ozgurdu kullanıcısından alıntı
Kızlar benimde kafamda şöyle şekillendi.
Tahsin kahvaltıdan sonra evden hiç çıkmadı aslında.Evde bunlar tartıştı.Tahsin sonra kavga esnasında cinnet geçirip çocukları öldürdü.Sonrada olayı karısının üstüne atmak için gazı açtı.Karısı kaçarken onu bıçakladı, karısınıda öldü sanıp içeride üzerini değiştirdi.Çıktığında karısı aşağı inmiş ve millet yukarı çıktığındada kapıda gözgöz geldi.Bence ondan sonra Tahsin arka kapıdan kaçıp kahveye gitti.Erdal onu aradığında da o yüzden kahvedeydi.Millet bulduktan sonra Erdal onu aramış ve kameralardanda teyit edilmiş yani olaydan 15 dk sonra olay yerine gelmiş Tahsin.Olaylar onu gösteriyor.Evet bencede görümcelerden Leyla olayı biliyor ve kardeşi falso vermesin diye sürekli onun önünde duruyor.Tahsin Rahmi beyin ofisine gittiğinde de ablası arar aramaz ordan ayrılmış.Tahsin çok pasif birisi.
1- O apartmanın arka kapısı olduğunu bilen birisi.
2- Kayınvalidenin evde olmadığını bilen birisi
3- Erdalıda evde yok sanan birisi
4- İlknur hiç imdat diye bağırmamış hep kavga sesi varmış
5- Gökhan sabah uyandığında 13:20 de ,yukarıda evde kimse yokmuş gibi sessizmiş daire..
yazdıkların bana da mantıklı geldi..zaten kayuınvalide bilse olayı göbek atar,çocuğunuda ele vermez..zaten sevmiyor gelini..gökhanda evden çıkarken çocukların sesini duymamış halbuki duyması lazımdı...belki erdalın geleceğini de tahmin etmedi..evde yoktu sonuçta,memlekete gitmişti..onu da tehtit etti , zaten erdal ve tahsinin anlattıklarında da mantık hatası var..erdal bişi görmeden tahsini arıyor,ben hiç aşağı inmedim diyor.tahsin de aşağıda erdala ne oldu burada diye soruyormuş..sonuçta olayı eş yapmışsa üstünü değiştirip ,eşyalarını da alıp,arka kapıdan rahatça çıkabilir..işine gider..gerçi o kahveye gitmiş.belki kahveye de gitmesini sebebi beni tanıyan kişiler olsun ,bana tanıklık yapsın diyedir...sonrada hiç bişi bilmiyormuş gibi eve geldi....