Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

iş erdal da bitiyor onu konuşturmaları lazım bence yukarı çıkan ablsı değil erdal neden yabancı biri çıksın ben yerde kan görsem önce evdekilere söylerim tabiiki yukarıda erdal çıkar bence aşağıya da indi ama inmedim diyor yerde yatan ilknuru görmüyor poşetli bağıran adamı nasıl görüyor ifadeler çok çelişkili vede yalan

acaba tahsin bey o gün dükkanı kaçta açtı..evden biraz geç çıkmış..10,30 giniydi galiba yada 11,00 falan..dükkanı kaçta çmış,kaçta kahveye gitmiş..kahvedeki kişiler tel geldi fırladı diyor..demekki kadın bulunduğu sırada kahvede..ama oraya kaçta gitti,dükkanı kaçta açtı,dükkandan hiç çıktı mı orası muamma...

acaba tahsin bey o gün dükkanı kaçta açtı..evden biraz geç çıkmış..10,30 giniydi galiba yada 11,00 falan..dükkanı kaçta çmış,kaçta kahveye gitmiş..kahvedeki kişiler tel geldi fırladı diyor..demekki kadın bulunduğu sırada kahvede..ama oraya kaçta gitti,dükkanı kaçta açtı,dükkandan hiç çıktı mı orası muamma...

herkes bişeyler saklıyor canım bende anlamadım vallaaa

bu olayı takip ediyorum çünkü aynı şey kırşehirden olduğu için
bıçaklama şekilleride aynı çoçukların ölüm şeklide aynı tek fark bu olayda koça yaşıyor olmasıııı
ya katil ev içinde kimseye suçlamsınlar yakında kokusu çıkarrr keşke biran yakalansa katil tüm türkiye ve ist rahat nefes alalımmm

Kızlar benimde kafamda şöyle şekillendi.
Tahsin kahvaltıdan sonra evden hiç çıkmadı aslında.Evde bunlar tartıştı.Tahsin sonra kavga esnasında cinnet geçirip çocukları öldürdü.Sonrada olayı karısının üstüne atmak için gazı açtı.Karısı kaçarken onu bıçakladı, karısınıda öldü sanıp içeride üzerini değiştirdi.Çıktığında karısı aşağı inmiş ve millet yukarı çıktığındada kapıda gözgöz geldi.Bence ondan sonra Tahsin arka kapıdan kaçıp kahveye gitti.Erdal onu aradığında da o yüzden kahvedeydi.Millet bulduktan sonra Erdal onu aramış ve kameralardanda teyit edilmiş yani olaydan 15 dk sonra olay yerine gelmiş Tahsin.Olaylar onu gösteriyor.Evet bencede görümcelerden Leyla olayı biliyor ve kardeşi falso vermesin diye sürekli onun önünde duruyor.Tahsin Rahmi beyin ofisine gittiğinde de ablası arar aramaz ordan ayrılmış.Tahsin çok pasif birisi.
1- O apartmanın arka kapısı olduğunu bilen birisi.
2- Kayınvalidenin evde olmadığını bilen birisi
3- Erdalıda evde yok sanan birisi
4- İlknur hiç imdat diye bağırmamış hep kavga sesi varmış
5- Gökhan sabah uyandığında 13:20 de ,yukarıda evde kimse yokmuş gibi sessizmiş daire..

cnm aynı seylerı dusunuoruz aklın yolu bır...

bende kac gundur esıme bunu anlatıyorum oda dyokı cocuklardan ne ıstedı yok ya dıyo

eş çocuklarımın kanı yerde kalmasın diyor..ama demesi gereken şey,çocuklarımın eşimin kanı yerde kalmasın değilmidir?
birde böyle bir durumda katilin yakalanmasını istiyorum mu denir yoksa katillerin yakalanmasını istiyorummu denir?
genelde insanlar çoğul değil de tekil düşünmez mi böyle durumlarda? yanlış mı düşünüyorum?

eş çocuklarımın kanı yerde kalmasın diyor..ama demesi gereken şey,çocuklarımın eşimin kanı yerde kalmasın değilmidir?
birde böyle bir durumda katilin yakalanmasını istiyorum mu denir yoksa katillerin yakalanmasını istiyorummu denir?
genelde insanlar çoğul değil de tekil düşünmez mi böyle durumlarda? yanlış mı düşünüyorum?

Olay çok karışık ve gittikçe karışıyor.
Kayınvalide parayla herşeyi yaptırabiliyor.
Tahsin Gökhanla bile birlikte olmuş.Tahsinin ağlaması yapmacık.
Bide Erdalın kızkardeşi yukarı çıkıyor yaa onada inanmadım.Burda milyonlarca bayanız hangimiz 2 kat kan görünce iyice yukarı çıkarız.Şahsen ben çıkmam korkarım.:1no2:

cnm aynı seylerı dusunuoruz aklın yolu bır...

bende kac gundur esıme bunu anlatıyorum oda dyokı cocuklardan ne ıstedı yok ya dıyo

Canım aynı şeyi eşime anlattığımda, o yapmış olsa bugüne kadar itiraf ettirirlerdi diyor.Eşim cinayetlerin aydınlatılması ile ilgili şeyleri izlemeyi sever.

olayı başından beri takip ediyorum. bir kere tahsin beyin açıklamalarına inanasım gelmiyor içimden. birçok şeyi sakladığını düşünüyorum. olay esnasında aşağıda bulunan 4 kişide tahsin bey yukarıdaydı diyor o inkar ediyor. aşağıda kalabalık vardı ne oldu burada diye bağırdım hatta biraz bekledim diyor o esnada karısını nasıl görmüyor onuda anlamadım. gökhan'ın bu ailede olup biten herşeyi bu kadar iyi bilmesinide aklım almıyor. bu cinayeti çok yakın birinin işlediği düşünüyorum.

banada tahsının aglamaları cok sahte geldı umarım en kısa zamanda cozulur olan gencecık bır kadına ıkıtane masum cocuga oldu ne olursa olsun kımse kımsenın hayatını boyle karartamaz ıns bıranonce hersey cozulurr

Bide Erdalın kızkardeşi yukarı çıkıyor yaa onada inanmadım.Burda milyonlarca bayanız hangimiz 2 kat kan görünce iyice yukarı çıkarız.Şahsen ben çıkmam korkarım.:1no2:

ay bak ben orayı tam anlamamıştım..gökhan birşeyler dedi ama ne dedi tam anlamadım..birlikte olmuş derken şeyyyy mi etmişler yani .....................,
ya ben bu kayınvalideyi de anlamadım gitti..ne biçim bir kadın o öyle..valla önce kayınvalideden şüpheleniyordum sonra kocadan şimdi yine kayınvalideden şüpheleniyorum...
ya birde tahsin aşağıda oyalanmışsa , ne oldu burada falan demişse birisinin bunu görmesi gerekmezmi? hiç kimse evet tahsinin dediği gibi oldu demiyor..
ayrıca bu kayınvalide kafasının tası attımı herşeyi yapabilecek bir insan...bence artık şöyle oldu:
zaten kayınvalide ile ilknur un arası iyi değil..kayınvalidenin tepesi attıı...birisini buldu..o gün camdan zırt pırt bakmasının sebebi de oydu...içeri kadının tuttuğu adam geldi....kayınvalide de arka kapıdan geldi,kimse görmedii onu..sonra ilknur kayınvalideye kapıyı açtı..belki de evin tapusunu istedi..o da olmaz falan dedi..bağırdılar..sonra bu adam geldi...haa sen vermezsin tapuyu demek diyip hepsini katlettiler...
sorarım size..bu kadar tesadüf olur mu? erdal evde yok...ohh ne güzel..biri görmeyecek bizi dendi ama o gün onun geleceği tuttu..belki de onu da tehtit ettiler...gökhan zaten öğleye kadar uyuyor sonra evdeb gidiyor..gitmesini bekledi...oğlu o gün geç gitti işe öğlen eve gelmeyecek...kayınvalide de bir bahane ile evden çıktı....cinayet için herşey hazırdı...
bu arada ben gökhanın herşeyi bilemsine şaşırmadım..ne de olsa alt katta oturuyor ve yüksek sesle kavga ediyorlarmış..aile içinde kalması gereken herşeyi duyabilir..birde biraz şey galiba....bundan bana zarar gelmez diye düşündü sanırsam...

bugün kocına agırlık verdiler sanırım ondan daha çok şüpeleniyolar
gazı açıp öldürmek izstemış kadın bagırmış ölmemiş
sanra çocuklarımı öldürmüşler ben kaçırdım bi kaç gündür.....

ozgurdu kullanıcısından alıntı
Bide Erdalın kızkardeşi yukarı çıkıyor yaa onada inanmadım.Burda milyonlarca bayanız hangimiz 2 kat kan görünce iyice yukarı çıkarız.Şahsen ben çıkmam korkarım
ANLAMADIM GÖKHAN NASIL TAHSİNLE BİRLİKTE OLMUŞ ANLAMADIM AÇARMISINIZ BİRAZ.

ANLAMADIM GÖKHAN NASIL TAHSİNLE BİRLİKTE OLMUŞ ANLAMADIM AÇARMISINIZ BİRAZ

bende anlamadımmm

ANLAMADIM GÖKHAN NASIL TAHSİNLE BİRLİKTE OLMUŞ ANLAMADIM AÇARMISINIZ BİRAZ

bende anlamadımmm

bende anlamadım eğer böyleyse çok çirkin bir durum ama aklım almıyor bir baba çocuklarını nasıl bıçaklayabilir of ya çok uzadı bu iş bir an önce çözülmesini istiyorum,her gün iğrenç şeyler çıkıyor bu olayda :uhm:

Gökhan biseksüel olduğunu açıklamış zaten yapımcılara..ne kadar karman çorman oldu bu olay ya...ilknurun bi sevgilisimi vardı acaba? telefon numarasınıda değiştirmiş zaten pazarlamacı bahanesiyle..belkide adam buldu ilknurun izini eve gelip katliam yaptı..kapıda da zorlama yok çünkü..eski mahallesindeki marketçi demişti ya hergün ankösörlü telefondan birilerini arayıp sürekli tartışıyo diye..çocuklarıda markete bırakıyomuş o sırada..hepsinin herkesin telefonu dinlemedeymiş zaten..yakındır o pisliği bulmaları..

gökhan biseksüel olduğunu açıklamış zaten yapımcılara..ne kadar karman çorman oldu bu olay ya...ilknurun bi sevgilisimi vardı acaba? Telefon numarasınıda değiştirmiş zaten pazarlamacı bahanesiyle..belkide adam buldu ilknurun izini eve gelip katliam yaptı..kapıda da zorlama yok çünkü..eski mahallesindeki marketçi demişti ya hergün ankösörlü telefondan birilerini arayıp sürekli tartışıyo diye..çocuklarıda markete bırakıyomuş o sırada..hepsinin herkesin telefonu dinlemedeymiş zaten..yakındır o pisliği bulmaları..

[sıze="3"]

bunlar ne biçim bi aileymış ya kocası bi seksüel digeri kocasını altatır yazık o çocuklara acıdım pisi pisine gittiler yaa......
[/sıze]

ben programda gökhanın tahsinle birlikte olduk dediğini ve biseksüel olduğunu söylediğini duymadım hatta murat ona bir erkekle öpüştüğünü gördüm diyince gökhan çıldırdı seni mahkemeye vericem diye ben sadece tahsinin bir pazarlamacı kadından hoşlandığındığını onu takip ettiğini duydum kadında tahsine yüz vermemiş diye söyledi gökhan bende anlamadım başka neler çıkacak bakalım.........

işler cok karısık..
insaat işçiside cıktı konustu
kaynananın sürekli o gun sürekli camdan bakıp sanki birilerini beklediğini söyledi
daha sonrada kaynana evden cıkmıs
ve de cok iri yarı carsaflı biri apartmana girmiş
şimdilik bu
yalnız anlamadığımbi olay var..
gökhan tahsinle mi yatmıs??

X