- 20 Haziran 2007
- 251
- 1
- 44
olaydaki son durum şu canım eşinin ve ailesinin verdikleri ifade sürekli çelişiyor mesela eşi olaydan 15 dak.sonra benim haberim oldu diyor ya oysaki bu günki görgü tanıklarının ifadesine göre ilknur daha hastaneye kaldırılmadan eşi evdeymiş bir beyle birlikte herkez görmüş mesela ve kayın validesi sabah çıkarken torununu istemiş bana ver diye hiç konuşmadıkları halde işte böyle canım bence eşinin ailesinden birisi anlayacağın öpt.
evet onlar görgü tanığı olarak katilin yakalanması için çikiyorlar
kızlar programdan alı adındakı adamı aldı polısler az sonra reklama gırdıler.ıcerı gıttım geldım programdan ses yok.acaba katıl o adammı.cok merak edıyorum ya.
ya kızlar bugun ızledınızmı ınanın sok oluyorum ızledıkce su ılknurun katılı bulunamadı cok uzuluyorum..
benım kafamda bugunkı konusmalardan sonra bır seyler olustu ama tanımadıgım ınsanların gunahınıda almak ıstemıyorum yaa
kızlar programdan alı adındakı adamı aldı polısler az sonra reklama gırdıler.ıcerı gıttım geldım programdan ses yok.acaba katıl o adammı.cok merak edıyorum ya.
Guzelim sendemi izliyorsun o programı sırf o program için işimi gücümü bırakıyorum.bence akrabalarından birisi yaptı kesin..
program bencede cok yararlı..
yalnız bugun mustafa denen delikanlıya cok üzüldüm..
onu alnından öpmek lasım...
millet ayakları k.cına değip basıma bela gelmesin diye ölü görüp kacarken,
o cocuk ne cesarettir ki korkmadan ilknuru gorunce hemen yukarı cıkmıs..
işte delikanlılık budur..
bugun nasıl üzgündü..
senol ve diğer arkadasıda tebrik etmek lazım
onlar gercekten insanlar..