Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilek cok tedirgin duruyor (!)
farkedenler olmustur...
bu ahmet kimdi, 12 yasindaki cocuga tacizden hapis yatan?
vayy ilk defa programını kapattı müge.
kızlar bu dilek şükranın nesi oluyor, o 12 yaşındaki çocuğa istismardan yatan kişi şükrandan kızım diye bahsediyor, ama babası falan değil dimi, olayı çözemedim daha. bide kamer şükranın nesi oluyor? olayı bilmiyorum ama tiplerine bakarak bu 3ünden kıllandım.
karistirdin corba gibikafamçokkarıştı:mymeka:
bak anlatiim dilek sükranin yengesi oluyo, sükrü dilegin kocasi, gardiyan mIsa(-tatlicadiarzu-) dilegin babasi, ahmet de dis kapinin dis mandali sözde dilegin kocasina is bulmak icin evlerine gelen sübyanci sapik ahmet:mymeka:
tamammi nan
tamam değil nan kamer kim onu yazmamışsın :roflol:
kamer orda sadece dekorasyon:roflol: sükranin enistesi galiba onu bende tam bilmiyom
niyeki nan o aileden bi düzgün tip kamer ondan dekorasyon olarak koymuslar-tatlicadiarzu-
yalnız dilekle kamer ne itici tipler öyle. ıııııııııı akannehir
kamer şükranın kardeşi eminenin eşi
niyeki nan o aileden bi düzgün tip kamer ondan dekorasyon olarak koymuslar-tatlicadiarzu-
bide eminemi var nerde peki bu emine, belki o daha düzgün konusur sükrüdenhihoyyyt
yanlış hatırlamıyorsam programa ilk emine gelmişti
tamamda canimcim madem dogrulari söylemicekler niye gelmisler programa, yada kimin fikriymis mügeye gelmekbenneyaptımki