Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ayyyyyyyyyy yavrum bıçaklı haldeyken 1,5 yaşında ki inci o haldeyken bile sürünerek annesinin yanına gitmiş nasıl bir insan bu ya insan olmadığı kesin gerçi

duydunuzmu inci minicik yavrumm nasıl annesine koşmuşşşş aglıyarak dinliyorum ama bunu tek yapmadııı

Allahım elim ayağım tutmuyor
o yavrucak ne acılarla gitmiştir annesinin yanına, Allahım bu ne biçim bi acıdır, o ççocuk ne biçim bir işkence çekmiştir öyle. bu oalyda şimdiye kadar hiç ağlamamıştım ama İncinin o hali gözlerimde canlandı gözyaşlarımı tutacak takatim kalmadı :KK43:(((

nasıl kıydılar ya o masumlara o kadıncağıza yavrum benim annesine gitmiş o yaralı haliylesenağlama

neden idam cezası kalktı ya

ayyyyyyyyyy yavrum bıçaklı haldeyken 1,5 yaşında ki inci o haldeyken bile sürünerek annesinin yanına gitmiş nasıl bir insan bu ya insan olmadığı kesin gerçi

senağlama
cok uzgunum..senağlama
bu ve bunun gıbılerı ıcın ınsan sıfatını kullanmayın lutfen..senağlama

asın bu caniyii yaaaa yavrumm benimm assınlar lütfen yaa delide olsada umrumuzdamıı
ne olursa oslun topikmi aççaz ne olcka asıın lar bunlarıı aglamaktan yazamıyorummm gerçektenn nefesim kesildiiii

ya madem telefonu aldı
sonra neden attıı
burası da saçma
sen hem öldür hem telefonu al sonra attttttttttt
mantıksız geldi bana

1,5 yaşında ki çocuk nasıl onu ele verebilirdi ki gözü dönmüş cani nasıl kıydın o meleklere birde o haliyle o kadarcık bebeğin annesine gittiğini göre göre orda kendini öldür tek çözüm bu bundan sonra ki hayatında çok farklı olmıcak zaten o insanlar hayatlarını yaşasalardı. dünyadan bir pislikte temizlenmiş olurdu

1,5 yaşında ki çocuk nasıl onu ele verebilirdi ki gözü dönmüş cani nasıl kıydın o meleklere birde o haliyle o kadarcık bebeğin annesine gittiğini göre göre orda kendini öldür tek çözüm bu bundan sonra ki hayatında çok farklı olmıcak zaten o insanlar hayatlarını yaşasalardı. dünyadan bir pislikte temizlenmiş olurdu

bu gıbı canılerı ıcerde cok guzel seyler bekledıgını duyuyoruz..
dılerım kı yaptıklarının bınlerce katını yasasın ıcerde..:mymeka:
ondan daha canı daha psıkopat ınsanların ıskencesıne maruz kalsın..:Saruboceq:

bunları düşünecek kadar beyni olsaydı adam olurdu

ya arkadaşlar, konuy az çok biliyorum uzun zamanda beri işlenen bir konuydu sanırım.. sonuçlandımı?kim öldürmüş çok merak ediyorum söyleyebilirmisiniz?
çalıştığım için izleme imkanım olmadı da...

ya gökhanındA parmağı var ya da gökhan olayı sonradan öğrendi olayı saptırmaya çalıştı...

o minicik bebeğe kıyan mahluk kesin başka suçlarda işlemiştir önceside vardır bu pisliğin....

bazen keşke kısasa kısas cezası kaldırılmasaydı diyorum.
en azından bu gibi canilere, birde çocuk tacirlerine, sapıklara kısasa kısas cezalar verilmeli.
hapis onlar için ödül oluyor.3-5 sene yatıyorlar sonra bi af çıkıyo, yine aramızdalar :KK43:((

bu gıbı canılerı ıcerde cok guzel seyler bekledıgını duyuyoruz..
dılerım kı yaptıklarının bınlerce katını yasasın ıcerde..:mymeka:
ondan daha canı daha psıkopat ınsanların ıskencesıne maruz kalsın..:Saruboceq:

ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum oluyorlarmış
bir küçücük hücrede,tek başına ,kimseyle konuşmadan geçen yıllar

ya madem telefonu aldı
sonra neden attıı
burası da saçma
sen hem öldür hem telefonu al sonra attttttttttt
mantıksız geldi bana

canım telefonu satsa daha çabuk yakalanırdı çünküü
sonradan farketmiştir ama bu böyle kalmamalı ya böle bitmemeliiii evlat acısı allahım kimseye vermesinnn kadını öldürdün yavrulardan ne istedin neee ne dayanamıyorum kanalı degiştir dio eşim onuda yapamıyorummm
beynimi kemirip duruyoo
assak ona kurtuluş olur aslındaa ama acı çeke çeke ölsün yarabbimm can veremesinn aç bıraksınlar hergün işkence yapsınlar elektirik versinler
ama bunlarda yetmez gerçekten yetmez o yavrulara çektirdiği bunların yanında hiç hiçççsenağlamasenağlamasenağlama
tutamıyorum kendimii ne dicegimi bile şaşırdım iyiki açtınız topiğide içimiiz dökebiliyoru<<<

X