Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

evet ama cinnet geçiren biri bu kadar plan yapıp soğuk davranamaz. cinnet diil bilinçli yapmıştır. ilknurla yine kavga ediyorlardır. belkide ilknuru kıskanmıştır, çocuklarında kendinden olmadığını düşünüp çocukları öldürmüş sonrada karısını öldürmek istemiştir.

Bence Cinnetten sonra herşeyi planladı.Yani bence erken saatte çocuklarını öldürdü.Eşinin ağzını ellerini bağladı.Gazı açtı gitti.Belkide geri döndüğünde karısıyla boğuştu öldürdü.

ya gökhan ben evden çıkarken çocukların seslerini duymadım,normalde duymam lazım demişti ya...ben de adam yoksa gece mi öldürdü..sabah ta açtı gazı ,çıktı gitti,kadında bir hamleyle aşağı indi falan diye düşündüm..ama burada da mantıksızlık var...karşı taraftan bir adam sesler duymuş..demkki kadın gece ölmemiş..ooooofffffffffffffffffffff.ne vahşet yaaaa...bakalım kim neden yapmışş

gökhanda herşeyi çok net hatırlıyor, ya cidden doğru söylüyor o nedenle hiç bir tereddütü yok yada oda bu işin içinde çok soğukkanlı davranıyor.
offf psikopat oldum, insan kesin şu öldürdü, yada şu kesin masum diyemiyorki, ne ilginç şeyler çıkıyor, ummadığın taş baş yarıyor.

hatırlayabilir...ben şaşırmadım...ben de herşeyi çok net hatırlarım...hatta eşim çok unutkandır,şaşırır.)) benim şaşırdığım her ne hikmetse o gün herkesin apartmandan çıkacağı tutmuş..bir tek şu erdal denilen adam apartmanda ama o da ben duymadım, görmedim diyor...yalan söylüyor bence...zaten ifadesinde de çelişkiler var onun

erdal kendilerinede zarar vereceklerinden korkuyor olabilir aynı apartmanda oturdukları için evinide biliyorlar böyle bir durumda kim korkmaz allah aşkına kim anlatır gördüklerini bildiklerini herkez korkar böyle canilerden allah kahretsin bunu kim yaptıysa ........

Kızlar benimde kafamda şöyle şekillendi.
Tahsin kahvaltıdan sonra evden hiç çıkmadı aslında.Evde bunlar tartıştı.Tahsin sonra kavga esnasında cinnet geçirip çocukları öldürdü.Sonrada olayı karısının üstüne atmak için gazı açtı.Karısı kaçarken onu bıçakladı, karısınıda öldü sanıp içeride üzerini değiştirdi.Çıktığında karısı aşağı inmiş ve millet yukarı çıktığındada kapıda gözgöz geldi.Bence ondan sonra Tahsin arka kapıdan kaçıp kahveye gitti.Erdal onu aradığında da o yüzden kahvedeydi.Millet bulduktan sonra Erdal onu aramış ve kameralardanda teyit edilmiş yani olaydan 15 dk sonra olay yerine gelmiş Tahsin.Olaylar onu gösteriyor.Evet bencede görümcelerden Leyla olayı biliyor ve kardeşi falso vermesin diye sürekli onun önünde duruyor.Tahsin Rahmi beyin ofisine gittiğinde de ablası arar aramaz ordan ayrılmış.Tahsin çok pasif birisi.
1- O apartmanın arka kapısı olduğunu bilen birisi.
2- Kayınvalidenin evde olmadığını bilen birisi
3- Erdalıda evde yok sanan birisi
4- İlknur hiç imdat diye bağırmamış hep kavga sesi varmış
5- Gökhan sabah uyandığında 13:20 de ,yukarıda evde kimse yokmuş gibi sessizmiş daire..

canım alattıkların bana da mantıklı geldi olabilir bence

inanın olay olduğundan beri hiç aklımdan çıkmıyor bende 25 yaşındayım benimde bir kızım bir oğlum var her an aklıma geliyor bu olay korkumdan kapıyı kimseye açamıyorum sürekli kilitliyorum ama çocuğu olanlar bilirler zil çalınca bizimkililer hemen koşup kapıyı açıyorlar kim o bile demeden artık öyle bir zamandayızki insanın en yakınlarına bile güven olmuyor komşular iki bilezik için neler yapıyorlar hiç kimseye güvenim kalmadı bizim buralarda böyle şeyler pek olmaz ama yinede belli olmaz

ya bide o murat denen utanmadann madde aldığını açıklıyor telefonda madde alınca elimi cebime sokar eve giderim diyor bugün
hepsi bi alem bunlar valla çok çarpık bir yaşam

ozgurdu kullanıcısından alıntı
Kızlar benimde kafamda şöyle şekillendi.
Tahsin kahvaltıdan sonra evden hiç çıkmadı aslında.Evde bunlar tartıştı.Tahsin sonra kavga esnasında cinnet geçirip çocukları öldürdü.Sonrada olayı karısının üstüne atmak için gazı açtı.Karısı kaçarken onu bıçakladı, karısınıda öldü sanıp içeride üzerini değiştirdi.Çıktığında karısı aşağı inmiş ve millet yukarı çıktığındada kapıda gözgöz geldi.Bence ondan sonra Tahsin arka kapıdan kaçıp kahveye gitti.Erdal onu aradığında da o yüzden kahvedeydi.Millet bulduktan sonra Erdal onu aramış ve kameralardanda teyit edilmiş yani olaydan 15 dk sonra olay yerine gelmiş Tahsin.Olaylar onu gösteriyor.Evet bencede görümcelerden Leyla olayı biliyor ve kardeşi falso vermesin diye sürekli onun önünde duruyor.Tahsin Rahmi beyin ofisine gittiğinde de ablası arar aramaz ordan ayrılmış.Tahsin çok pasif birisi.
1- O apartmanın arka kapısı olduğunu bilen birisi.
2- Kayınvalidenin evde olmadığını bilen birisi
3- Erdalıda evde yok sanan birisi
4- İlknur hiç imdat diye bağırmamış hep kavga sesi varmış
5- Gökhan sabah uyandığında 13:20 de ,yukarıda evde kimse yokmuş gibi sessizmiş daire..

yazdıkların bana da mantıklı geldi..zaten kayuınvalide bilse olayı göbek atar,çocuğunuda ele vermez..zaten sevmiyor gelini..gökhanda evden çıkarken çocukların sesini duymamış halbuki duyması lazımdı...belki erdalın geleceğini de tahmin etmedi..evde yoktu sonuçta,memlekete gitmişti..onu da tehtit etti , zaten erdal ve tahsinin anlattıklarında da mantık hatası var..erdal bişi görmeden tahsini arıyor,ben hiç aşağı inmedim diyor.tahsin de aşağıda erdala ne oldu burada diye soruyormuş..sonuçta olayı eş yapmışsa üstünü değiştirip ,eşyalarını da alıp,arka kapıdan rahatça çıkabilir..işine gider..gerçi o kahveye gitmiş.belki kahveye de gitmesini sebebi beni tanıyan kişiler olsun ,bana tanıklık yapsın diyedir...sonrada hiç bişi bilmiyormuş gibi eve geldi....

tahsın ozaman kanlı elbıselerını ne yaptı polıs bulurdu ama tahsın supelı erdalın ablası kapıyı acmıs olay gunu cop koymak ıcın kanları gormus yukarıya cıkmıs kapı acık mutfaktada cocugu yerde gorunce korkup asagı ınmıs erdal o sıra tahsını aradım dıyor cok karısık mesele

o gökhan niye yüzünü gizledi anlayamadım anlam vermedim açıkladı mı

açıklamadı ama tanınmak istemiyordur tepki almamak için

onu bende anlamadım, ne tepkisi alacakki, zaten ilknurun ailesi ve mahalledeki herkes onun yüzünü bilir. alt komşu Gökhan diye açıkladılar. bizlerde yüzünü görsekte bilmeyiz görmesekte :sm_confused:

fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum.bugün gökhan beyin açıklamalrının bir kısmını izleyebıldım kalanını seyredemedım en son murat bey bağlanmıştı canlı yayına...
olaylar gercekten o kadar karıştıkı....
ama artık katıl kımse bulunması yakındır.inş bulunur cezasını çeker.
sabah her seyrettiğimde içim okadar acıyorkııı.Allahım yakınlarına sabırlık versinn...
bugünki açıklamalar gercekten kafa karıştırıcı idi...
tahsin beyle kavgaları...
inş en kısa zamanda bulunur katıll..o minik yavrulara,gencecik bayana nasıl kıyarsınız ya.Allahınızdan korkunuz yok mu?

eşinin tv ye çıkmaması sizce neden olabilir suçlu olduğu için çekiniyor olabilirmi ondan başka herkez çıktı oda çıksın konuşsun

eşinin tv ye çıkmaması sizce neden olabilir suçlu olduğu için çekiniyor olabilirmi ondan başka herkez çıktı oda çıksın konuşsun

çıkmıyo tv ye tahsın katılın bulunmasını istemiyo demekkiii çekindigi bişeyler var
[/COLORozman

X