Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

katılıyorum canım sana yazık bende üzüldüm şükrüye dilek hamile bellkide başkasındandır günahını almayayım da:kedi:ayrıca bugün muge hanım hoşçakalın deyip programı ii kapattı hoşuma gittiŞeniz

haaa ben onu görünce yazacaktim okula gittim yalniz imada da bulundu müge madem öyle artik hep derim gibilerden birsey dedi bence su son olayla birlikte cok elestrildi simdi toplamak adina yapiyor

yok yokk bu gelinde var bişiyler...
kırmızı donlu sanırım haklı çıkacak bende aynı şekilde düşünüyorum...

ayyy bu geline acayip gıık oldum ben...
yapmacık yapmacık ağlıyor!!!!

su anda serap ezgunun programini izliyorum o kadar seviyeli bir programki ne kavga ne patirti. kimse kimseye bagirip cagirmiyor.cok sakin bir program. serap ezgu bence bu iste bir numara. insanlari o kadar guzel dinliyorki hic paldir kuldur yaklasmiyor olaylara valla cok begendim. helal olsun:hooray:

serap ezgüyü bede çok seviyorum ama onun programıda göründüğü kadar sakin olmuyor.geçen ben izlerken serap ta bağırıyordu.insanlık hali ekran başında bizlerde hop oturup hop kalkarken,onlarıda anlamak gerekir

en azindan muge gibi hic durmadan bagirip dirdir edip kafa sisirmiyor

dilek bugün çok tedirgin,daha önce böyle değildi

arkadaşlar ..bende dilekten,birşeyler çıkacak diye,,düşünüyorum hatta bir teorim bile var
şimdi bu dilek baya akıllı ..bir kadın bu saftorik şükrüyle evli olması baya şaşırtıcı
bu nedenle belkide kendine bir sevgili buldu,,tel faturasıda bu dileğin işi..
bu garibanımda olayı anladı
sevgilisiyle dilekte ortadan kaldırmaya karar verdiler...
yani ben şuan böyle düşünmeye başladım

bencede dilek bir sevgili buldu yada kızı başkalarına kullandırdı söylememesi için ortadan kaldırdılar,fatura ilk geldiğinde dilek nişanlıymış ama işte orası karışık:uhm:

hayatimda hickimseye bukadar gicik olmadim ben, mügede iyi tutuyo kendini ben olsaydim coktan sacini basini yolmustum dilegin...kaydirigubbakcemile
bi diyoki hic görmedim tel de konustugunu iki dakka sonrada diyoki 2 senedir biriyle telde konusuyordu, dilegin babasi bile inanmiyo dilege
gercekleride sona sakliyormus sayin dizi yapimcisi dilek üstünzeka hanim:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…