ya bu kızınıza sahip çıksaydınız lafını bence çok büyütüldü..her tarafa da çekildi..tabii ki anne baba olarak sahip çıkacaklardı..kollayacaklardı,yasaklar koyacaklardı..17 yaşındaki kızın neyine erkek arkadaş, neyine danslı lokantalar,neyine pahalı hediyeler,neyine hiltonlar...haa anne baba yapma dese yapmazmıydı? yapardı ama bu kızın okula gidip gelme saati belli,dershane saati belli..öss ye hazırlanan kızın aklı fikri nerelerde...haa sonu böyle mi olmalıydı..hayır tabii ki..büyük konuşmak istemem.büyük lokma ye büyük konuşma demişler ama keşke biraz sıksalardı da ,izin vermeselerdi bişilere
canım
tam olarak doğrumudur bilmiyorum ama Celalettin beyin kızlarından biri,yıllar önce vahşi bir cinayete kurban gitmiş..
Kaçırılıp,tecavüz edilip öldürülmüş...:çok üzgünüm:
Sarfettiği "kızınıza sahip çıksaydınız" lafı kendine olan kızgınlığından kaynaklanıyor olabilir..a.s
Elbetteki bu söz haklı çıkarmaz onu...
Talihsiz bir söz bencede..
Tabi bu olay ne denli doğru bilemem ama bildiğim şey bazı insanların iyi vede doğru işler yapan Celalettin beyin kuyusunu kazmanın peşinde oldukları...
ya bu kızınıza sahip çıksaydınız lafını bence çok büyütüldü..her tarafa da çekildi..tabii ki anne baba olarak sahip çıkacaklardı..kollayacaklardı,yasaklar koyacaklardı..17 yaşındaki kızın neyine erkek arkadaş, neyine danslı lokantalar,neyine pahalı hediyeler,neyine hiltonlar...haa anne baba yapma dese yapmazmıydı? yapardı ama bu kızın okula gidip gelme saati belli,dershane saati belli..öss ye hazırlanan kızın aklı fikri nerelerde...haa sonu böyle mi olmalıydı..hayır tabii ki..büyük konuşmak istemem.büyük lokma ye büyük konuşma demişler ama keşke biraz sıksalardı da ,izin vermeselerdi bişilere
aynen katılıyorum canım kızlarını çok serbest bırakmışlar şimdi acısını yine onlar çekiyolar
ben asla bu masum genç kızı suçlamıyorum o daha çocuk sayılırdı ama anne babalar biraz daha çocuklarını kontrol altında tutmalılar
bu yaştaki bir kızın bence erkek arkadaş edinmesi bile yanlış:1no2:inşallah bir an önce suçlu bulunur ve cezasını çeker
bu arada celalettin cerrahı bende takdir ediyorum bu konuda üstüne fazla gittiklerini düşünüyoruma.s
alla alla ya laf mı söyledikleriniz___
kimi haklı çıkarır ki...
tüm tecavüz mağdurları veya cinayete kurban gidenler hepsi aileleri SIKMADIĞI için mi oldu???
5YTL için iki çocuğuyla katledilen anneyi unutmayın arkadaşlar. elinizi vicdanınıza koyun.
hiç kimse ama HİÇ KİMSE böle vahşice öldürülmeyi hakketmiyor. halt etmiş cerrah o lafı söyleyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu kadar da basit değil Cerrahın görev yeri değişikliğinin sebepleri
Protokolde bile en basta vali yer alır... yani emniyet müdürünün onun yanında hıcbır vasfı yok... dolayısıyla sayın cerrah ı terfı ettıler...
kızlar bu açıklamayı talihsiz buluyoruzda acaba gazeteciler ne sorduda adamcağız bu cevabı uygun gördü o da var.birde babası ssürekli polisi suçladığı işlerini yapmıyorlar dediği içinmi kızdıda kızgınlıkla söyledi acaba bu da bir ihtimal bence.yani lafın nasıl anlaşılacağını düşünmeden acaba kızgınlıklamı söyledi
Protokolde bile en basta vali yer alır... yani emniyet müdürünün onun yanında hıcbır vasfı yok... dolayısıyla sayın cerrah ı terfı ettıler...
canım normalde öyledir söylediğinde haklısın yalnız istanbul emniyet müdürü yeri geldğinde 10 tane anadolu illerinin valisine bedeldir...ben de böyle olduğunu bilmiyodum yalnız milletvekili tanıdıklarımız bizdeydi geçen gün,onlara sorunca öyle söylediler...yani bu bi terfi değilmiş...haksızlık ettiler bence adama..
canım normalde öyledir söylediğinde haklısın yalnız istanbul emniyet müdürü yeri geldğinde 10 tane anadolu illerinin valisine bedeldir...ben de böyle olduğunu bilmiyodum yalnız milletvekili tanıdıklarımız bizdeydi geçen gün,onlara sorunca öyle söylediler...yani bu bi terfi değilmiş...haksızlık ettiler bence adama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?