Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yusuf inşallah sağdır.Bende son olaylardan dolayı pek ümitli değilim.Acaba Yengeleri (berna) kaçtıktan sonra pişman olduda eski sevgilisinimi arıyordu cepten.Gerçi eski sevgilisi o tarihde iş yerindeymiş .Giriş çıkışları kartla yapıldığı için ispat edilmiş(eğer kartı başkasına verip bastırmadıysa)
2.şık gelin kardeşinden uzak olduğu için eşinin kardeşini öldürdü eşinede kardeş hasreti yaşatmak için (valla olmaz olmaz demeyin millet daha saçma sebeplerden çocuk öldürdü.)
3.şık Yine aynı gelin birisiyle telde konuşurken bu çocuk şahit oldu ve çocuğu yok ettiler.
4.şık anlatmadıkalrı farklı olaylar var.Para yada arza kavgası ...
Dilberden sonra bütün kadınlar potansiyel suçlu oldu gözümüzde.Allah kimsenin başına vermesin.Bizim gelinden şüphelenmemize sebep kayınvalidesinin Müge anlıya şüphelenmemiz için sebepler var ama yapan o değilse aramız bozulur gibi birşeyler söylemiş.Müge bize anlatmak zorunda değilsiniz ama yetkililere anlatın dedi yaa ben öyle anladım.Bakalım bu sefer altında ne çıkacak...
Valla ben mügeyi çok beğebniyorum,
Kadın çok zeki, kişilik olarak soğuk olabilir, illaki canım cicim demesi gerekmiyor bence , yaptığı işler ortada, emliyetten ödül almış, emniyet müdürü teşekkür ediyor...
Seda sayandan 1000 katlı daha samimi bukluyorum mügeyi, yiğidi öldür , hakkkını yeme misali...
allahım yusuf sağsalim bulunsun nollluurrr