Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yengeleri olan berna çok şüpheli hareketler sergiledi..ya dioruzya herkese potansiyel suçlu gözüyle bakıoruz ama ben o kızın bi suçu olmadıgını düşünüorum....

evet bende ümitin salak yüzünü ve dilberi dumaktan sıkldım..
bence yusufa yoğunlaşılmalı..
bizler biliyoruzki müge anlı ses getirirse olay çözümlenir.gerçi sanırım oda yarım bırakmamak için tam odaklanmıyor..

kimin suçlu olduğunu bilemem ama bende o çocuğun sağ bulunacağına inanmıyorum artık keşke bulunsa.birde o telefonla arayan kadın vardı acaba verdiği biligi doğrumu yanıltıcımı

son beş ayda kayıp olan çocuk sayısı korkunç bi rakam...645 çocuk bildirilmiş...yoğunluk ege bölgesindeymiş...neler oluyor ...nereye kayboluyo bu çocuklar...anne babalar sokaklara salmayın çocuklarınızı Allah aşkına...evde de oyalayabilirsiniz...çok da zor değil ki...gerekirse işi gücü bırakıp onlarla oyun oynayalım...çok canım sıkılıyo..olmaz artık bu kadar....:a015:

canım o dediğin zor biraz kim keyfini bozup evinde çocuğuyla oynayacak çocuk bu evi dağıtır iş yaptırmaz doğur doğur sal sokağa nasılsa oynar diğer çocuklarla offfffffff offffffff

yusufta da bugün yeni gelişmeler vardı ne olacak acaba umarım beyza ve muhammed gibi altından türlü türlü olaylar çıkmaz
tatile girmeden bir haber çıkar çocuktan
çok uzun süre geçti kaybolmasından artık olumlu birşey çıkmayacak diye düşünüyorum

Yusuf tan benimde umudum yok kızlar..dile kolay 67 günnnnnn!!! Ben Berna'dan hafiften kıllandım ..Yani Esma hanımın gelininden..Yusufun kaybolduğu gün daha kaybolduğu belli bile değilken,günün çok erken saatinde oturup yusuf bugün niye gelmediki diye ağlaması çok tuhaf!! Mügede sordu ama sonradan kıvırdı,canım sıkkındı annemlerde uzakta ,üst üste geldi herşey dedi..ama yusufun kaybolduğu belli değildiki daha..ne üst üste gelmişti orasını anlamadım..sonrada ben ara ısra böyle ağlarım gibisinden saçma sapan bi laf etti ve yusuf kaybolmadan 2 gün önce rüyasını görmüştüm deyip son noktayı da koydu..Altından acaip şeyler çıkıcak bu olayın..Ama Yusufun yaşadığını hiç sanmıyorum ne yazıkki..Mutlaka bi gören bi benzeten ,bişey duyan olurdu..

trabzon of tan kaybolan yusuf un yengesi sanki kayıp aramaya gelmemişte gezmeye gelmiş gibi giyinmiş gayet cafcaflı renkler çiçekli türban saten bone yani acı yaşayan insan bu kadar dış görüntüyü düşünemez . anne esma hanıma çok üzüldüm allah yavrusuna kavuştursun diyorum acısı bir an evvel dinsin inşallah

Yusuf inşallah sağdır.Bende son olaylardan dolayı pek ümitli değilim.Acaba Yengeleri (berna) kaçtıktan sonra pişman olduda eski sevgilisinimi arıyordu cepten.Gerçi eski sevgilisi o tarihde iş yerindeymiş .Giriş çıkışları kartla yapıldığı için ispat edilmiş(eğer kartı başkasına verip bastırmadıysa)
2.şık gelin kardeşinden uzak olduğu için eşinin kardeşini öldürdü eşinede kardeş hasreti yaşatmak için (valla olmaz olmaz demeyin millet daha saçma sebeplerden çocuk öldürdü.)
3.şık Yine aynı gelin birisiyle telde konuşurken bu çocuk şahit oldu ve çocuğu yok ettiler.
4.şık anlatmadıkalrı farklı olaylar var.Para yada arza kavgası ...
Dilberden sonra bütün kadınlar potansiyel suçlu oldu gözümüzde.Allah kimsenin başına vermesin.Bizim gelinden şüphelenmemize sebep kayınvalidesinin Müge anlıya şüphelenmemiz için sebepler var ama yapan o değilse aramız bozulur gibi birşeyler söylemiş.Müge bize anlatmak zorunda değilsiniz ama yetkililere anlatın dedi yaa ben öyle anladım.Bakalım bu sefer altında ne çıkacak...

vallahi bana kizmayin ama hani dilber pisligi beyzanin annesi gibi tipler hani cokta cocuklariyla ilgili gibi gorunmuyor basindan savip sokaklara yollamak isine geliyor bunlar ana olsa ne olur kopeklerde o kadan analik yapar yavrusuna...................................ya Allah Rizasi icin su Umiti cikarmasinlar artik midem kalkiyor utanmadan 200 milyonun yolunu yapiyor utanmaz Istanbulda kalmak istiyormus pislik defol git geber oglu olmus hala pabuc kadar dil suratina patlatmak geliyor icimden

günahını almak istemiyorum ama gelinde var bir gariplik..

bu yusufun kaybolma isinde ufakta olsa ipuclari var gibi geldi
yoksa tekrardan niye cikarsinlar bunca aradan sonra
süphelendikleri kisileri konusturuyorlardir orda birseylere ulasmak icin

valla benim hiç umudum yok!
yusufun ölmüş olabileceğini düşünüyorum..
kaybolmasının ardından bir hayli zaman geçmiş malesef yavrucaktan hiç bir haber yok
benim umudum yok!

ya iyde eger yengesinin biriyle konustugnu görseydi derdi disariya cikip oynarken kaybolmus bu dilber pisliginin yüzünden herkesten süphelenir olduk

şüpheci oldukta dilberden yanılmadık
ben ilk gün burayada yazmıştım
bu kadının üstünde durun diye ne oldu çocuğu öldürdü öldürmekle kalmadı kurda kuşa yem etti
bizçocuğumuzun
üstüne sinek konsa kıyamıyor kovalıyoruz o köpeklere parçallattı
bunu yapan ANNE
yusufu yengesi öldürse şaşırmayacam

'Tek zanlı Cem'
Muammer Güler: “Görüntülere göre şu anda tek zanlı Cem Garipoğlu” dedi.

İstanbul Valisi Muammer Güler, Münevver Karabulut'un firari katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun kayıp olduğu iddia edilen kamera kayıtlarının ellerinde olduğunu belirterek, “Görüntülere göre şu anda tek zanlı Cem Garipoğlu” dedi.

İstanbul Valisi Muammer Güler, kız arkadaşı Münevver Karabulut'un başını keserek öldürdükten sonra ortadan kaybolan Cem Garipoğlu'nun Bahçeşehir'deki villaları ile Etiler'deki sokakta bulunan kamera görüntülerinin ortadan kayıp olduğu iddialarını yalanladı.

Ulusal bir televizyon kanalının sorularını yanıtlayan Güler, görüntülerin ellerinde olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Görüntüler biraz bulanık. Ancak görüntülerdeki kişinin Cem Garipoğlu olduğunu tespit ettik. Zanlı cesedi araca tek başına koymuş ve çöp konteynırına da tek başına bırakmış. Bu görüntüler ışığında tek zanlı Cem Garipoğlu'dur.”

SORUŞTURMA TİTİZLİKLE YÜRÜYOR

Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre Vali Güler, soruşturmanın selameti açısından görüntüler ile ilgili olarak fazla açıklama yapılmadığının altını çizerek, Karabulut ailesinden sabırlı olmalarını istedi. Münevver Karabulut'un ailesini bir baba olarak çok iyi anladığını vurgulayan Güler, “Acısı nedeniyle bazen sert açıklamalar yapıyor. Ancak Emniyet Müdürümüz Cerrah ve ekibi gece gündüz çalışıyor. Önemli bulgular var elimizde. Aile bize olan güven ve inancını yitirmesin” dedi.

SATANİST BULGU YOK

Vali Güler, cinayette satanist bulgular elde edilip edilmediği sorusunu ise “Hayır, ancak Münevver Karabulut'un ailesi, Cem Garipoğlu ve kardeşinin bu tür sitelere üye olduklarını tespit ettiklerini söylediler. Biz tüm bunları bir bir değerlendiriyoruz. Ailenin iddialarını da dikkate alıyoruz” şeklinde yanıtladı.

ah yaa yine bir vahşet haberi..
içim acıdı arkadaşlar....

yavrum yaa güzelliğe bakın kızlaar senağlama

Cinnet getiren baba, 3 yaşındaki kızını öldürüp intihar etti

Sakarya'nın Erenler ilçesinde cinnet getiren baba, 3 yaşındaki kızını silahla öldürdükten sonra intihar etti.

Kardeşlerine ve arkadaşına intihar etmeden önce mesaj atarak helallik isteyen babanın cinnet getirmesinin ardında boşandığı eşinin bir başkasıyla olan ilişkisi olduğu iddia edildi.
Olay, Hacıoğlu Mahallesi 5054 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre saat 06.30 sularında Kamil Karıncalı (30), birlikte yaşadığı 3 yaşındaki kızı Hatice İrem Karıncalı'yı yatağında vücuduna yastık dayadıktan sonra kalbine tabancayla ateş ederek öldürdü. Baba Karıncalı, kızını öldürdükten sonra kendisini de başından vurarak intihar etti.

Karancalı'nın intihar etmeden önce mesaj atarak helallik istediği kardeşleri ile babası, bir kaç sokak uzaklıktaki eve geldiklerinde baba ile kızının cesetleriyle karşılaştı. İhbar üzerine eve gelen polis, cumhuriyet savcısıyla birlikte inceleme yaptı. Karıncalı'nın intihardan önce saat 05: 30 sularında bir arkadaşına yolladığı mesajda, eşinin ilişkisi olduğu kişiyle daha yakın olabilmek için kendisine kaçtığını ve bu yüzden kızını ile kendisini kullandığını söylediği öğrenildi. Mesajında; "Hiçbir şeyi kanıtlayamıyorum. Alın size kanıtı, ben daha fazla kaldıramıyorum." diyen babanın mesajdan sonra intihar ettiği kaydedildi.

Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından, baba ve kızının cesetleri cenaze aracına konarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamil Karınca ve kızının cesetleri otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Baba ve kızının ölüm haberini alan yakınları ve arkadaşları olayın meydana geldiği evin önüne akın etti. Acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu.

ya noluyo bu insanlara arkadaşlar..neden çocuk cinayetleri tavan yaptı!!!! annelere babalara ne oluyor böyle!!! Ne hale geldik bizzz...deliricemmmmmm

durumun yok geçinemiyorsun neden çocuk yaparsın
sonra bir cinnete çocuklara olan oluyor büyüklerin günahının bedelini ödüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…