• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bu olaydan sonra merak ettiğim için satanist cinayetler hakkında resim araştırması yapmıştım..bana göre asla ayin değil Münevver cinayeti..onlardan özenilmiş yada gördüklerinden yola çıkarak benzeri yapılmış ama asla satanist bir ayin değil..resimlerde gördüklerimi tabiki anlatamam.Ama Münevvere yapılanlar,satanistlerin katliamlarının yanında çok daha merhametli kalır..bunları söylememdeki sebep yanlış anlaşılmasın..sadece ayin olmadığını düşündüğüm için yazdım..tez zamanda bulunsun artık şu canavar..nasıl olsa yandım biraz daha zevk alıyım diye başka bi vahşete imza atmadan durdurulsun bu cani..

Cem'i ''avcı'' lakaplı Demiral bulabilir
Etiler'de başı kesilerek canice öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nu yakalamak için 'avcı' lakaplı polis müdürü Şentürk Demiralp, devreye girdi.

Alaattin Çakıcı'dan Sedat Peker'e kadar yer altı dünyasının pek çok önemli ismini adalete teslim eden Demiralp, izin çıkarsa Cem Garipoğlu'nun peşine düşecek.

#diger .igg:link, #diger .igg:active, #diger .igg:visited {font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#446aca;text-decoration:underline;} #diger .igg:hover {font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#cb1717;text-decoration:underline;} #diger .nA:link, #diger .nA:active, #diger .nA:visited {font-family:tahoma;font-size:10px;font-weight:bold;color:#a9a9a9;text-decoration:none;} #diger .nA:hover {font-family:tahoma;font-size:10px;font-weight:bold;color:#a9a9a9;text-decoration:none;} #diger .nD:link, #diger .nD:active, #diger .nD:visited {font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#666666;text-decoration:none;} #diger .nD:hover {font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#666666;text-decoration:none;} #diger .i {border-bottom:1px solid #cecece;margin:0 20px 0 20px;padding:0 10px 0 10px;color:#666666;} #diger .iG {padding:0 10px 0 10px;color:#666666;}

Emniyet'in bu önerisinde nihai kararı, özel ekip kurma yetkisi olan ıçişleri Bakanı Beşir Atalay verecek. Halen Trafik Daire Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Şentürk, görevi alması durumunda ekibini kurarak Cem Garipoğlu'nun peşine düşecek. Şentürk'ün yakın çevresine, "Görev verilirse üzerime düşeni yaparım, yakalarım" dediği öğrenildi.

#diger .igg:link, #diger .igg:active, #diger .igg:visited {font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#446aca;text-decoration:underline;} #diger .igg:hover {font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#cb1717;text-decoration:underline;} #diger .nA:link, #diger .nA:active, #diger .nA:visited {font-family:tahoma;font-size:10px;font-weight:bold;color:#a9a9a9;text-decoration:none;} #diger .nA:hover {font-family:tahoma;font-size:10px;font-weight:bold;color:#a9a9a9;text-decoration:none;} #diger .nD:link, #diger .nD:active, #diger .nD:visited {font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#666666;text-decoration:none;} #diger .nD:hover {font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#666666;text-decoration:none;} #diger .i {border-bottom:1px solid #cecece;margin:0 20px 0 20px;padding:0 10px 0 10px;color:#666666;} #diger .iG {padding:0 10px 0 10px;color:#666666;}
Edirne Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde Teknik Takip Şube Müdürü olan Şentürk Demiralp, Karagümrük çetesi olarak bilinen Vedat ve Nuri Ergin kardeşler ile Alaattin Çakıcı'nın Avusturya'da yakalanması başta olmak üzere, Tevfik Ağansoy, Kürşat Yılmaz, Sedat Peker, Sedat Şahin gibi yeraltı dünyasının önemli isimlerinin adalete teslim edilmesinde önemli rol oynamıştı.

9 yıl ıstanbul Emniyeti'nde görev yapan Şentürk Demiralp suçluların korkulu rüyası haline gelmişti. Birçok cinayeti aydınlatan ve önemli isimleri yakalayan Demiralp'in kesik baş cinayetini deçözeceği sanılıyor.

mynet haber

cerrah ne olursa olsun öyle bile düsünse baba olarak,vatandas olarak o aciklamayi yapmamaliydi..ben yaparim digerleri yapar ama o yapamaz yinede tabiki bir hatadan bütün yanlislar gitmemeli..
zaten vali olarak atandi ki emniyet müdürünün üstü..hemde emekli olacakti simdi 6 yil daha uzadi görevi yanlis hatrlamiyorsam süreyi belki ilerde istanbul valisi olarak istanbula gelir

ya o da etten kemikten bir insan...ben yaparım ,o yapar ama cerrah yapamaz diye bişi yokki

"Yurtdışına özel ekip gönderdik"ıçişleri Bakanı Atalay, Münevver cinayetiyle ilgili konuştu

19.06.2009 19:06

ıçişleri Bakanı Beşir Atalay, Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem G'nin yakalanması için yurtdışına özel bir ekip gönderildiğini belirterek, "Gereken her şey yapılıyor. Hem bizim ekipler hem de interpol zanlının yakalanması için çalışıyor" dedi.

Şefik DıNÇ / AHT

Bahçeşehir'de bıçaklanarak öldürüldükten sonra başı gövdesinden testereyle kesilen ve cesedi Etiler'de çöp konteyrına atılan 17 yaşındaki Münevver Karabulut'un ölümünün üzerinden 108 gün geçmesine rağmen, katil zanlısı erkek arkadaşı Cem G. hala yakalanamadı. Yurtdışına kaçtığı tahmin edilen ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan Garipoğlu'nun yakalanması için özel ekipler oluşturulurken, ıçişleri Bakanı Beşir Atalay basın mensuplarının konuyla ilgili sorusu üzerine yurtdışında da ekip gönderildiğini açıkladı.

Bayrampaşa ılçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binasının açılışının ardından gazetecilerin, Cem Garipoğlu'nun yakalanması için yurtdışında özel bir ekibin görevlendirilip görevlendirilmediğini sorması üzerine Bakan Beşir Atalay, "Zaten öyle ve ekip çalışıyor. Gereken her şey yapılıyor. Yurtiçi ve yurtdışında gerekli çalışmalar yapılıyor. ınterpol aracılığıyla da gereken yapılıyor" dedi.

Pwnep23M.jpg
Cem'i ancak AVCI yakalar!

19 Haziran 2009 Cuma 18:36
Etiler'de başı kesilerek canice öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nu yakalamak için 'avcı' lakaplı polis müdürü Şentürk Demiralp, devreye girdi.

Etiler'de başı kesilerek canice öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nu yakalamak için öyle biri devreye girdi ki, lakabı 'Avcı' elinden kurtulan ise yok... ışte o isim;

Alaattin Çakıcı’dan Sedat Peker’e kadar yer altı dünyasının pek çok önemli ismini adalete teslim eden ‘avcı’ lakaplı...

Alaattin Çakıcı’dan Sedat Peker’e kadar yer altı dünyasının pek çok önemli ismini adalete teslim eden ‘avcı’ lakaplı polis müdürü Şentürk Demiralp, izin çıkarsa Cem G’yi avlayacak

ZAFER KÜTÜK ıSTANBUL

Uzun yıllar ıstanbul Emniyeti’nde Cinayet Büro Amirliği yapan ardından KOM’da görev alan ve yakaladığı önemli isimler nedeniyle ‘avcı’ lakabını alan Şentürk Demiralp’in kesik baş cinayetine de el atacağı konuşuluyor.

ATALAY SICAK BAKIYOR

Vahşice öldürülen lise öğrencisi Münevver Karabulut’un yaklaşık 4 aydır kırmızı bültenle aranan katil zanlısı Cem G’nin yakalanması için çalışmalar devam ederken, Emniyet Genel Müdürlüğü özel ekip kurma yetkisi olan ıçişleri Bakanı Beşir Atalay’a, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Daire Başkanlığı’nda görevli Demiralp’in ismini sundu. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın da yakından takip ettiği Münevver Karabulut cinayetinin şüphelisi Cem G’nin yakalanması için Bakan Atalay’ın ‘avcı’yı görevlendirmesine sıcak baktığı öğrenildi.

ÖNEMLı ıŞLERE ıMZA ATTI

Edirne Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde Teknik Takip Şube Müdürü olan Şentürk Demiralp, Karagümrük çetesi olarak bilinen Vedat ve Nuri Ergin kardeşler ile Alaattin Çakıcı’nın Avusturya’da yakalanması başta olmak üzere, Tevfik Ağansoy, Kürşat Yılmaz, Sedat Peker, Sedat Şahin gibi yeraltı dünyasının önemli isimlerinin adalete teslim edilmesinde önemli rol oynamıştı.

Suçluların korkulu rüyası

9 yıl ıstanbul Emniyeti’nde görev yapan Şentürk Demiralp suçluların korkulu rüyası haline gelmişti. Birçok cinayeti aydınlatan ve önemli isimleri yakalayan Demiralp’in kesik baş cinayetini deçözeceği sanılıyor.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
sayın Cerrah'ın şahsı adına konuşamam

ama her meslek ve kurumda olduğu gibi maalesef

emniyetin içinde de bu olay ve başkao laylarda görevi kötüye kullanma yaygın...ben bir çok

olaya şahit olduğum için söylüyoum bunu ithaf değil .ama bu demek değil ki işi çözmek

istemiyorlar bunu isteyenler de var istemeyenler de... diğer yazdıklarınıza kesinlikle size

katılıyorum...Hiç kimseyi ama hiç kimseyi yaşadığı hayat itibariyle böyle bir muameleyi hak

etmez...bunu değerlendirme hakkı biizm değildir...münevver'in babasının verdiği terbiye

kadar niçin o katilin onu ordan alıp saklayan anne babasının terbiyesi tartışmıyoruz...belki

münevverin babası acısıyla yanlışlıklar yapıyordur ama o insan müsvettelerinin yaptıkları

iğrençlikleri niçin bu kadar sesli dile getirmiyoruz..... lütfen o insanlar başka masum,

ailesinin çok sıktığı, her yaptığını bildiği bayanlara,insanlara da zarar verebiliyorlar...insaflı

olmak lazım.o kız yaşasaydı belki zararı kendine olurdu en fazla ama bu pisliklerin tüm

topluma zararı var bunu konuşalım ..biz " kızına sahip çıksaymış" deyince işler çözülmüyor...

ben açıkcası bu raporların yanyınlanmasına filan çok kızıyorum yeter artık aileninde sürekli acısını tazelemenin yeni psikopatlara yol göstermenin ne anlamı var.ya ben bunu geçen günde yazdım ama gören olmadı sanırım iki kişi yurt dışına gitmiş emniyetten üst düzey isimlermiş ama nereye gittikleri söylenmiyor muhtemelen cem için gitmişler.yaw yakalansın artık şu.birde yayın yasağı geldi sanıyordum nasıl hala münevverle ilgili yayın yapılıyor anlamadım ben

ya o da etten kemikten bir insan...ben yaparım ,o yapar ama cerrah yapamaz diye bişi yokki

canim o yapamaz diyorum cünkü o emniyet müdürü o yüzden tabiki düsünebilir böyle ama demesi uygun olmadi..yoksa herkesin kendine göre fikirleri var dogru yada yanlis ama kurumlardaki insanlar böyle seyler diyemez demek istiyorm yoksa tabiki her insan gibi ypabilri ama paylasmasaydi iyidi.

canim o yapamaz diyorum cünkü o emniyet müdürü o yüzden tabiki düsünebilir böyle ama demesi uygun olmadi..yoksa herkesin kendine göre fikirleri var dogru yada yanlis ama kurumlardaki insanlar böyle seyler diyemez demek istiyorm yoksa tabiki her insan gibi ypabilri ama paylasmasaydi iyidi.

canım gazeteciler insana herşeyi dedirtirler

bende Munevverin ailesinin bazi konularda kizlarinin hayatinda cok bilgisiz ve ozensiz davrandiklarini savunuyorum cunku Istanbul gibi tehlikenin kol gezdigi bir sehirde kiz olsun erkek olsun yetistirmek gercekten bicak sirti bir durum ama Cem pisliginin ailesini elestirmeye gerek bile yok onlarda benim gozumde ogullari gibi suclu ayni seviyedeler onlarda katil baska aciklamasi yok .............................ama Munevveri elestirirken sunuda unutmamak lazim oldurulen bir hayat kadini da olabilirdi genelvde calisan herhangi biri bu oldurulmeyi hak etmis mi demekti hayir kim olursa olsun ister sokak kadini ister,doktor,ister lisa ogrencisi ister bir tinerci hic ama hic farketmez olen bir insan olen bir can gozu bakarken nefes alirken diri diri bogazi kesilen bir varlik ne acidir bu nasil bir kaderdir yada kadersizliktir bu yuzden artik Munevverin ailesini elestirip msn kayitlarini gunlugunun desifresine siddetle karsiyim artik yeter 110.gun ve o pisli zengin P...(boslugu anladiniz) hala sokakta hala birisine zarar verme potansiyeli ile geziyor olenin kim ne oldugunu gecip artik bu caniyi yakalamalari lazim ben her sekilde polisimize Emniyete guveniyorum umarim bir an once katil yakalanir

dilberin öldüğü haberi doğrumu bi bilginiz var mı bu konuda burda öyle bi söylenti çıktı da
sanırım gazetelerde de çıkmış ama nette baktım yok

ya dilberin oturduğu sinop mahallesindeki kadınlar anlatıyomuş
dilberin şişlendiği muhabbeti bayağıdır anlatılıyodu ama ölmemiş sürünüyomuş diye söyleniyodu şimdi anlatılana göre galba kaderi annesini de şişlemişler kaderle annesine bişey olmamış dilber ölmüş demişler bide dilberin cinsel organınında kesildiğini söylemişler böyle bi söylenti var burda çorluda
ee bide ümit izdivaç programlarına çıkıyomuş doğrumudur ??

ya dilberin oturduğu sinop mahallesindeki kadınlar anlatıyomuş
dilberin şişlendiği muhabbeti bayağıdır anlatılıyodu ama ölmemiş sürünüyomuş diye söyleniyodu şimdi anlatılana göre galba kaderi annesini de şişlemişler kaderle annesine bişey olmamış dilber ölmüş demişler bide dilberin cinsel organınında kesildiğini söylemişler böyle bi söylenti var burda çorluda
ee bide ümit izdivaç programlarına çıkıyomuş doğrumudur ??

bugun aldıgım en gusel haber ınsssss dogrudur:Saruboceq:

Back