bazen de müge çağırıyo programa. onlar bu cinayet çözülsün diye gelmemiş olabilirler yani.
kaydirigubbakcemile3delikafadulden
hayır Rahmi Bey e çok kızdım.
ne demek baban dövüyorsa babalık hakkıdır çocuğun sırtında sopa kırsın babası sonra eee babanın hakkıdır var mı böyle bir şey ?
valla Rahmi Bey ne kadar bağırırsa bağırsın söylediklerini bu şekilde haklı çıkaramaz
peki kaçmak çözümmü her dayak yiyen kaçarsaa ooo başka türlü halletselerdi keşke aile içinde.bak şimdi nolduu iyimi oldu birde çocuk yapmış başkasından :mymeka:baban evde dövüyorsa dışarda o kadar pislik var sokaklarda başıma ne gelir diye düşünür insan
dilber ve ekibinin koca dötüne bakarız mubarekler öküüz gibi olmuşlarayyy bu öldürülen şükran hanımada öyle takılmışım ki dün tatildi eşime ben programı izledim sonra çarşıya gitmiştik gelirken karşıdan bir bayan geliyo aynı ona benz,yo ben kafamı kaldırdım bir baktım iiiiiiiiiiihhhhhhhh şükran diye bi bağırdım görünce o sandım aklım çıktı eşim bi kızdı ki sormayın bidaha öyle şeyler izleme diye:roflol:
etkilenmesine ve esinin kizmasina guldum cunku benimde esim kiziyor o yuzden gulucuk yollamisdim EGEM simdi anladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?