- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
cerrah ne olursa olsun öyle bile düsünse baba olarak,vatandas olarak o aciklamayi yapmamaliydi..ben yaparim digerleri yapar ama o yapamaz yinede tabiki bir hatadan bütün yanlislar gitmemeli..
zaten vali olarak atandi ki emniyet müdürünün üstü..hemde emekli olacakti simdi 6 yil daha uzadi görevi yanlis hatrlamiyorsam süreyi belki ilerde istanbul valisi olarak istanbula gelir
sayın Cerrah'ın şahsı adına konuşamam
ama her meslek ve kurumda olduğu gibi maalesef
emniyetin içinde de bu olay ve başkao laylarda görevi kötüye kullanma yaygın...ben bir çok
olaya şahit olduğum için söylüyoum bunu ithaf değil .ama bu demek değil ki işi çözmek
istemiyorlar bunu isteyenler de var istemeyenler de... diğer yazdıklarınıza kesinlikle size
katılıyorum...Hiç kimseyi ama hiç kimseyi yaşadığı hayat itibariyle böyle bir muameleyi hak
etmez...bunu değerlendirme hakkı biizm değildir...münevver'in babasının verdiği terbiye
kadar niçin o katilin onu ordan alıp saklayan anne babasının terbiyesi tartışmıyoruz...belki
münevverin babası acısıyla yanlışlıklar yapıyordur ama o insan müsvettelerinin yaptıkları
iğrençlikleri niçin bu kadar sesli dile getirmiyoruz..... lütfen o insanlar başka masum,
ailesinin çok sıktığı, her yaptığını bildiği bayanlara,insanlara da zarar verebiliyorlar...insaflı
olmak lazım.o kız yaşasaydı belki zararı kendine olurdu en fazla ama bu pisliklerin tüm
topluma zararı var bunu konuşalım ..biz " kızına sahip çıksaymış" deyince işler çözülmüyor...
ya o da etten kemikten bir insan...ben yaparım ,o yapar ama cerrah yapamaz diye bişi yokki
canim o yapamaz diyorum cünkü o emniyet müdürü o yüzden tabiki düsünebilir böyle ama demesi uygun olmadi..yoksa herkesin kendine göre fikirleri var dogru yada yanlis ama kurumlardaki insanlar böyle seyler diyemez demek istiyorm yoksa tabiki her insan gibi ypabilri ama paylasmasaydi iyidi.
canım gazeteciler insana herşeyi dedirtirler
dilberin öldüğü haberi doğrumu bi bilginiz var mı bu konuda burda öyle bi söylenti çıktı da
sanırım gazetelerde de çıkmış ama nette baktım yok
dilberin öldüğü haberi doğrumu bi bilginiz var mı bu konuda burda öyle bi söylenti çıktı da
sanırım gazetelerde de çıkmış ama nette baktım yok
ya dilberin oturduğu sinop mahallesindeki kadınlar anlatıyomuş
dilberin şişlendiği muhabbeti bayağıdır anlatılıyodu ama ölmemiş sürünüyomuş diye söyleniyodu şimdi anlatılana göre galba kaderi annesini de şişlemişler kaderle annesine bişey olmamış dilber ölmüş demişler bide dilberin cinsel organınında kesildiğini söylemişler böyle bi söylenti var burda çorluda
ee bide ümit izdivaç programlarına çıkıyomuş doğrumudur ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?