kimin cesediymiş kızlar ben izleyemedim bide su almanyadan mersne gelen bir kadn vardı kayıp olmustu bişiler cevirmişti oğlundn habersiz o kadın bulndumu
açıklamıştm okumak zahmetinde bulunsaydınızgörürdünüzcnm onu bırak kız İYİ AYAK DEGILMIŞŞŞ...
arkadaslar gözüyle gördü yalmaz:
-repiniz için teşekkür ederim bende bi +vereyim size.repin kymetinin olmadığını anlayn diye bayanssulusmile
sevilaya gelince...evet değil.iyi ayak değil derken yalancı-kıskanç manasında söyledm değil mi yani.annesine üzlerek dikkat çekti sonra üzülmüyorm falan dedikafamçokkarıştı
evet saçı başı kir içinde.makyaj yapmasn ama banyo yapsn iyi okuyun yazılanları lütfen
ayrıca sadece ben takmadm sevilayn saçlarına
çoğu kişi aynı şeyi düşünüyorz :1closedeyes:
yorumun basitliğine bakarmısınızkafasını taşlara vura vura yıkamak istiyorumbu ne gaddarlık sizin daha evel kafanızı taşlara çok vurdular herhalde bu kadar saçmaladığına göre
canım bi tane kız kaybolmuıştu 25 şubatta ailesi gelmişti sevgilisiyle gezmişler sonra çocuk kızın annesini arayıp eve geldimi ben onu çarşıda bıraktım işim var dedmişti diye o gün bu gündür yoklarmış meğer o sevgilisi sahte kimlik kullanan bir iş adamıymış ve kızla ikisi apartman dairesinde bulunmuş,2.5 ay snra komşular kötü koku geliyor diye polisi aramışlara.sonun dışında erzincanda arazide bir kadın cesedi bulunmuş ve polis muge anlıdan kayıp kadınla ilgili bilgi istemiş ama göstermediler o konuyu,zaten 2 kayıp kadın var birisi senin dediğin diğeride istanbuldan adanayamıydı neydi oraya kardeşinin yanına mahkemeye gelmişti o yok aylardır almanyadan kardeşi geldi aramaya bunlardan birisiyle ilgili sanırım bence ikiside öldü:umursamaz:yarını heyecanla bekliyorumakannehir
sayenizde izlemiş kadar oluyorum anneaanem bizde malesef izleme şansım yok şu sevginin katli bi çıksa
kayserideki çocuklar unutuldu istanbuldaki ilknur ve çocuklarının davası ne oldu ki bide emre mehmet kardeşlerin katilinin davası
o kayserideki çocuklar unutuldu evet ama gecenlerde tv de gösterdi sanırım suriyeye kacırılma ihtimaller yüksekmiş ama kim neden belli deil
Bu rada bazı arkaşlar o akdar basit yorum yapıyor ki hatta çocuk gibi benim repime karşılık bide rep veriyorlar hay Allah' ım ya sen verme kimsenin başına cenazeye giderkende heralde Rabbim gecinden versin annemin heralde saçıma üstüme özen göstermem gelmez aklıma aynanın karşısına falan bakmam heralde..Bu kadar basit olmayın heralde eşiyle yaşadıklarına da üzülecek ama kaybedilen anne tahminim sizlerinde annesi ve var bi empati yapın aynı şey aynı şekilde başınıza gelse. Hamilesiniz annenizi feci şekilde kaybettiniz ortada katil yok bi de eşten dayak yiyorsunuz blmiyorum hala bu kıza rol yapıyor giblerinden laf söyleyen varsa bilemiyorum artık
cnm onu bırak kız İYİ AYAK DEGILMIŞŞŞ...
arkadaslar gözüyle gördü yalmaz:
Bu rada bazı arkaşlar o akdar basit yorum yapıyor ki hatta çocuk gibi benim repime karşılık bide rep veriyorlar hay Allah' ım ya sen verme kimsenin başına cenazeye giderkende heralde Rabbim gecinden versin annemin heralde saçıma üstüme özen göstermem gelmez aklıma aynanın karşısına falan bakmam heralde..Bu kadar basit olmayın heralde eşiyle yaşadıklarına da üzülecek ama kaybedilen anne tahminim sizlerinde annesi ve var bi empati yapın aynı şey aynı şekilde başınıza gelse. Hamilesiniz annenizi feci şekilde kaybettiniz ortada katil yok bi de eşten dayak yiyorsunuz blmiyorum hala bu kıza rol yapıyor giblerinden laf söyleyen varsa bilemiyorum artık
Kayseri de ki cocuklarda ayri vahsilik.Kac ay oldu senesi geliyor hala yoklar Suriye dendi organ mafyasi dendi.Nasil korkunc bir durum Allah insani evladindan ayri birakmasin evladiyla sinamasin.