Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurayy benim sana verdiğim den sonra ve sendenn önceee yazdığım konuyu bulup değerlendirmişsin ok..
Herkes katil bulunmasını istiyor evt fakat neden bazılarımız aradan dalga geçiyor onu anlamış değilim dalga geçnler kendini biliyor
bi ara irfan değirmenci*de haber veriyodu çocuklardan
ama büyük ihtimalle organ mafyasıdır.yazık ya :1no2: ölü ya da diri çıksn artık benneyaptımki
evt nurayy bence de konuya geçelim. Ben herkesin fikrine saygılıyım ama dalga geçilmesine değil sorunda bu başka yok. Konu katil kim yada kimler olmalı sevilayın saçı başı değil kanımca
çatalca cinayetiyle ilgili çok önemli gelişmeler varmış sanırım katil eşinin sevgilisiymiş agah babasının öldürüldüğünü gördüğü için katletmişler ( ve bunu bekmurat biliormuş gizli bi tanık var ona anlatmış ( tanık kendi isteğiyle ifade verecekmiş sanırım mahkemede) bakalım neler çıkacak duyduğum
Arkadaşlar ben saat 11 e kadar izleyebildim.
Kötü kokular geliyor diye komuşuların söylediği ceset kime aitmiş..
yoksa ben yanlış mı anladım..??
sanirim mart ayinda bir aile gelmisti kiz 35 yasinda sevgilinin arabasiyla gitmis daha sonra eve gelmemis sevgilisi ben onu carsiya biraktim eve geldimi diye sormus ama daha sonra hic haber alinmamisti..hatta kizin babasi baska birylede evliymis bu olay oldugunda da bir hafta sonra gelmis eve kocaya kacti diye düsünmüs hatirlandin mi bilmem,o kiz ve o arabya aldigi sevgilisi ölü bulunmus evde ama nasil oldugunu henüz bilmiyorlar yalniz kizin ayakkabisinin biri evde biri arabdaymis..
Kayseri de ki cocuklarda ayri vahsilik.Kac ay oldu senesi geliyor hala yoklar Suriye dendi organ mafyasi dendi.Nasil korkunc bir durum Allah insani evladindan ayri birakmasin evladiyla sinamasin.
sanirim mart ayinda bir aile gelmisti kiz 35 yasinda sevgilinin arabasiyla gitmis daha sonra eve gelmemis sevgilisi ben onu carsiya biraktim eve geldimi diye sormus ama daha sonra hic haber alinmamisti..hatta kizin babasi baska birylede evliymis bu olay oldugunda da bir hafta sonra gelmis eve kocaya kacti diye düsünmüs hatirlandin mi bilmem,o kiz ve o arabya aldigi sevgilisi ölü bulunmus evde ama nasil oldugunu henüz bilmiyorlar yalniz kizin ayakkabisinin biri evde biri arabdaymis..
kızlar ben izleyemedim bir kadın cesedi bulunmuş mügeden jandarma bilgi istemiş yazdı sabah o konu hakkında bilgi verdilermi kimmiş kadın..
kızlar izleyemiyorum bulundugum yerde çekmiyor kanal gelişme olursa yazarmısınız
Ben de izleyemedim izleyen war mı