ben bugun tahsının aglamasına hıc ınanmadım ablasıyla sozlesmıs gıbı o telde aglayınca gorumcede agladı ayol kadın cınayetten 2 gun sonra geldıde bır damla aglamadı sımdı bence aıle ıcı bılınen bır olay ama bence sona yaklasıldı
evet canım bulundu kıza tecavuz etmek ıstemıs pıslık kız dırenıncede oldurmus .bence bu murat madde alıyorda ondan bu kadar cesaretle gelıyor yayına.
arkadşlar bende takip ediyorum bu olayı göreceksiniz aile içi hesaplaşma
aynı şey
kırşehirden oldu karsını ve çoçukların öldürdü kapıya polis gelincede panikledi kendisininde astı yani kaçmaya fırsat bulamadı panikledi kendinide öldürdü
bu olaylar tv manşet olark gösterilyor ve hergün buna benzer olaylar çok oluyor
inş katili bir an once bulunurda istanbul halkıda ve türkiyedeki insanlarımız bi nevi rahatlarrr
sağol canım,ama o değil benim sorduğum sanırım adını yanlış hatırladım..uzun dalgalı saçlı,güzel bi kızdı..okuldan eve geç gelmiş,annesi iş yerinden evi arayıp,kıza ulaşamayınca eve gelimiş ...kızcağız kendi evinde öldürülmüştü..onu bayaa takip ettim,sonra resmen psikolojim bozuldu ve izlemedim...ama çok merak ediyorum ne oldu diyee..
murat konusunda da haklı olabilirsin,adam hiç güvenilir değill..bugünde ölmüş kadına iftira atarak hedef şaşırtmaya çalışıyolar...
walla bu konu dallasa dondu ama cınayetı ısleyen kesınlıkle aıle ıcınden bırı