son beş ayda kayıp olan çocuk sayısı korkunç bi rakam...645 çocuk bildirilmiş...yoğunluk ege bölgesindeymiş...neler oluyor ...nereye kayboluyo bu çocuklar...anne babalar sokaklara salmayın çocuklarınızı Allah aşkına...evde de oyalayabilirsiniz...çok da zor değil ki...gerekirse işi gücü bırakıp onlarla oyun oynayalım...çok canım sıkılıyo..olmaz artık bu kadar....:a015:
Yusuf tan benimde umudum yok kızlar..dile kolay 67 günnnnnn!!! Ben Berna'dan hafiften kıllandım ..Yani Esma hanımın gelininden..Yusufun kaybolduğu gün daha kaybolduğu belli bile değilken,günün çok erken saatinde oturup yusuf bugün niye gelmediki diye ağlaması çok tuhaf!! Mügede sordu ama sonradan kıvırdı,canım sıkkındı annemlerde uzakta ,üst üste geldi herşey dedi..ama yusufun kaybolduğu belli değildiki daha..ne üst üste gelmişti orasını anlamadım..sonrada ben ara ısra böyle ağlarım gibisinden saçma sapan bi laf etti ve yusuf kaybolmadan 2 gün önce rüyasını görmüştüm deyip son noktayı da koydu..Altından acaip şeyler çıkıcak bu olayın..Ama Yusufun yaşadığını hiç sanmıyorum ne yazıkki..Mutlaka bi gören bi benzeten ,bişey duyan olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?