Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

o kıza ev verseler iş verseler ne olucak çalıştığı yeri de kötülüycek oturduğu yeri de beğenmicek taksim gibi semtlerde kalmak istemezmiş
memnuniyetsizlik, tatminsizlik var kızda ona ne fırsat sunulursa sunulsun o yine kafasının dikine gidicek
valla açıkçası bende rahmi beye hak verdim tabikide şiddet karşıtıyım
6 tane çocuktan 5inin babası farklı da bi onun babası mı bu baba
hep kolay olan yola yönelme başka bişey
anne baba da ne diyosa doğru diyodur şimdiye kadar şahsen benim annem babamın dediği bişeyde yanlış çıkmadı

bi tane daha vardı böyle kız kollarında dövme vardı gözlükle perukla çıkmıştı kafası fln yarıktı
onu hatırlarsanız o da böyleydi hiç bişeyden memnun değil hiç bi çözümü beğenmez
çok yakınım biri de böyle hep memnuniyetsiz psikoloğa gönderilir beğenmez ne derse yapılır yine tatmin olmaz ben hayatımı yaşıyorum diyip geride kalan kahroluyor mu mahvolurmu hiç düşünmez valla bu şımarıklık başka bişey

yazık kızın ablası nasıl ağladı içim acıdı
bunlar kaçıp kaçıp gider geride ana babaya noldu ablaya noldu diye düşünmezler

Son düzenleme:
bu dileğin babAsına sinir oluyorum

herşeyde dilekten çıkıyor

sıkışınca namus oldu

Anam bu adam iyice saçmaladı madem öyle dilek fıs fıs duracağına gelsin adam gibi gerçekleri konuşsun.

mesaja kilif hazirliyosunuz deyince rahmi bey, mIsa nin yarasina tuzmu basildi ne niye cosdu birden , terkediyodu yayini:sinifsinif:

mesaj çıkarsa şükranın çektiği ne malum,hem dileğin babasına neymiş

sende haklisin meltem, belki bigün akillanir:umursamaz:

yok be canım hayatta akıllanmaz böyle memnuniyetsiz bi kişilik
dediğim gibi çok yakınım buna benzer ama tabi allahtan böyle evden kaçma gidip gidip ondan bundan çocuk yapma gibi durumları allaha çok şükür yok
ama benim tanıdığıma şimdiye kadar tek bir tokat dahi vurulmadığı hep anladık onu hep aslında anlamadık ama yanında olduğunu hissettirmek için anlamaya çalıştık zorladık kendimizi
ama yok ben hayatımı yaşıcam benim bildiğim doğrudur diye kafasını kaldırınca sen en güzel fırsatları sun yine de kötü oluyosun
zaman geliyor insanın sabrı tükeniyor biliyomusun kontrolsüz bi insan dayanamaz döver ama kontrolü yıllardır elden bırakmıyorsun madem yardımcı olamıyorum psikoloğa gitsin diyosun onuda beğenmiyor
her geçen gün daha da büyük bir hatayla karşına geliyor ve beyninden vurulmuşa dönüyosun resmen

aslında bi söz var ya
sulh ile uslanmayanın hakkı tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir artık yakında bu sözün doğruluğuna inanıcam diye kendimden çekinir oldum dolayısıyla rahmi beye de o yüzden katıldım
insan lafla anlatamıyor çünkü ama işte nereye kadar bilmem

hayır bu gardiyan,tecavüzcü ahmet

dilberleri gördük bugün nesrin
dilber olayıda,muhammed kayıp diye başvurmuşlardı.45 gün sonra annesinin ve çevresindekilerin öldürdüğü ortaya çıkmıştı,ordada dilber dilek gibi durup durup bişey anlatıyordu

ay onu biliyorum şekercim de hani bugün bir gelişme olduğunu ve dilberi biraz gösterdi ya Müge,o neydi acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…