millet yukarı çıktığındada kapıda gözgöz geldi.Bence ondan sonra Tahsin arka kapıdan kaçıp kahveye gitti.Erdal onu aradığında da o yüzden kahvedeydi.Millet bulduktan sonra Erdal onu aramış ve kameralardanda teyit edilmiş yani olaydan 15 dk sonra olay yerine gelmiş Tahsin.Olaylar onu gösteriyor.Evet bencede görümcelerden Leyla olayı biliyor ve kardeşi falso vermesin diye sürekli onun önünde duruyor.Tahsin Rahmi beyin ofisine gittiğinde de ablası arar aramaz ordan ayrılmış.Tahsin çok pasif birisi.
1- O apartmanın arka kapısı olduğunu bilen birisi.
2- Kayınvalidenin evde olmadığını bilen birisi
3- Erdalıda evde yok sanan birisi
4- İlknur hiç imdat diye bağırmamış hep kavga sesi varmış
5- Gökhan sabah uyandığında 13:20 de ,yukarıda evde kimse yokmuş gibi sessizmiş daire..
eş çocuklarımın kanı yerde kalmasın diyor..ama demesi gereken şey,çocuklarımın eşimin kanı yerde kalmasın değilmidir?
birde böyle bir durumda katilin yakalanmasını istiyorum mu denir yoksa katillerin yakalanmasını istiyorummu denir?
genelde insanlar çoğul değil de tekil düşünmez mi böyle durumlarda? yanlış mı düşünüyorum?
cnm aynı seylerı dusunuoruz aklın yolu bır...
bende kac gundur esıme bunu anlatıyorum oda dyokı cocuklardan ne ıstedı yok ya dıyo
Olay çok karışık ve gittikçe karışıyor.
Kayınvalide parayla herşeyi yaptırabiliyor.
Tahsin Gökhanla bile birlikte olmuş.Tahsinin ağlaması yapmacık.
Bide Erdalın kızkardeşi yukarı çıkıyor yaa onada inanmadım.Burda milyonlarca bayanız hangimiz 2 kat kan görünce iyice yukarı çıkarız.Şahsen ben çıkmam korkarım.:1no2:
ANLAMADIM GÖKHAN NASIL TAHSİNLE BİRLİKTE OLMUŞ ANLAMADIM AÇARMISINIZ BİRAZ
bende anlamadımmm
gökhan biseksüel olduğunu açıklamış zaten yapımcılara..ne kadar karman çorman oldu bu olay ya...ilknurun bi sevgilisimi vardı acaba? Telefon numarasınıda değiştirmiş zaten pazarlamacı bahanesiyle..belkide adam buldu ilknurun izini eve gelip katliam yaptı..kapıda da zorlama yok çünkü..eski mahallesindeki marketçi demişti ya hergün ankösörlü telefondan birilerini arayıp sürekli tartışıyo diye..çocuklarıda markete bırakıyomuş o sırada..hepsinin herkesin telefonu dinlemedeymiş zaten..yakındır o pisliği bulmaları..