• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Bu vaka Dilber kokuyo bence de ve çok enteresan bişey takıldı benim aklıma ilk günlerdi sanırım Dilek' in ben zanlı kimse sırtımda taşımam dedi bu hep kafamı kurcalıyor. Ne demek ki şimdi bu yani bilsem saklamam demek istedi ama aradan hafta geçti ve şuan daha çok Dilek' in üstüne geliniyor fakat bir daha ona benzer bi cümle kurmadı. Bu arada bu Tamer de bişeyler biliyor kesin ve Şükrü ya Allah' ım yarabbim nasıl ya kardeşin kuyudan çıkartılıyor ve öylesin... Müge' ye Allah sabır versin ne diyeyim. Bir de Serap Ezgü' yü izlemeye çalıştım geçenlerde sarmadı hiç beni Müge daha samimi geliyor hele Seda Sayan evlere şenlik. Bi olay konuşuluyor sonra aynı programda kolbastı oynanıyor yani memlekette bişey tutunca suyunu çıkartmasak olmaz...

bu gün uyumuşum izleyemedim...
yarın bakarım artık
kızlar sayenizde buradan takip ettim gelişmeleri..
fakat anladığım kadarıyla bir gelişme yok!

dilber ve ekibinin koca dötüne bakarız mubarekler öküüz gibi olmuşlar:kızgın: ayyy bu öldürülen şükran hanımada öyle takılmışım ki dün tatildi eşime ben programı izledim sonra çarşıya gitmiştik gelirken karşıdan bir bayan geliyo aynı ona benz,yo ben kafamı kaldırdım bir baktım iiiiiiiiiiihhhhhhhh şükran diye bi bağırdım görünce o sandım aklım çıktı eşim bi kızdı ki sormayın bidaha öyle şeyler izleme diye:roflol:

bu kız öfke dolu,iyi bir tedaviye ihtiyacı var.ama haklı sebeplerle

ya birde bu dilbergiller öküz gibi olmuşya :kızgın:5 ayda yeyip içip yatıyolar:mymeka: ee bende evlendim 2 senedir evdeyim iş yok güç yok ben niye alamıyom:çok üzgünüm::bbo:

hayır Rahmi Bey e çok kızdım.

ne demek baban dövüyorsa babalık hakkıdır çocuğun sırtında sopa kırsın babası sonra eee babanın hakkıdır var mı böyle bir şey ?

valla Rahmi Bey ne kadar bağırırsa bağırsın söylediklerini bu şekilde haklı çıkaramaz

hayır Rahmi Bey e çok kızdım.

ne demek baban dövüyorsa babalık hakkıdır çocuğun sırtında sopa kırsın babası sonra eee babanın hakkıdır var mı böyle bir şey ?

valla Rahmi Bey ne kadar bağırırsa bağırsın söylediklerini bu şekilde haklı çıkaramaz

peki kaçmak çözümmü her dayak yiyen kaçarsaa ooo başka türlü halletselerdi keşke aile içinde.bak şimdi nolduu iyimi oldu birde çocuk yapmış başkasından :mymeka:baban evde dövüyorsa dışarda o kadar pislik var sokaklarda başıma ne gelir diye düşünür insan:delphin:

peki kaçmak çözümmü her dayak yiyen kaçarsaa ooo başka türlü halletselerdi keşke aile içinde.bak şimdi nolduu iyimi oldu birde çocuk yapmış başkasından :mymeka:baban evde dövüyorsa dışarda o kadar pislik var sokaklarda başıma ne gelir diye düşünür insan:delphin:

kaçmak çözüm değil ama Rahmi Bey kızın babasını haklı çıkaramaz önce baba babalığını bilsin çocuğunu taciz eden yeğenini bir dövsün bakayım gücü yetiyorsa kızına gücü yetmesin .

kaçmak tabii ki çözüm değil ama tek çaresi oysa bu kız ne yapsın suçlu babasıdır babası düşünecek her şeyden önce kızının kaçma ihtimalini ve dışarıda başına neler geleceğini

dilber ve ekibinin koca dötüne bakarız mubarekler öküüz gibi olmuşlar:kızgın: ayyy bu öldürülen şükran hanımada öyle takılmışım ki dün tatildi eşime ben programı izledim sonra çarşıya gitmiştik gelirken karşıdan bir bayan geliyo aynı ona benz,yo ben kafamı kaldırdım bir baktım iiiiiiiiiiihhhhhhhh şükran diye bi bağırdım görünce o sandım aklım çıktı eşim bi kızdı ki sormayın bidaha öyle şeyler izleme diye:roflol:

etkilenmesine ve esinin kizmasina guldum cunku benimde esim kiziyor o yuzden gulucuk yollamisdim EGEM simdi anladin ;):delphin:

bu müge bu kiza ne güzel yardimci oluyo böyle:bbo: hic tanimadigi insanlarin yanina kiz nasil güvenip gitsin, zaten ailesinden ne görmüskü elaleme nasil güvensin... babasi sokagin ortasinda kizin sirtinda sopa kiriyo polisler babasinin elinden aliyo müge halaaa babanin yanina git diyo:kızgın::mymeka: sana yardim edicem dedi böylemi ediyo yardimzemuszemus:umursamaz: kiza is bulsun ufak ev tutsunlar zaten kiz is istiyo destek istiyo:hulya:

herkese ev açsalar başedemezlerki.her kaçan gelip ev ister

kırmızı donlu kızzzz
sabah uyanamadım 10,30- 11 den itibaren izledim. ondan itibaren sözlüye hazırım örtmenimm laelaelaelaelae

Back