• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bu dilber olayından sonra bende yusuf olayında yengenin bir alakası olabilir diye
düşünüyorum ama ne?**?
ben de yusufun öldüğünü düşünüyorum
ölmese bir şekil çıkardı
ama kim niye öldürdü

inş. yengesi değildir
kız birde hamileymişş.

yanliz bu yusuf olayindaki yenge cakal biraz dilber cahil cesaretliydi cahilin tekiydi ama bence bu yenge akilli temkinli geldi bana

bana nedense yusufun yengesi tehdit edildi gibi geliyor.mesela o önceki görüştüğü çocuk bana dönmezsen yusufa birşey yaparım demiş olabilir..o gün yusufta geç kalınca yengesi acaba çocuğa birşeymi yaptılar ,kaçırdılarmı düşüncesiyle ağlamış olabilir..çünkü kız yusufun kaybolması kesinleşmeden ağlamış bu da demektirki başına birşey geldi diye korktu belkide telaşlandı..ama kimseye söyleyemedi çünkü gelini suçlarlardı senin yüzünden oldu diye..

bende yengeden şüpheleniyorum.
kadın enteresan davranıyor.
ama yusufun yaşadığınıda sanmıyorum :(

olan yusufa oldu yazik
ama kim yaptiysa niye yaptiysa insallah biran önce ortaya cikar
böyle bosluk icinde olmak cok zor
ALLAH sabir versin ailesine

işte ilginç bir haber...

Konya’da 4 yaşındaki kayıp kızı Beyza’nın boğularak öldürülmesi olayının ardından bir medya skandalı yaşandığı iddia edildi.

Küçük torununu bulmak umuduyla ıstanbul’a gelerek bir televizyon programına katılmaya hazırlanan dede Ethem Yenice, torununun acı haberinin ilk önce kendisine verildiğini, ancak katılacağı programın yetkililerinin anlaşma yaptıkları için kendilerini bırakmadığını iddia etti.

Kızıyla birlikte torununu bulmak umuduyla ıstanbul’a bir televizyon programına katılmaya giden dede Ethem Yenice, torunlarının bulunduğu haberini aldıktan sonra program sorumlularının kendilerini bırakmadığını iddia etti.

Yenice, “ıstanbul’da Müge Anlı’nın TV programına katılmadan önce gece saatlerinde Konya Emniyet Müdürlüğü’nden bana telefon geldi. Telefondaki Cinayet Büro Amiri, kızımızın bulunduğunu ve geri dönmemiz gerektiğini söyledi. Ben de program sorumlularına durumu söyledim. Bana ‘Bunlar şişirme haberler’ diyerek bizi göndermediler. Yayından sonra tekrar bana telefonlar gelince, programcılara, ‘kayınpederim çok hastaymış, gitmem lazım’ diyerek yalan söyledim. Bizi yine göndermediler. Hatta yanımda bulunan eşim ve kızım ağlayarak gitmek istediklerini söyledi. Onların sanırım göndermeme sorunu yayın problemi ve masraf yaptık düşüncesiydi” dedi.

Müge Anlı, geçtiğimiz hafta Çorlu’da 45 gün önce ortadan kaybolan 6 yaşındaki Muhammet’in, annesinin yasak ilişkisine şahit olduğu için dövülerek öldürüldüğünün belirlenmesi üzerine sinir krizleri geçirmişti. Zira talihsiz çocuğun annesi haftalarca Müge Anlı’nın programına çıkıp oğlunu aramış, Anlı da olayın aydınlanması için çaba göstermişti…

kanaldhaber

muge artik tangali fatih urek haberlerine donsede kurtulsak suan ki programida daha samimi daha iyi daha olaylara hakim bir sunucu sunsa kadin sevimsiz ve samimiyetsiz reyting icin beyzanin kemiklerini cikaracakti yayina nerdeyse Muhammedin battaniyesine kadar konu yapip yayini uzatti yazik birde annemismis insanmismis adam kandiriyor gozun reytingde aklin yeni kazanacagin parada numaradan aglamak kolay

Yusuf inşallah sağdır.Bende son olaylardan dolayı pek ümitli değilim.Acaba Yengeleri (berna) kaçtıktan sonra pişman olduda eski sevgilisinimi arıyordu cepten.Gerçi eski sevgilisi o tarihde iş yerindeymiş .Giriş çıkışları kartla yapıldığı için ispat edilmiş(eğer kartı başkasına verip bastırmadıysa)
2.şık gelin kardeşinden uzak olduğu için eşinin kardeşini öldürdü eşinede kardeş hasreti yaşatmak için (valla olmaz olmaz demeyin millet daha saçma sebeplerden çocuk öldürdü.)
3.şık Yine aynı gelin birisiyle telde konuşurken bu çocuk şahit oldu ve çocuğu yok ettiler.
4.şık anlatmadıkalrı farklı olaylar var.Para yada arza kavgası ...
Dilberden sonra bütün kadınlar potansiyel suçlu oldu gözümüzde.Allah kimsenin başına vermesin.Bizim gelinden şüphelenmemize sebep kayınvalidesinin Müge anlıya şüphelenmemiz için sebepler var ama yapan o değilse aramız bozulur gibi birşeyler söylemiş.Müge bize anlatmak zorunda değilsiniz ama yetkililere anlatın dedi yaa ben öyle anladım.Bakalım bu sefer altında ne çıkacak...

bencede garip seyretmedim ama daha önce anlatmışlarıdı..
gelini isteyen o adamla gelin görüşürken yusuf gördü ve onu öldürdüler..
olabilir bence ..vereliniortak
atık şu kahrolasıca ümit çıkmasa diyorum yeter artıkya iğrendim o adamdan
müge hanım hala didikliyo .
ya banane adamın nere gideceğinden..
o bebeğe kıydılar işte hep beraber ve hala o iğrenç baba kılıklı adamı orda tutuyo
sırf reyting için:mymeka:..

yaav ümitinde isine geliyor bedavadan yiyip iciyor orda
mügeninde isine geliyor her is bittide ümitin bundan sonra ne yapacagimi kaldi
millet kan agliyor o cocuklar icin
sanki dilber hapise girdide ümitte hic suc yok
oda cocuklarina sahip ciksaydi simdi ümitin ne yapacagindan bizene

Valla ben mügeyi çok beğebniyorum,
Kadın çok zeki, kişilik olarak soğuk olabilir, illaki canım cicim demesi gerekmiyor bence , yaptığı işler ortada, emliyetten ödül almış, emniyet müdürü teşekkür ediyor...
Seda sayandan 1000 katlı daha samimi bukluyorum mügeyi, yiğidi öldür , hakkkını yeme misali...

seda sayan da baktı müge ile başa cıkamıyor,reytingleri dibe vurdu,işin kolayını taklit yapmakta bulmuş o zaman.aman müge gecen sene çağla cinayeti ile agatha christine moduna girdi,şimdi iyice paranoyak oldu,muhammet olayında en son babanneye sarmıstı ama yanıldıgı ortaya cıkınca hemen kapattı o bahsi...cok samimiyetsiz cok soğuk bir kadın..insanların acısını cok umursadıgına inanmıyorum,dilberin reytinginin büyüsüe kapıldı 34 gün yayına cıkardı,neden sonra aklına yusuf geldi de yavrucağı aramaya koyuldu.baktı işin içine yenge falan girdi yine entrika var hemen tladı üstüne ...onun tek derdi reklam gelirleri ve cebine girecek para bence

Valla ben mügeyi çok beğebniyorum,
Kadın çok zeki, kişilik olarak soğuk olabilir, illaki canım cicim demesi gerekmiyor bence , yaptığı işler ortada, emliyetten ödül almış, emniyet müdürü teşekkür ediyor...
Seda sayandan 1000 katlı daha samimi bukluyorum mügeyi, yiğidi öldür , hakkkını yeme misali...

Aynen katılıyorum,bana da hiç samimiyetsiz gelmiyor,Esra Ceyhan gibi yalandan ağlamıyor,hem haklıyı haksızı ayırıyor,herkese güzelce cevap veriyor.Bir de Seda Sayan ya da Esra Ceyhan bazen insanları cahilliklerinden dolayı,mikrofon tutamadıklarında bile mesela,çok fena azarlıyorlar,Müge Anlı asla öyle davranmıyor.

ya kızlar esra ceyhanda seda sayanda daha çok eğlence programı yapıyordu sonradan olma sosyal içerik yapay ve komik oluyor.ama her ne kadar bende müge anlıyı izlesemde bende beğenmiyorum yayıncılığını mesela şu beyza olayında annesine resmen bu çocuğuda senmi öldürdün dedi yani ima etti baya baya kimsenin 70 milyon önünde birini yargılamaya hakkı yok bence ki müge bunu bol bol yapıyor ve basit herkesin anladığı gözle görülür durumlar hariç hiçde doğru tahmin ettiği bir olay yok yani.mesela en son babanneyi suçladı ama dilber yapmış hatta dilber suçsuz ümit sattı bile dedi.Allahtan polis ciddiye almıyor.açıkcası bende yaptığı pek çok şeyi sırf raiting için yaptığına inanıyorum

Muge Anli degil baska biride olsa Emniyetin getiremedigi sesi getirdigi icin odul alirdi ESRA CEYHAN,SEDA,MUGE ANLI, SERAP EZGU bence bunlar kesinlikli bu icerige yakismiyorlar artik yeni yayin doneminde seda sayan kokulu opucuklerini Munevveri olduren Cem e yollar zaten Mugenin basarisizligi olayin dur denilecek yerini bilmiyor Dilber olayini cozunce Beyza nin annesinede ayni muameleyi yapti beyzanin annesi Dilber gibi degil perisan durumdaydi kadin aciliydi resmen kadinada cani muamelesi yapti ayip ben olaydi onu bir guzel haslardim akli basina gelirdi her katilana ayni zanli muamelesi yapilmaz once o Umiti programa almasin bu seyirciye saygisizlik bu adam ne yapacakmis banane karisinin basini tutarken dusuncekti boynuzlu utanmadan pabuc kadar dil cak cak otuyor oda ihmalden ceza almaliydi bence oda suclu bana gelmis soruluyor bu adam ne yapamakmis bana ne gebersin cehenneme direk olsun evladi ac acik tarla ortasinda olurken nerdeydi pislik yerde gorsem ben tekme atarim insan musveddesi 6yasindaki mezarda bunu mu dusuncez topluma kazandirilcak 4cocuk daha yapip sokaga birakip kurda kusa yem etsin diye mi bu konu sacmalik uzadi durdu defolup gitsin artik ona is vercek adamda cikarsa bravo dogrusu

bence müge muhammed olayindan sonra kendini baya havalarda görmeye basladi...beyaznin olayinda ben o gün izlememistim ama burada anneden süphelendigini okudum kadin sakin diye daha sonra dilber iceriye gitti ama hala ondan bisyler gösteriyor hergün ümiti cikariyor burada hrkes ümit neden cikiyor diyor müge cikarmasa nasi orada olacak ki..programi yarim saat erken bitirmeler hic vedalasmadan reklama giriyor pat bitiyor sonra de ki süresi kisaldi yarim saat ok herkes anlar.. ve hala yusuf olayina odaklanmiyor dilberden reyting alma derdine onu gösteriyor duruyor..
kendini ifade edemyen insanlar cok bunlari suclu gibi gösteriyor mesela yusufun yengesi 12 de aglamadim ben 2 de agladim diyor ama hala neden agladin diyor..cocuk zaten oynuyormus yengesinin birseyini görse hemen derdi ama kiz biraz suclanmanin verdigi seyle konusamadi cok yüklendi...müge yi zaten dilberin programinda izledim tam olarak ama simdilerde tamamen reyting derdine düsmüs durumda...ümite yardim mi etmek istiyor yapsinlar hergün cikarip hem asaglayip hemde ona is bulma derdinde görünmesin

Back