Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Bende artık tahsinin teysesinin oğlu ve eşinden şüpheleniyorum.Çünkü olay esnasında en çok o adam ağlamış.İlk Gökhanın üstüne o attı.Teyzem banka hesabını değiştirmiş diyen yine o ,İlknur Gökhanı beğenirdi diyen onun eşi.Yani olay onların üzerinde dönüyor.İlk katıldıkları gün cinayet masası emeklisi adam ona sen 3 gün milleti neden apartmana sokmadın diye sordu, o anda bakışları çok tuhaftı.Tahsinde bazı şeyleri saklıyor bencede.

ya bu sabah ızleyemedım ben dısardsa ıslerım vardı bırı anlatsın bakem bugun ne oldu

Şimdi bacım şöyle ki;

Tahsin canlı yayına bağlandı ağladı.Bana Erdal haber verdi dedi.Erdal bağlandı ben aradım aşağı inmedim , eve çıkmadım dedi.yani Ölenin İlknur olduğunu nasıl anladığı belli değil.Sonra Erdal geldi beraber yukarı çıktık dedi.

ya özgurum o erdalın yalanları en basından berı ortada ama su karı koca olanlar kım :1hug:

özgür kim ki güzelim...o karı koca kimmi? kayınvalide o adamın teyzesi oluyor..oradan akrabalar

ya özgurum o erdalın yalanları en basından berı ortada ama su karı koca olanlar kım :1hug:

O karı koca.tahsinin teyzesinin oğlu.Dün katılan kırmızı kazaklı adamla eşi vardı yaa onlar.Eşide İlknurun arkadaşıymış.Güyya İlknur ölmeden ona sarılmış bana birşey olursa hakkımda kötü söz söyletme demiş.Ağlamış.Bencede onlar.Bugünde Gökhan dedi ki , kırmızı kazaklı teyzesinin oğluyla Tahsin alacak verecek yüzünden daha önce araları bozulmuş.Tahsin gitmiş onun dükkanında makineleri almış.Ama aramızda husumet yoktu diyor.

şu olayın özetini bi geçseniz bende anlıycamda...
kızlar ilknur olayını baştan bi anlatın lütfen...

hımm anladım ozgurum ben o adamın teyzesının oglu oldugunu bılmıyodum dıyorum ya ıkı gundr adam akıllı ızleyemedım

Özgür benim canım kaydirigubbakcemile3 Nerdeyse beni katil yapacaksınız..Ben kaçayım en iyisi:1shok:

heeeeeee...aman ne biliyim..kafam çok karıştı bu mevzuda..kaydirigubbakcemile3
çokta merak ediyorum kim neden öldürdü diye...tesadüfte o ya apartmanda da kimse yok..bu kadar da olur mu yaaaaaaa..nasıl birisi duymaz....
affedersiniz apartmanda erdal denen şahıs var ama o da bence bana bulaşmasınlar diyip ben duymadım diyor..yalan söylüyor

şu olayın özetini bi geçseniz bende anlıycamda...
kızlar ilknur olayını baştan bi anlatın lütfen...

Şöyle canım
İlknur ve çocukları öldürülüyor.Eş kahvede, kayınvalide kızında, Alt komşusu Gökhan arladaşına gitmiş, En alt komşu erdal evde ama birşey duymuyor.Eşi 10:30 gibi evden ayrılıyor.İlknurda 13:30 14 gibi öldürülüyor.Önce yüksek sesle biriyle kavga ediyor.Ama imdat demiyor.Yani tanıklar kavga diyor.Muhtemelen tanıdığı biriyle tartışıyor.Sonra elleri bağlanıyor.Önce gözleri önünde çocukları öldürülüyor.Olaya cinnet süsü vermek için doğalgaz açık bırakılıyor.O sırada İlknur ellerinin bağını çözüyor.Kapıya çıkıyor ve Katil onu dairenin kapısının önünde sırtında 27 kes bıçaklıyor.O halde kadın sürünerek aşağı iniyor .Yerde yatarken 3 genç müdahale ediyor.Birisi biz kadının yanına vardığımızda yukardan ağlama sesi geliyordu diyor.O ağlayan Tahsin yani İlknurun eşiymiş.Biriside diyor eşinin yanında birisi daha vardı diyor.Yani olay çoook karışık.kafamçokkarıştı

Şöyle canım
İlknur ve çocukları öldürülüyor.Eş kahvede, kayınvalide kızında, Alt komşusu Gökhan arladaşına gitmiş, En alt komşu erdal evde ama birşey duymuyor.Eşi 10:30 gibi evden ayrılıyor.İlknurda 13:30 14 gibi öldürülüyor.Önce yüksek sesle biriyle kavga ediyor.Ama imdat demiyor.Yani tanıklar kavga diyor.Muhtemelen tanıdığı biriyle tartışıyor.Sonra elleri bağlanıyor.Önce gözleri önünde çocukları öldürülüyor.Olaya cinnet süsü vermek için doğalgaz açık bırakılıyor.O sırada İlknur ellerinin bağını çözüyor.Kapıya çıkıyor ve Katil onu dairenin kapısının önünde sırtında 27 kes bıçaklıyor.O halde kadın sürünerek aşağı iniyor .Yerde yatarken 3 genç müdahale ediyor.Birisi biz kadının yanına vardığımızda yukardan ağlama sesi geliyordu diyor.O ağlayan Tahsin yani İlknurun eşiymiş.Biriside diyor eşinin yanında birisi daha vardı diyor.Yani olay çoook karışık.kafamçokkarıştı

kendimi agatha cristi romanı okuyorum sandım bir an

bugun bende ızleyemedım tahsın bey sonunda tesrıf ettı demek tellede olsa
yarın yokmu kızlar bugun sonmuydu bu konu
katılı bulsunlarda bızde ferahlasak

Şöyle canım

:1shok:Allahım kimselere yaşatmasın kanım dondu okurken :çok üzgünüm:
teşekkür ederim canım bende takip edeceğim bundan sonra....
(şu teşekkür butonunun kalkması kötü oldu ancak böyle teşekkür edebiliyorum)
İnşallah müge anlı gizem cinayetinde olduğu gibi bu cinayetide çözer katil layığını bulur...
tekrar teşekkürler arkadaşım....

bir de o murat denen adam var ya geçmişte bir bağımlılığı varmış ama tam nedir onu söylemediler...

hap bağımlılığı varmış heralde muratın adamın bakışlarıda çok sinsi ama bu kadar cesaretli olamaz yani ekrana çıkacak kadar ben öyle diyorum. evli adam sevgilisi var,haftada 3 gün içiyormuş hiç kimse müge anlıya onunla ilgili iyi şeyler yazmamış birde aralarında tahsinle alacak verecek meseleleri varmış ee daha ne olsuncinayet saatindede eşi evde yokmuş kendisi evde tekmiş günahını almıyim ama aklımıda gelmiyor değil bir bulunsada herkezin içi rahatlasa

Müge Anlıyı ilk günden beri izliyorum..ama bunun kadar arapsaçı bi olay görmedim..kaç gün oldu hala Tahsin kapıda eşinin cesedini gördümü görmedimi o bile belli değil..emniyet her detayı mutlaka araştırıyodur zaten..bizim aklımıza gelenide gelmeyenide ama işte bizde duramıyoruz düşünmeden doğal olarak..herkes şüpheli sanki..iyice paranoyak oldum..bu arada toplum olarak ne kadar duyarsız bi hale geldik dimi kızlar?? bu tip olaylarda kimse görmüyo,duymuyo..gören gelmiyo,duyan sallamıyo hiçbişeyi..bilende korkusundan susuyo..ben Gökhandan şüphelenmiyorum ama Muradı gördüğüm an kıllandım ne yalan söyliyim..ya bide kahveci meselesi vardı bi başka konuda..hamile bi gelin öldürüldüydü hani..bebek kimden diye DNA testi yapılıcaktı..ondanda habaer yok..bide 14 yaşındaki bi kız evinde öldürülmüş bulunmuştu ya..oda bulunamadı daha..

bencede hanı bazı ınsanlar dogustan supelıdır bu muratta aynen oyle bende ondan supelenıyorum omuzları fılanda genıs carsaf olayı varya acaba omu gıydı.kahvecı olayanın sonucu bellı olmadı ama 14 yasındakı kızı komsusu oldurmustu eger oysa.

bencede hanı bazı ınsanlar dogustan supelıdır bu muratta aynen oyle bende ondan supelenıyorum omuzları fılanda genıs carsaf olayı varya acaba omu gıydı.kahvecı olayanın sonucu bellı olmadı ama 14 yasındakı kızı komsusu oldurmustu eger oysa.

yok canım o çatı katında öldürüleni söylemiyorum..hani anası babası ayrı olan..babasının yanında üvey annesiyle yaşıyan bi kız vardı..babası eve gelince kızın cesedini bulmuştu..ondan da haber yok daha...

ben bugun tahsının aglamasına hıc ınanmadım ablasıyla sozlesmıs gıbı o telde aglayınca gorumcede agladı ayol kadın cınayetten 2 gun sonra geldıde bır damla aglamadı sımdı bence aıle ıcı bılınen bır olay ama bence sona yaklasıldı

bende kaç gündür kaçırmadan takip etmeye çalışıyorum,katil inşallah en kısa sürede bulunur..yaa kim böyle birşey yapabilir,aklım almıyor..hadi kadına kinin vardı,çocuklardan ne istedin ,üstelik 4 yaşındaki çocuk otistikmiş ne konuşabiliyo,ne anlatabiliyoo..yazık,günah :KK43:( uffff ALLAH rahmet eylesin..resmen bir vahşett
bu arada o canlı yayına katılan karı-koca bana da şüpheli geldi.adam bi balık mevzuudur gidiyo,o kadar ayrıntı vs. neden anlatıyo anlamadım..akılları karıştırmaya çalışır gibi

X