- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
ya dilberin oturduğu sinop mahallesindeki kadınlar anlatıyomuş
dilberin şişlendiği muhabbeti bayağıdır anlatılıyodu ama ölmemiş sürünüyomuş diye söyleniyodu şimdi anlatılana göre galba kaderi annesini de şişlemişler kaderle annesine bişey olmamış dilber ölmüş demişler bide dilberin cinsel organınında kesildiğini söylemişler böyle bi söylenti var burda çorluda
ee bide ümit izdivaç programlarına çıkıyomuş doğrumudur ??
yaa işte böyle bi söylenti var ama insanlar böyle olmasını istediği için mi biri kafadan böyle çıkardı bilemiyorum anlatan kadınlar bide gazetelerde de çıktı demişler ben netten bi baktım hiç bulamadım öyle bişey
ümitin izdivaçaprogramlarına çıkmasıyla ilgili de bişey yazmıyor
o yüzden doğruluğundan emin değilim
pazardan yufka mı alsam diyomkaydirigubbakcemile3ercan pazarda yufka satıyo yaa ben biliyom onun tezgahının durduğu yeri görüyodum hep kaydirigubbakcemile3yufka alırken arada soruversemmi ama işte sanane be gidin başımdan derse diye çekiniyom off fazla merak hakketen fenakaydirigubbakcemile3
daha burdamisin:1closedeyes:
insan bi kosu gider hem yufkasini alir hem ögrenir gelirkaydirigubbakcemile
hem ercana sor bakalim, hala kaderle evlenmeyi düsünüyomuymus:roflol:
:roflol::roflolazartesi günü pazar :jeyyar:
ben dilber öldümü onu sorabilsem tepkiye göre kaderi de sorurumkaydirigubbakcemile3
ama işte tepkiden çekiniyorum ya pazar ortasında delimisiniz kardeşiim eaayyy bi rahat bırakıın beee derse diye çekiniyom:kedi:
annem otur oturduğun yere dedi kimseye bişi sormak yok dedi:ecrin_bebek:
ya dilberin oturduğu sinop mahallesindeki kadınlar anlatıyomuş
dilberin şişlendiği muhabbeti bayağıdır anlatılıyodu ama ölmemiş sürünüyomuş diye söyleniyodu şimdi anlatılana göre galba kaderi annesini de şişlemişler kaderle annesine bişey olmamış dilber ölmüş demişler bide dilberin cinsel organınında kesildiğini söylemişler böyle bi söylenti var burda çorluda
ee bide ümit izdivaç programlarına çıkıyomuş doğrumudur ??
kaderi sor önce, araya dilberi de SIKISTIRiverirsin:roflol:
sormaya cekiniyosan bi peceye yazip eline ver:roflol:
annede söle, haber alma özgürlügümüzü kisitlamasin:1rolleyes::tomato:
kaderi sor önce, araya dilberi de SIKISTIRiverirsin:roflol:
sormaya cekiniyosan bi peceye yazip eline ver:roflol:
annede söle, haber alma özgürlügümüzü kisitlamasin:1rolleyes::tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?