Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ne o yoksa müge ne oldum delisimi oldu..
hani bu tarz programların içinde kendisinin programı birinci ya... ne konuştuğunu bilmez mi oldu yoksa...lmaz:lmaz:lmaz: çok ayıp hiç yakışmazklava: artık beceremeyeceksen otur evde :hulya::hulya:cokacimcoook
yap bi şeyler işte...

bunlar ailecek bi tuhaf yaaa:sinifsinif: kimin ne dedigi belli degil, konustuklarida anlasilmiyo,akannehir böyle insanlar adama deli eder gercektendekafamçokkarıştı

Amannn, kapinin onunde konustugun kimdi diye sormalari gerekirmis, ama sormamislar filan filan...
Ne kadar uzadi bu mesele...
Soylemek istemeyene birsey anlattiramazsin ki... is ile alakali geldi demistir, yol soruyor bana demistir.. birsey demistir...
Bu sukru gercekten kendini anlatamiyor... susup kaliyor...

yaa bu şükrüyü çıkarmasınlar...yazık adamcağız çok içine kapanık..üzerine çok geliyorlar
rezil ettiler....adamı..hani bu kadAR üzerine gelene kadar...diğerlerine sorsunlar o kamere falan
resmen adamı küçük düşürdüler

bitek sükrü degilki hepsi ayni al birini vur ötekine
su evin gelini dilek nasi zorluyo kendini aglamak icin baya sIktI kendini ama basarili olamadi:roflol:

yalan söylüyorsun uleyyynnnnsırnaşık şey
bunlarin hepsi yalanci hepiside gercekleri biliyo ama söylemiyolar:mymeka:

dilektede amma göz varmış,kağıttaki numarayı görüyor ve aklında tutyor.
bana numarayı tamamen gösterseler hatırlamam
ve her ne hikmetse yazılı kağıtlar kaybolyorlmaz:

en sonunda mügede çıldırma noktasına geldi.yazık şükrü derdini anlatamıyor garibanım.ama doğru söylediğine inanıyorum.
ahmet çok pişkin geldi bana sırıtıyor durmadan.
ama olayda bu kişilerden çok farklı kişi yada kişiler çıkacak gibi geliyor.

bu hafızası süper gelin dilek hanım bu saftirik şükrüyle nasıl evlenmiş anlamadım. ben adama ekrandan tahammül edemedim ayol..

kızlar biraz zahmet olacak ama ben bu hafta hastanelerde olduğum için bu ailenin eselesini özet geçebilecek olanınız var mı
olaylara çok fransız kaldımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…