Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bide bi aralar gizem diye bir kızın katili aranıyordu,onun katili bulundu mu ? ne istemiş kızdann? onu merak ediyorum

ben bugun tahsının aglamasına hıc ınanmadım ablasıyla sozlesmıs gıbı o telde aglayınca gorumcede agladı ayol kadın cınayetten 2 gun sonra geldıde bır damla aglamadı sımdı bence aıle ıcı bılınen bır olay ama bence sona yaklasıldı

canım inşallah dediğin gibi sona yaklaşılmıştır çok uzadı bu iş ya karma karışık oldu sanki herkes kendine göre bir hikaye uyduruyor

bence kırmızı kazaklı adam olamaz çünkü yayına çıktı o adam yayında uzman bir polis de oluyor bu kadar cesaret olamaz bence kendini ele vermekten korkar

evet canım bulundu kıza tecavuz etmek ıstemıs pıslık kız dırenıncede oldurmus .bence bu murat madde alıyorda ondan bu kadar cesaretle gelıyor yayına.

evet canım bulundu kıza tecavuz etmek ıstemıs pıslık kız dırenıncede oldurmus .bence bu murat madde alıyorda ondan bu kadar cesaretle gelıyor yayına.

sağol canım,ama o değil benim sorduğum sanırım adını yanlış hatırladım..uzun dalgalı saçlı,güzel bi kızdı..okuldan eve geç gelmiş,annesi iş yerinden evi arayıp,kıza ulaşamayınca eve gelimiş ...kızcağız kendi evinde öldürülmüştü..onu bayaa takip ettim,sonra resmen psikolojim bozuldu ve izlemedim...ama çok merak ediyorum ne oldu diyee..
murat konusunda da haklı olabilirsin,adam hiç güvenilir değill..bugünde ölmüş kadına iftira atarak hedef şaşırtmaya çalışıyolar...

arkadşlar bende takip ediyorum bu olayı göreceksiniz aile içi hesaplaşma
aynı şey
kırşehirden oldu karsını ve çoçukların öldürdü kapıya polis gelincede panikledi kendisininde astı yani kaçmaya fırsat bulamadı panikledi kendinide öldürdü
bu olaylar tv manşet olark gösterilyor ve hergün buna benzer olaylar çok oluyor
inş katili bir an once bulunurda istanbul halkıda ve türkiyedeki insanlarımız bi nevi rahatlarrr

arkadşlar bende takip ediyorum bu olayı göreceksiniz aile içi hesaplaşma
aynı şey
kırşehirden oldu karsını ve çoçukların öldürdü kapıya polis gelincede panikledi kendisininde astı yani kaçmaya fırsat bulamadı panikledi kendinide öldürdü
bu olaylar tv manşet olark gösterilyor ve hergün buna benzer olaylar çok oluyor
inş katili bir an once bulunurda istanbul halkıda ve türkiyedeki insanlarımız bi nevi rahatlarrr

türkiyenın kaç köşesinde böyle cinayatler işleniyor......
bunlar bir örnektır evt bu cinayatet bende size katılıyorum aile içi bir hesaplaşmadır ..bu olayy

müge anlıyı sevmem fakat ilknur olayını izleyen varsa bilir merak eettigim için izliyorum sonuca baglanmasını bekliyorum

sağol canım,ama o değil benim sorduğum sanırım adını yanlış hatırladım..uzun dalgalı saçlı,güzel bi kızdı..okuldan eve geç gelmiş,annesi iş yerinden evi arayıp,kıza ulaşamayınca eve gelimiş ...kızcağız kendi evinde öldürülmüştü..onu bayaa takip ettim,sonra resmen psikolojim bozuldu ve izlemedim...ama çok merak ediyorum ne oldu diyee..
murat konusunda da haklı olabilirsin,adam hiç güvenilir değill..bugünde ölmüş kadına iftira atarak hedef şaşırtmaya çalışıyolar...

gizemin katili komşusunun yeğeni tecavüz etmek istemiş direnince birilerine söyler diye öldürmüş öldürdüğü bıçagı yıkayıp bulaşıkların arasına koymuş
şimdi cezaevinde allahın belası

bence ılknurun katılı kocasıdır benum fıkrım bu yonde bugun tel baglantısında cocuklarımın kanının yerde kalmasını ıstemıyoprum dedı ama esınden yanı ılknurdan bahsetmedı dıyebılırdı esım ve cocuklarımın kanı yerde kalması ama demedı walla ısler oyle bır boyut aldıkı alt komsu falan bence bu olayın altından cok baska seyler cıkacak

ya benim kafam iyice karıştı...baksanıza bunlar karı koca hep kavga ediyormuş..sakın adam kiralık katil tutmuş olmazsın gözünün döndüğü vakit

bende tahsinden şüpheleniyorum..
sanki hepsi anlasmıs gibi..
aile bireyleri tabii ki..
erdalda işin içinde gibi..
tabii neden böyle bişey yapsın ki??
vallai cok karışık..
merakla bekliyorum..

Ilknuru bulanlar onları tanımıyorki neden yalan söylesinler tahsinin sesi vardı diye

walla bu konu dallasa dondu ama cınayetı ısleyen kesınlıkle aıle ıcınden bırı

Tahsinden şüpheleniyorum ama hadi hayırlısı bakalım.
bi bulunsaydı.

zaten aile dışından kimse bu kadar öfkeli,nefret dolu bi şekilde katliam yapmazkii.keser gırtlağını tek hamlede ldürür..27 kere bıçak saplamak,büyük bi öfkenin sonucu olur..hele o yavrulara:KK43:(( mustafa adlı kişi çok emin ve her seferinde Tahsini yukarda ağlerken duydum ve gördüm diyo..ama tahsin bunu reddediyo..belki apartmanın arka kapısından girdi..öyle bi kapı var çünkü..öte yandan kahvedekiler tahsinin kahvede olduğunu ve bi telefon geldikten sonra panikle koştuğunu söylemiş ifadelerinde(erdal haber vermiş ya..oda ayrı bi tuhaflık..çünkü erdal hiçbişey görmemişki) kiralık katil bile olsa bu kadar vahşice öldürmezdi..var bunda bi iş..mutlaka çıkıcak ortaya..çok merak ediyorum

Kızlar benimde kafamda şöyle şekillendi.
Tahsin kahvaltıdan sonra evden hiç çıkmadı aslında.Evde bunlar tartıştı.Tahsin sonra kavga esnasında cinnet geçirip çocukları öldürdü.Sonrada olayı karısının üstüne atmak için gazı açtı.Karısı kaçarken onu bıçakladı, karısınıda öldü sanıp içeride üzerini değiştirdi.Çıktığında karısı aşağı inmiş ve millet yukarı çıktığındada kapıda gözgöz geldi.Bence ondan sonra Tahsin arka kapıdan kaçıp kahveye gitti.Erdal onu aradığında da o yüzden kahvedeydi.Millet bulduktan sonra Erdal onu aramış ve kameralardanda teyit edilmiş yani olaydan 15 dk sonra olay yerine gelmiş Tahsin.Olaylar onu gösteriyor.Evet bencede görümcelerden Leyla olayı biliyor ve kardeşi falso vermesin diye sürekli onun önünde duruyor.Tahsin Rahmi beyin ofisine gittiğinde de ablası arar aramaz ordan ayrılmış.Tahsin çok pasif birisi.
1- O apartmanın arka kapısı olduğunu bilen birisi.
2- Kayınvalidenin evde olmadığını bilen birisi
3- Erdalıda evde yok sanan birisi
4- İlknur hiç imdat diye bağırmamış hep kavga sesi varmış
5- Gökhan sabah uyandığında 13:20 de ,yukarıda evde kimse yokmuş gibi sessizmiş daire..

Son düzenleme:
evet ama cinnet geçiren biri bu kadar plan yapıp soğuk davranamaz. cinnet diil bilinçli yapmıştır. ilknurla yine kavga ediyorlardır. belkide ilknuru kıskanmıştır, çocuklarında kendinden olmadığını düşünüp çocukları öldürmüş sonrada karısını öldürmek istemiştir.

X