Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

tam düşündüğüm gibi..adamın cüzdanından prezervatif çıkmış..bende böyle düşünmüştüm..

kaynana bana çok sezsiz geldi ....
o karıncayı bile incetemez .....
yok tahsının başka bir kadınla ilişkisi varmış ..
ilknur örenınce kavga görültü koppmuş.....
tahsil birini öldüremez diyorlar....bakalım sonuç ne olacak..

gördüm görüntüleri resmen içim parcalandı ..
nerden bilsin son adımları
son nefesleri
dısarıya son cıkısı oldugunu??
biran önce katilin bulunması lasım..

aynen benımde içim o kadar acıdı kı Allah sabırlık versin...
bence bu olayı kim yaptı ise aile içinde.aslında o kadar soru işareti var kı...
kayınvalıdenın de hala beddua etmesi hiç hoş değil yaa

ya aile de aile değil yani...maaşallah ailede ne ararsan var..
hadi bunu geçtim ,zaten evlilik değilmiş onların ki..kız çok genç..çok erken yaşta evlenmiş ve erken doğum yapmış..zaten sürekli var evde..aslında ayrılsalardı belki de buğün bunlar yaşanmayacaktı..kimse yuvasının yıkılmasını istemez ama zoraki de gitmezki bir evlilik...aile büyükleri hep ara yapmaya çalışıyor ama olmuyor..keşke boşanmalrını falan sağlasalardı..

Kızlar merhaba
Bende bugun ilk defa baktım 5 10 saniye kadar
ciddi ciddi bu programı izliyomusunuz kusura bakmayın lütfen
biraz saçma geldi bana :S:SS:S
insanların vaktinden çalıyorlar.

Kızlar merhaba

neden saçma geldiki anlamadım bu olay haber bültenlerindede işlendi uydurma değil anlayacağın bu program sayesinde kaç tane olay aydınlandı haberiniz yok galiba hatta celalettin cerrah müge anlıya teşekkür biile etti

ya gökhanla tahsin birliktelerdi falan derken belkide o anda evde beraberlerdi anlamında söylenmiştir. ben duymadım gökhanın biseksüel olduğunu falan.
ayrıca ilknurun markete giderkenki görüntülerine baktımda hiç bişey anlaşılmıyorki. nerden anlamışlar onun ilknur olduğunu yaf. ilk başta yürüyüşü falan erkek gibi gelmişti bana. gerçi mobese kamerasından ancak o kadar görünür.
şu kaynanaya gelince, yaşlı olduğu için çokta mazlum görünüyor ama içten içe çokta fena birine benziyo. ama bu olayı o yaptırmamıştır bence.
şu görümcelerde çok fena önceleri tahsinle ilknur mutlu diyorlardı şimdide anlaşamıyorlardı diyolar.
ya bu işte hiç kimse bişey bilmiyor, yada hepside yapan kişiyi biliyor ama saklıyorlar.

bencede canım kaç olay aydınlandı bu program sayesinde.....
belki ekrana gelmese bu kadr deşifre olup katıllere ele vermezler kendilerinii.....çok faydalı bır programmm bence.......MAGAZIN PROGRAMLARINdan İYİ BENCE.
..
..

bende birlikte olduk lafını duymadım gökhan sürekli tahsin abi diye bahsediyor üstelikte kocasının birlikte olduğu bir erkeğe karısı ilgi duyarmı bu ne biçim bir ilişki

evt orda terim hatası oluştu birlikte olduk demeleri içki içtik falan anlamında
GÖKANDAN ÇOK SAGLAM Bİ ADAM DİİLMİŞ ATEN AL BİRİ VUR ÖTEKİNE HESABI ....
.....Çok üzgünüm çoook

haberim yok evet
Bugune kadar çalışan dışarda olan bir insandım
Akşamları yemekteyiz i izliyordum ve bi kaç dizi
Herkes herşeyi bilecek diye bir şey mi var
Müge yide sevmem ayrıca.
Cerrahında işi gücü mü yok ne magazin den gelip reytin ugruna saçma sapanm şeyler yapan kadına teşkür etmiş
Pes.

canım yanlıs anlama
bizde bayılmıyoruz ki muge anlıya
biz olaylara bakıoruz
kadının biri oldururldu iki bebegiyle vahsice onu cozmeye calısıyor gunlerdir
daha önce iki cinayeti cözdu bu program

müge anlı bu programıyla beni oldukça şaşırttı hakkındaki tüm negatif fikirlerimi değiştirdi.. çok net ve karakterli duruyor programda,reytingden ziyade dürüst olduğunu düşünüyorum.. bana samimi geliyor..

olaya gelince.. ben bir haftadır izleyemiyordum.. uzun zamandır ilk kez bugün izledim..çok şaşırdım olanlara.. tahsin bana hiçbir zaman samimi gelmedi,görümce leyla da da bir dolaplar var,kaynana zaten uçmuş kafayı sıyırmış..

kim yaptı neden yaptı nasıl yaptı bilmiyorum ama bildiğim tek şey her cinayet beraberinde bütün çarpıklıkları ortaya çıkartıyor..

Kızlar merhaba

saçma olan nedir ? kim kimin vaktini alıyor ? bende diğer arkadaş anlamadım..sonuçta hayat içinde olan acı -tatlı şeyleri işliyorlar..genelde acı şeyleri işliyorlar maalesef...keşke öyle olmasa...kadın ne işlesin programda...yada dizi dizi dizi diye ömrümüz mü gitsin? hayatın ta kendisini anlatıyorlar..ayrıca buradaki konuşmalarında insanlar yanlış cümleler kurabilir ve polisin işi de biraz daha kolaylaşabilir....ne kadar çok kkonuşulursa o kadar iyi

canım yanlıs anlama
bizde bayılmıyoruz ki muge anlıya
biz olaylara bakıoruz
kadının biri oldururldu iki bebegiyle vahsice onu cozmeye calısıyor gunlerdir
daha önce iki cinayeti cözdu bu program

takip etmiyorum canım
uslubun çok güsel izlemeyin diyemem tabi ki
İşe yaradıgına sevindim programın.

Gerçekten mi derinss çok şaşırdım...
O haımdan hiç beklemezdim

D@N@ ya katılmıyorum! nasıl yani saçma..bence arkadaşa saçma gelmiş ama ateş düştüğü yeri yakıor! Bu olaylara saçma diye bakanları anlamıorum bu hayatta kimsenin başına ne geleceği hiç belli olmaz..Dilerim allah kimsenin başına böle şeyler getirmesin ama Bu olaylara saçma diyen insanlar bigün gelip o programa çıkabilme ihtimallerini de düşünsünler..Ben izlerken içim yanıyorr!!Orda oturan insanlar ne yapsınlar.
Allah aileye sabırlık versin ama şu gaziosmanpaşa cinayetinde Tahsin bey ve yakınları bana oldukça soğuk kanlı geliyorlar.Katil hiç uzaktan deil bencebenneyaptımkibenneyaptımki

Saat 10:30 da bakkala giden bir eş (ilknur) eve gelip kahvaltıya oturup yemeleri zaten 11 'i bulur .bence sonrasında tartıştılar Tahsinle.
Eski evlerinde İlknur cama çıkıp kocam beni kesicek diye bağırmış.Hangi kadın eşiyle kavga edince çıkıp camdan bağırıyor merak ettim.
Birde Tahsinin Gökhanla birlikte olduğunu Müge ima etti.(yada ben öyle anladım) Avukat beyde Gökhanın her iki hayatı varmış dedi.Müge hemen özel hayatlara girmeyelim dedi.
Bence kaynanada oynuyor.Heee ben bilmem, hee ben duymadım deyip duruyor ama mahallenin içindede gelinini kendisi rezil etmek için elinden geleni yapmış.Bide onlar ölmeden önce tesbih çekip ölmelerini istemesi ve halen ölen bir insanın arkasından konuşması o kadın diye bahsetmesi ne mal olduğunu gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…