Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

mektuba bakin ya::::::::::::NOT: Sağlığına dikkat et. Beslenmene dikkat et. Kaçmakla, hayata küsmekle hiçbir şey elde edemezsin. Unutma tek umudum sen ve kardeşlerinin benim emekliliğimde işleri eline alması.”
ADAM DAHA IS DIYO AYIP YA

tabiiki ne olacak,cem birkaç yıl sonra cezaevinden çıkıp işlerin başına geçecek

hayyam garipoğlu mügeye çıktığında demiştiki babasıda tutuklanınca öğrendi.eee şimdi babanın adamı kaçırdı.bakalım aileden başka kimler çıkacak.acaba cemi testere almaya gönderip birilerine mi işlkettiler bu cinayeti?şimdi de cemin üstüne kalırsa en az cezayla o kurtulur diye teslim mi ettiler diye düşünüyorum. çünkü aileden birilerininde dna sı çıkmamışmıydı otopside.

sadece cem değil tabiki de...
bu cinayetin arka bahçesi var süreyya bey hep öyle dedi çokta haklıydı..
bakalım eşelendikçe daha neler çıkacak?

Müge Anlı'nın bugün sergilediği tutumdan hoşlanmadım.
O bile Cem'e hak vermeye başlamış gibi görünüyor,olan ölene olur..
Herzaman böyledir,Cem çok yakında çıkar hapisten,üstelik bu ülkenin kıymetli bir işadamı bile olur..
Yıllar sonra anılarını bile yazar..

Türkiye'nin tek derdi buymus gibi her programdan ve tüm haber kanallarında bu konu var ya Türkiye elden gidiyor biz hala bir cinayetin arka bahcesinde ne var diye kafa yoruyoruz önemli olan teslim olmus olması değil mi? ve ne cinayetler işlendi kimse bu kadar medyada yer almadı amac gündemi mesgul etmek ve olduda bayramda bile gündem aynıydı babasının yazdıgı mektup

evet duygularıma tercüman oldun arkadaşım
kimse yanlış anlamasın ,bende çok üzüldüm bu olaya keşke olmasa idi ,sonuçta sadece 2 hayat değil bir sürü hayat gitti bu olay ile ama şu da varki ,hergün yüzlerce kişi cinayete kurban gidiyor , töre cinayeti ,kıskançlık cinayeti , kazara cinayet ve sonunda kaçan şahıslar vsvs bir sürü olay oluyor ama hiçbiriside bu kadar uzamıyor..bu olay böyle devam ederse yıllarca sürer..yakanması için geçen zamanda hep kanalda bu olay ,şimdi yakalandı yine aynı olay ,acaba ne olacak diye düşünmeler ; hapse girer ama aile tatmin olmaz birde öyle süreç uzar falan filann
şahsen ben tv de uzun uzun atık bu olayı görmek istemiyorum..bayramda bile münevver ne giyerdi,münevver ne yapardı ,münevver münevver
türkiyenin başka sorunu kalmadı mı? askerler bile şehit olurken bu kadar haber olmadılar ...

avukat herkesn bildii tanıdığı ahmet dedi duyunca şaşıracakmışız o ahmet mi die
astsubaysa neden aa diyelm ki

Sonunda Ahmet dedikleri AHMET KAYA çıkmassa şaşarım.Anca ona şaşırırım ben.Bir senaryo yazılmış oynuyorlar Garipoğulları bakalım sonu nasıl gelecek..Birkere Cemin ifadesindeki herşey yalan.
1. Münevverle oturduk (öpüştük) sonra ben votka içtim , havuzu gösterdim diyor.Sonra teğmenden gelen mesajı gördüm ve cinnet geçirdim gibi şeyler söylemiş.Bu enaz 20 dk sürmesi lazım ama kamera kayıtlarında Münevver eve girdikten 10 dk.sonra Cem testere almaya çıkıyor.Hangi aklı başında bir insan 10 dk.da birini öldürür.Valize koymayı akıl eder sığmayınca dur ben bir testere alıp geleyim der.İnsan önce evde var mı diye bakmaz mı sizce.Zaman çok kısa bence büyük ihtimal kız yaşarken testere aldı yani cinayet kesinlikle planlı.
2.Babası olayı ilk andan itibaren biliyordu ve adam gibi oğlunu teslim etmeliydi.Yine aklı başında her baba bunu yapardı.Ama bunlar ailece garip işte.soyadları insanların özelliklerine verilirdi yaa alın size GARİPOĞULLARI....

Ya Allahaskına hersey cokkk guzell ezberletılmıss...
Bız buradan görüyoruz da bu ınsanlar daha hala neyın tartısmasını yapıyorlar aklım almıyor...
Daha teslım edıldıgı ılk gece o avukatın konusmaları,tavrı ve bırseyler caktırmamaya calısması,kelımelerını secerek gazetecılere cevaplar vermesı herseyı anlatıyordu zaten...
Bu kadar aptal mı olduk yaa... Bu kadar kör mü olduk yani de bunlar bızlerı kandırmaya calısıyor...
Yazık ya gercekten yazık...
Kızcagızın kemıklerı kaldı artık çürüdü gıttı...

katılıyorum..aynen..:lepi:

ben bir sabah gazetesine bakayım netten.bişeler bulursam eklerim

Bir garip 23 dakika!

Münevver Karabulut cinayetindeki karabulutlar dağılmıyor. Sır perdesinin 23 dakikasını taksi-kamera-nalbur üçgeni oluşturuyor. ışte polis, Cem'in bu 23 dakikada ne yaptığını araştırıyor...
--------------------------------------------------------------------------------
Bir çöp konteynırında noktalanan ve Türkiye'nin en ünlü ailesine kadar uzanan Münevver Karabulut cinayeti, esrarını koruyor. Cinayetten 197 gün sonra teslim olan Cem Garipoğlu tutuklanırken polis de diğer parmak izlerini araştırıyor. Polise göre taksi-kamera-nalbur üçgeninde geçen o izler, 23 dakikada saklı. ışte "Şeytan ayrıntıda gizlidir" dedirten o 23 dakikanın ipuçları

Taksicinin çelişkili ifadeleri
3 Mart'ta, saat 12.47'de Bahçeşehir'deki villalarına taksi çağıran Cem, 23 dakika sonra yani 13.10'da yeniden eve giriyor. Cem, Münevver'i Beşiktaş'tan almak için tekrar yola koyuluyor. Polis bu taksiyi kullanan 2 şoförle 1 ay aralıkla görüşüyor. Cem'in saklandığı yer olduğu iddia edilen Lüleburgaz nüfusuna kayıtlı taksici Çoşkun Duygun, 8 Mart'ta basına, 1 gün sonra da polise konuşuyor. Gazetecilere "Cem'i olay günü sabah 08.00'de Mecidiyeköy'e götürdüm. Buradan esmer bir kızla Bahçeşehir'e döndü" derken polise, "Cinayetten 1 hafta önce otomobilime bindiler" diye anlatıyor. Duygun, 11 yıldır Bahçeşehir'de çalıştığı halde Cem ve ailesini tanımadığını iddia ediyor. Bu ifadeden 1 ay sonra polis, bu defa taksinin sahibi olan Mehmet Ali Dursun'u buluyor. Dursun, 10 yıldan beri Bahçeşehir'de taksicilik yaptığını ve Cem'i tanıdığını söylüyor. Her iki şoför de Cem'i 12.47'de alıp nereye bıraktıklarını hatırlamıyor.

Kamera:
Evin arkasındaki kameranın çalışmaması Bahçeşehir'deki sitelerde karşılaşılması mümkün olmayan bir olay olarak görülüyor. Ancak kameralardan saklanan Cem'in Münevver'i görüntü alınmayan arka kapıdan eve almak istemesi karanlık noktalardan biri. Cem kendisinin ön kapıdan dolaşıp girmesini ise "Arka kapı arızalıydı" diye açıklıyor. Ancak arka kapıyla ilgili polis tarafından yapılmış bir tespit söz konusu değil.

Nalbur:
ıfadeler ve görüntüler, Cem'in testereyi cinayetten önce mi sonra mı aldığını netleştirmiyor. Bahçeşehir'de nalburluk yapan ızzettin Babat ve ıdris Çırıtçı Cem'in 13.00-14.00 aralığında testere aldığını söylüyor. Cem, Münevver'i 14.10'da okulundan alıyor, bu da kameralarda var. 15.00'te Cem ve Münevver vahşet villasına giriyor. Cem 15.42'de nalburun bulunduğu Bahçeşehir Ticaret Merkezi'nde kameraya yakalanıyor. Burada testere aldığı söyleniyor. Buna dair en önemli delil ise 15.44'e ait fiş bulunması. Bu da akla "Testereyi önceden fişini sonradan aldı" iddiasını getiriyor.

Şoförden ilginç iddia!
Mehmet Nida Garipoğlu'nun şoförü Ahmet Batur, gözaltına alınmadan bir gün önce ilginç açıklamalarda bulunmuştu. 1997'den bu yana Garipoğlu'nun şirketinde çalışan Batur, Adana'da gözaltına alınan Mehmet Karakayalı'nın cinayet akşamı saat 22.00'ye kadar Mehmet Nida Garipoğlu ile birlikte olduğunu söyledi. Cem'i zaman zaman okula getirip götürdüğünü ifade eden Batur, "Herhangi bir anormalliğine tanık olmadım. Münevver'i hiç görmedim" dedi.

Kilit isim Cemil Baran
Karabulut ve Garipoğlu aileleri arasında arabuluculuk yaptığını söyledikten sonra gözaltına alınan ve ifadesinin alınıp serbest bırakılan gazeteci Cemil Baran, olayın kilit ismi olmaya devam ediyor. Önceki gün bir basın toplantısı yapan Baran, aileden birçok kişinin dün için gözaltına alınacağını iddia etmişti. Baran'ın dedikleri çıktı. Şimdi herkes Baran'ın bu bilgilere nasıl ulaştığını merak ediyor...

Baba yeniden ifadeye
Karabulut soruşturmasını yürüten ıstanbul Cumhuriyet Savcısı Faruk Erşen Yılmaz, katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun tekrar ifadesini alacak. Yılmaz'ın, baba oğulun verdikleri ifadelerdeki farklılıkları sorgulamak istediği belirtildi. Bu arada baba Garipoğlu, daha önceki ifadesinde suçlamaları redderek, "Olay günü oğlum aradı. Etiler'de bir kafeye bıraktım. Bir daha da görmedim" demişti.

bu kaybolan 3 çocuk varya hani kayseri talasta kaybolan çocuklar...
ben kayseri talasta oturuyorum....
polis nası çalışıo anlatamam kızlar...
aramadık yer bırakmadılar..
düşünün oturdugumuz apartmanların çatı katlarını bile aradılar...
umarım bulunurlar yaaa....

inşallah bulunurlar..
ama ben çok kızıyorum çocuklarını salan ailelere.
bizim kapıya bu bayram çok çocuk geldi.Allah kabul etsin 50 lirayı bozup biz 1 lira 1 lira gelen tüm çocuklara verdik.
o ona,o ona derken kapı hiç durmadı.
salmayın çocuklarınızı ya..az sahip çıkın çocuklarınıza.

kızlar bişi dicem...
şu çocugu kaybolupta hiç ağlamayan kadın varya....
kahverengi saçlı...
komşulardan duyduguma göre
bu kadın pek tekin değilmiş dio komşular..
geçen konuşuolardı..
ben günahını almım ama...
herkes kadının çok yapmacık oldugunu konuşuo...
yani mahallede konuşulanlar bunlar
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…