Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

evet şükrü kukla,karısı ne diyorsa onu söylüyor

Ay bu dileğin duruşunda hayır yok insanın tepesine tepesine vurası geliyo :mymeka:

dilek cok tedirgin duruyor (!)
farkedenler olmustur...

bu ahmet kimdi, 12 yasindaki cocuga tacizden hapis yatan?

bu dileğin babasıda dilbere yataklık eden vardı ya,intihar eden onu hatırlatıyor bana

dilek cok tedirgin duruyor (!)
farkedenler olmustur...

bu ahmet kimdi, 12 yasindaki cocuga tacizden hapis yatan?

ahmet de vardi 2 gün önce canli yayinda, dilek diyodu su hatirladigi son 3 numara sükranin aradigi numara ahmetin cebiymis
hani dedim ya dilegin ahmetle iliskisi var sükranda sahit oldugu icin öldürürldü diye o iste
dilegin babasina sordular ahmet hangi sucdan yatti diye o da 12 yasinda bir cocuga cinsel tacizden yatti dediakannehir

vayy ilk defa programını kapattı müge.

kızlar bu dilek şükranın nesi oluyor, o 12 yaşındaki çocuğa istismardan yatan kişi şükrandan kızım diye bahsediyor, ama babası falan değil dimi, olayı çözemedim daha. bide kamer şükranın nesi oluyor? olayı bilmiyorum ama tiplerine bakarak bu 3ünden kıllandım.

karistirdin corba gibikafamçokkarıştı:mymeka:
bak anlatiim dilek sükranin yengesi oluyo, sükrü dilegin kocasi, gardiyan mIsa(-tatlicadiarzu-) dilegin babasi, ahmet de dis kapinin dis mandali sözde dilegin kocasina is bulmak icin evlerine gelen sübyanci sapik ahmet:mymeka:
tamammi nan

tamam değil nan kamer kim onu yazmamışsın :roflol:

yaaa evet ben de kameri sormak için geldim. kırmızıdonlu bi onu yazmamışsın. o kim oluyo?

kamer şükranın kardeşi eminenin eşi

yanlış hatırlamıyorsam programa ilk emine gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…