Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işler cok karısık..
insaat işçiside cıktı konustu
kaynananın sürekli o gun sürekli camdan bakıp sanki birilerini beklediğini söyledi
daha sonrada kaynana evden cıkmıs
ve de cok iri yarı carsaflı biri apartmana girmiş
şimdilik bu
yalnız anlamadığımbi olay var..
gökhan tahsinle mi yatmıs??
Kızlar merhaba
Bende bugun ilk defa baktım 5 10 saniye kadar
ciddi ciddi bu programı izliyomusunuz kusura bakmayın lütfen
biraz saçma geldi bana :S:SS:S
insanların vaktinden çalıyorlar.
neden saçma geldiki anlamadım bu olay haber bültenlerindede işlendi uydurma değil anlayacağın bu program sayesinde kaç tane olay aydınlandı haberiniz yok galiba hatta celalettin cerrah müge anlıya teşekkür biile etti
neden saçma geldiki anlamadım bu olay haber bültenlerindede işlendi uydurma değil anlayacağın bu program sayesinde kaç tane olay aydınlandı haberiniz yok galiba hatta celalettin cerrah müge anlıya teşekkür biile etti
haberim yok evet
Bugune kadar çalışan dışarda olan bir insandım
Akşamları yemekteyiz i izliyordum ve bi kaç dizi
Herkes herşeyi bilecek diye bir şey mi var
Müge yide sevmem ayrıca.
Cerrahında işi gücü mü yok ne magazin den gelip reytin ugruna saçma sapanm şeyler yapan kadına teşkür etmiş
Pes.
Kızlar merhaba
Bende bugun ilk defa baktım 5 10 saniye kadar
ciddi ciddi bu programı izliyomusunuz kusura bakmayın lütfen
biraz saçma geldi bana :S:SS:S
insanların vaktinden çalıyorlar.
canım yanlıs anlama
bizde bayılmıyoruz ki muge anlıya
biz olaylara bakıoruz
kadının biri oldururldu iki bebegiyle vahsice onu cozmeye calısıyor gunlerdir
daha önce iki cinayeti cözdu bu program
müge anlı bu programıyla beni oldukça şaşırttı hakkındaki tüm negatif fikirlerimi değiştirdi.. çok net ve karakterli duruyor programda,reytingden ziyade dürüst olduğunu düşünüyorum.. bana samimi geliyor..
olaya gelince.. ben bir haftadır izleyemiyordum.. uzun zamandır ilk kez bugün izledim..çok şaşırdım olanlara.. tahsin bana hiçbir zaman samimi gelmedi,görümce leyla da da bir dolaplar var,kaynana zaten uçmuş kafayı sıyırmış..
kim yaptı neden yaptı nasıl yaptı bilmiyorum ama bildiğim tek şey her cinayet beraberinde bütün çarpıklıkları ortaya çıkartıyor..