Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

tadı kaçtı gbme geliyor cem sanki görünmez oldu ortada geziyo kesin birileri saklıyor bi çıksa yakalnsa

walla artık yakalacagına hiç ınanmıyorum yok baskasının sperm yok oyle yok boyle nasıl yerı bılındıgı halde yakalanamaz anlamıyorum ya

ya gecen haberlerde cikmisti 5 yil önce 19 yasindaki genci bicaklayan cocuk londrada günün gün ediyordu ..düsünün o cocugn ailesi avukat 5 yildir kimse bulamadi cem in ailesini bir düsünün kesin bunu bi mafyanin himayesine verdiler koruyodur onu..

nasil bir adalet sistemi nasil bir cifte standart bence en son su haber cikicak gazetelerde MUNEVVER INTIHAR ETTI BASINI KESIP BEDENINIDE GITAR KUTUSUNA KOYDU ........................bir tek o kutuyu cop bidonuna nasil attigina dair bir aciklama yapabilseler cem sucsuzlugu kanitlanmis aramizda gezinirdi ALKISLIYORUM PES DIYORUM

bu kadar göz önünde olan bir olaya ihmal deniyor
başka birinin otopsisi yapılmış eldiven değişmemiş o sperm başka cesetten eldivenle bulaşmış
ne iğrençlikler dönüyor ortada

işler iyice sarpa sardı,ne hikmetselmaz:

para her kapıyı açarmış yani onu anladım adli tıpı bile satın aldılar yazıklar olsun vah ki gidene

aynen katılıyorum para her kapıyı açıyomuş demekki bu ne saçmalık ya ölünün spermi bulaşmışmış sokaktaki çocuk inanmaz buna bu kadarınada pess yanilmaz:yaaa hemen zaman geçsede müge hanımın programı başlasa valla akşama kadar tv de ne izliyeceğimi şaştım alışmıştımm bayasenağlama

Cezaevinde intihar
Çorlu'da 6 yaşındaki Muhammed Fırtına'nın öldürülmesine ilişkin olarak tutuklanan Sinan Gök, tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar etti.

Çorlu'da 14 Nisan'da kaybolan 6 yaşındaki Muhammed'in öldürülmesiyle ilgili olarak anne Dilber Fırtına ile birlikte 6 zanlı, 29 Mayıs tarihinde sevk edildikleri mahkemece tutuklanmıştı. Silivri L Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Sinan Gök isimli sanık, cezaevinde intihar etti. Gök'ün cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İHA

Cezaevinde intihar - Mynet Haber

Muhammed'in katil zanlısı intihar etti

Gazeteci Müge Anlı'nın ortaya çıkarttığı dehşet intiharla bitti. Annesini ve sevgilisini yatakta çıplak gören 6 yaşındaki Muhammed'i öldürdüğü iddia edilen zanlı, cezaevinde intihar etti
Türkiye geçtiğimiz aylarda korkunç bir cinayete sahne olmuştu. Anne, yasak aşkı ve ev sahibinin oluşturduğu bermuda şeytan üçgeni, 6 yaşındaki Muhammed Fırtına'nın ölümüyle son bulmuştu. Gazeteci Müge Anlı'nın ortaya çıkarttığı bu dehşet intiharla noktalandı.

ÖNCE DÖVÜLMÜŞTÜ
Çorlu' da 14 Nisan'da kaybolan ardından da 45 gün sonra cesedi bir tarlada bulunan Muhammed'in katil zanlısı Sinan Gök (23) intihar etti. Muhammed, annesi Dilber Fırtına'yı (23) sevgilisi Kemal Ermiş (41) ile Gök'ün evinde çıplak görmüştü. Küçük çocuğun, tanık olduğu bu görüntüden sonra Gök tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edilmişti. Olayın ardından anne Fırtına, Ermiş, Gök ile Ermiş'in imam nikahlı eşi, kızları ve oğlu tutuklanmıştı.

KABUL ETMEMıŞTı

Ermiş ile birlikte Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Gök, önceki gün ayakkabı bağı ile intihar etti. Gök, suçlamaları kabul etmemişti.

bu gün tavim gazetesinde okudum dilber öldü derken sinan ölmüş dilber ne alemde acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…