ya ben sükrü ye üzüldüm hani insani hasta eder,tuhaf insan diyorlar ama bazi kisilerde cok bariz zeka geriligi bile olmasada bu sekildede iq su cok düsük olabilir bu kötü anlamda degil ama üzülüyorum müge yada bruda onun hakkinda yazilanlara yani sonucta o ne yapsin öyleyse zaten normal biri olsa kendini ifade ederdi ama yazik...esi de cok tuhaf ya efendm efendim diye konusuyor bence onun ya babasiyla alakali yada gercekten dilegin biseyini gördü..yoksa ondan baska biriyle görüstügünü bilen yok..
ayrica teli istiyor numarayi gösteriyor kim diye soruncada demiyor ya insan su der o kadar teli isteyebilen insan onuda der yani...
birde su telefonun son 3 rakami cok salak ya :=) haa son rakami aklimda de son 3 rakami ne atiyorda atiyorr. sükranda resimde de videoda da cok saf duruyor sükrüye benziyor olabilir ailce zihinsel aksakliklari olabilir giib
katılıyorum canım sana yazık bende üzüldüm şükrüye dilek hamile bellkide başkasındandır günahını almayayım da:kedi:ayrıca bugün muge hanım hoşçakalın deyip programı ii kapattı hoşuma gittiŞeniz