Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bütün puanlarımız sıfırlandı ben günlük mesajlarada ulaşamıyorum

ya münevver mutfaktaydı mesaj gördum kızdım tartıştık bıçağı aldım demiş bu yaratık cinnet geçirdim hatırlamıyorum demiş planlı deilmiş peki öyleyse neden münevver eve gelmeden önce gidip testere alıo acaba bunları soran yok yakalandı herşey planlı yok babasına üzülmüşte teslim olmuş 7 gun içinde cem olayı çözülecek dediler nedense 4 gun sonra 18 yasına ! basmadan önce teslim oluo babasının korumaları götürüo ama cem tanımıo ve babasının bunlardan haberi yok oluo anne kızını alıp yurt dışına kaçıo kan lekelerini anneyle temizlio saçını kendi kesmiş oluo ama sakalını kesemio bence yurt dışındaydı ermenistanda yakalandı dediler sonra ortaya cıktı bilirsiniz bahcelievler havaalanına yakın bence yurt dışından getirildi ve bahcelievlerde teslim edildi yazıklar olsun ona

adamın ıfadesı daha önemlı ıste,sen ne kadar planlı yapılmıs dersen de adam öle bır calısmıs ki dersine nerdeyse "cem bey kusura bakmayın ama sızı cezaevıne koyak zorundayız" dıyecekler...

Öldürülüşünü kameralar kaydetti!
Münevver Karabulut cinayetinde iki aile arasında arabulucu olarak bilinen Cemil Baran'dan şok iddia: "Evde olay işlenirken, biri bizi gözetliyor evindeki gibi 24 saat bir firma tarafından GAZıANTEP (ıHA) - Münevver Karabulut cinayetinde iki aile arasında arabulucu olarak bilinen Cemil Baran, olayla ilgili yeni iddialarda bulundu.

Baran, yaptığı açıklamada, bir senaryo yazılarak bazı kişi ve kurumları kurtarma operasyonları yapıldığını belirtti. Cinayeti tek kişinin değil 6 kişinin işlediğini ileri süren Baran, "Olayda 2 bıçak, bir testere ve bir de büyük balta kullanıldı. Bu evde olay işlenirken, Biri Bizi Gözetliyor evindeki gibi 24 saat bir firma tarafından izleniyordu. Cinayet masası amiri, gözü kara müdürüm Hüseyin Çapkın ve vali; bu işleri ört bas etmeyin. Kim yanarsa yansın, gerçekleri açıklayın. Kamera ve güvenlik sistemleri yapan firmaya gidin. Münevver nasıl kesildi, evden kim taşıdı, Hayyam Garipoğlu ne zaman geldi hepsi görülecektir. Bu firma Hayyam Garipoğlu'nun oğlu Fatih Garipoğlu'nundur. Cinayetle ilgili her şey bu firmadaki kasetlerde vardır" dedi.

Cemil Baran, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Yarın itibarıyla birinci dalga başlıyor. Hayyam, Kasım ve firmanın sahibi Fatih Garipoğlu, anne Muhterem Garipoğlu gözaltına alınacak. Emniyet'in içindeki çürük elmalar da yavaş yavaş gözaltına alınacak. Başbakan ve ıçişleri Bakanına söylüyorum; Valim ve gözü kara emniyet müdürüm Hüseyin Çapkın'a da söylüyorum; eğer siz Ermenistan'da yakalanıp Türkiye'ye getirildiğini açıklamazsanız, eğer sizler de bu oyunun içine girerseniz, ayın 30'unda ben açıklayacağım. Bildiklerim var. Cem ıstanbul'da yakalanmadı.

Kilit isim Ahmet ve ismi Şükran olan bir kadın var. Ahmet, şu an görevde olan yükset rütbeli birisidir. Emniyet ve askeriyeyi zan altında bırakmak istemiyorum. Çürük elmalar temizlenecek. Münevver'e diri diri işkence yapılırken, 3 derin, 29 küçük yara var. Çarpı işareti atılaraktan işkence yapıldı. Cem'in kıskançlık krizi değildir. Bunlar ailece sapıktır, bir kaç tanesi hariç. Münevver parçalanırken üstünde kıyafet yoktu. Olay olurken kimlerin geldiği kameralar tarafından kaydedilmiştir."

Baran, olayla ilgili olarak 100-150 kişinin gözaltına alınacağını ve bunlar arasında ilginç isimler olacağını ileri sürdü

BU GARIPOGLU AILESININ GECMISI NEDIR, SOYU SOPU, ONCEKI MILLIYETI VE DINI NEDIR, BUNLARI ARASTIRACAK BIR TARIHCI VEYA GAZETECI YOKMU BU MEMLEKETTE, BUNLARIN GECMISININ PEKTE PARLAK VE GUVENILIR OLMADIKLARI ARTIK BELLI

Son düzenleme:
Canim haberi ekledigin icin tskler fakat gereksiz bilgileride aktarmissin ki arkadaslarin okumasi icin zor olacak.. rica etsem düzeltirmisin???

Karabulut ailesinin avukatı Altan Altınyurt, "Bu basit bir kıskançlık cinayeti değil. Planlanmış bir cinayet. Cinayeti Cem tek başına işlemedi. Ona son derece profesyonel ve organize çalışan AHMET ve adamları yardım etti" dedi

Altınyurt, "Tek söyleyebileceğim bu cinayet basit bir kıskançlık cinayeti değil. Cinayet masası dedektiflerinin elinde kıskançlık cinayetleriyle ilgili şablonlar var. Ama bu kıskançlık cinayetlerinin hiçbirine benzemiyor. Adli Tıp raporunda, Garipoğlu ailesinden birden fazla kişinin bu cinayete iştirak ettiği belirtiliyor. Sadece satın alınan testerenin poşetinde Cem'in parmak izlerine ve DNA'sına rastlandığına özellikle dikkat çekiliyor" diye konuştu.
Cinayetin arka bahçesindeki kişi Ahmet. Türkiye de bu Ahmet'i tanıyor. Yakalandığı zaman 'aaa o Ahmet'miş' deyeceksiniz. Son derece profesyonel biri. Organize çalışmış.

KİM BU AHMET YAAA

bu ahmet askeriyeden olduğu söylendi bi ara süreyya karabulut seda sayana çıkıyordu ya ozamanlar ağızlarından kaçırdılar halen daha görevde olan bi asker astsubay die hatırlıyorum ama yanlış da olabilir

adamın ıfadesı daha önemlı ıste,sen ne kadar planlı yapılmıs dersen de adam öle bır calısmıs ki dersine nerdeyse "cem bey kusura bakmayın ama sızı cezaevıne koyak zorundayız" dıyecekler...

kesinlikle katılıyorum zaten tas kebabı sucuk ekmekleride yediriolar cezaevindede paşalar gibi ağırlanır ! çocuk olduğu için ! az bir süre
lmaz:

bende gülizar hanımı merak ediyorum neden bahsedilmiyorki acaba kızı da gelecekti daha gelmedi onu mu bekliyorlar :umursamaz:

avukat herkesn bildii tanıdığı ahmet dedi duyunca şaşıracakmışız o ahmet mi die
astsubaysa neden aa diyelm ki

Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun dedesi Kasım Garipoğlu, ilk kez konuştu.

Hürriyet’e konuşan Kasım Garipoğlu, torununun teslim olmasından sonra da haber olmasını eleştirdi. Dede Garipoğlu, şöyle konuştu:

BIRAKIN ARTIK AıLEMıN PEŞıNı

“Cem teslim oldu işte. Daha ne istiyorsunuz? Cem’in kaldığı cezaevinde 11 bin mahkûm daha var. Onların haber olacak hikayesi yok mu? Ne cinayetler işlendi, işleniyor her gün. Türkiye’nin tek sorunu Cem mi Allah aşkına? Şirketlerimde teknik üniversite mezunu gençler asgari ücretle çalışıyor. ışsizlik almış başını gidiyor. Neden bunlar haber olmuyor? Bu ülkede Maraş katliamı oldu, üç gün haber yapılmadı. Ama Cem, yedi aydır haber oluyor. Yahu bu ülkenin başbakanları asıldı, generalleri hapse atıldı. Kaç gün haber oldular? Medyayı, oğlum Hayyam’ın sahibi olduğu Burgaz Rakı nedeniyle Mey Grubu yönlendiriyor. Yoksa neden Cem haber olurken illa, Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni diyorsunuz? Bu çocuğun iki dayısı doktor, biri noter. Onları neden aramıyor, bahsetmiyorsunuz? 89 yaşındayım. Allah aşkına bırakın artık ailemizin peşini.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…