• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

offfffffffff ya aileler perişan oluyor:umursamaz:

ALLAH akıl fikir versin bu kızlara herkes ister zengin olmayı manyaklar ya :mymeka::kızgın:yazık o babaya hiçmi acımıyolar benim öyle babam olsa dizinin dibinden ayrılmam çok küçükken kaybettim keşke yanımda olsaydı da sarılsaydımmafoldumbensenağlama

yazık ya önüne gelen çıkıp kaçıyor evden.herkes kendi yaşamını kendi seçer.o da seçimini yapmış.

çözdün kız 2 dakikada :)) göreceğiz bakalım.kapattım ben ya.reklam reklam.biri de müge anlıya mektup yazmış.veda etmeden kapatıyorsunuz diye.o da diyor ki , ben çok konuşuyorum ondan vakit kalmıyor çok haklısınız diyor :))

Müge Anlı'nın sabrına hayranım.Bazen bunların saçını başını yolmak geçiyor mu içinden,çok merak ediyorum.Ya da gerçekten aptallar mı,numara mı yapıyorlar?

bu dilek renk degistirdi rahmi bey sen ahmetle konusmalarini gizlemek icin sükran konustu diyosun dedi, telefonnumarasini ordan hatirliyosun, ben bile bukadar okumus halimle aradan 15 gün gecse hatrlamam numara filan dedi:lepi: rahmi bey ealkisalkisalkis

Avukatin dedigi yuzunden boyle dusunuyorsunuz.
Kizlar, dediginiz gibi mesela simdi diyelim ki Ahmetle Dilegin iliskisi var, Sukran da bunlari gordu. Bu yuzden beraber oldurduler Sukrani.
Ama simdi Dilek Ahmeti sucluyor? Dilek Ahmeti suclarken, aslinda olaya Dilek de karismis olsa idi, Ahmet kalkip da neden beni sucluyorsun, sen de suclusun, bizi boyle boyle gordu filan demezmiydi?

Yani eger bir iliskileri olmus olsaydi, simdi Dilek Ahmeti sucluyor diye birbirlerine dusmeleri gerekmiyormuydu? Ahmet Dilege hicbir suclama yoneltmiyor.

ben şükran olayını çok izlemesemde dilek ten şüpheleniyorum ağlamsı hareketleri çok yapmacık gelior bana kocası dünyadan habersiz bir adam sorulan sorulara cevabı mıymıy veriyor. nedense şükranı erkeklerle gören tf numarısını bilen dilek
kırmızıdonlukız katılıyormdüşüncene şükran dileği biriyle görmüş olabilir

valla günah almayalım da benim de aklıma aynışey geldi ne yalan söyleyeyim. Bu Dilek te var bişeyler sanki.Ya kızlar bu arada bişey daha soracağım izleyemedim çünkü hani bi kız vardı kaçmıştı kardeşi vardi böyle türbanlı ablam benden bile güzeldi herkes bakardı falan diye saçma sabuk konuşuyordu o olay noldu bilen var mı? Gerçi hatırlatabildim mi bilmiyorum ama??? Bi de bu 3 çocuk meselesi vardi onlar da yok oldu sanırım di mi?

belkide dileğin babası şükrana göz koydu dilekte dikkatleri ahmete çekiyor.

Dilek bana çok sinsi ve yapmacık geliyor efendim efendim diyerek hiç masum değil.

Birde çok acayip bir aile mıy mıy.

Şükrü hele uzaydan gelmiş gibi. Şükran telini istiyor kim bu adam demiyor. Evini izlitorlar yapanı görüyor gidip sormuyor. Köy yerinde harbiden geniş bir adammış.

valla günah almayalım da benim de aklıma aynışey geldi ne yalan söyleyeyim. Bu Dilek te var bişeyler sanki.Ya kızlar bu arada bişey daha soracağım izleyemedim çünkü hani bi kız vardı kaçmıştı kardeşi vardi böyle türbanlı ablam benden bile güzeldi herkes bakardı falan diye saçma sabuk konuşuyordu o olay noldu bilen var mı? Gerçi hatırlatabildim mi bilmiyorum ama??? Bi de bu 3 çocuk meselesi vardi onlar da yok oldu sanırım di mi?
o kiz bulundu, kafasini dinlemeye gitmis bikac günlügüne biyelere:delphin:

dilek ten cok süpheleniyorum ahmetle hatta baskalariyla bile aldatmistir o saf sükrüyü:teselli: cünki karsi komsuda bunlarin camindan bakarken yakalanmis...
öldürülen kizda abisnden daha saf mis cok az konusan biriymis...:gitme:

kızlar bugün izleyemedim bu konuyu ama bu olyın dilekle bir bağlantısı olabileceğini dün bende düşünmüştüm.o ağlama numaralarıda bir garipti ayrıca

ya ben sükrü ye üzüldüm hani insani hasta eder,tuhaf insan diyorlar ama bazi kisilerde cok bariz zeka geriligi bile olmasada bu sekildede iq su cok düsük olabilir bu kötü anlamda degil ama üzülüyorum müge yada bruda onun hakkinda yazilanlara yani sonucta o ne yapsin öyleyse zaten normal biri olsa kendini ifade ederdi ama yazik...esi de cok tuhaf ya efendm efendim diye konusuyor bence onun ya babasiyla alakali yada gercekten dilegin biseyini gördü..yoksa ondan baska biriyle görüstügünü bilen yok..
ayrica teli istiyor numarayi gösteriyor kim diye soruncada demiyor ya insan su der o kadar teli isteyebilen insan onuda der yani...
birde su telefonun son 3 rakami cok salak ya :=) haa son rakami aklimda de son 3 rakami ne atiyorda atiyorr. sükranda resimde de videoda da cok saf duruyor sükrüye benziyor olabilir ailce zihinsel aksakliklari olabilir giib

Back