Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

olmaz mı güzelim...
googledan bi arat bakalım...

Allah kahretsin yaaaa....
Muhammetin acısı daha tazeyken beyzayıdamı katletmişler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
şoktayım!
hemde komşusu tarafından..
müge bu gün anneye sordu 1 aylık komşundan huylandım gibisinden..
annede 1 aylık komşum ama güveniyorum demişti..
yani bu güvendiği komşumu yapmış!
Allahım sen koru evlatları....

Müge Anlı nereye elini atsa bravo sonuca gidene kadar üzerinde duruyor..
Sabah bir laf etti bende düşüncesine saygı duydum.
Eğer 20 yaşında bir anne 4 yaşındaki çocuğunu bakkalada gönderir,pazarada dedi..
Ben düşünüyorumda 5 yaşındaki oğlumu hemen ofisimin yanındaki bakkala bile gönderirken arkasından bakan ben,nasıl oluda bu anne o kadar uzaklıktaki çocuğunu nasıl gönderir ve arkasını aramaz..
Bu yapılan başka bir şey ya,çayım vardı,kahvaltıya komşum gelicekti bu ne biçim bir bahane dir yaaa..
Yok böyle bir şey,inanın halen şoklardayım..
Bu nasıl bir şeydir 4 yaşında bir bebeğin canına kıyılır ve yakılır..
Allahım sen böyle insanların şerrinden koru bizleri..
Yavrum benim nasılda korkmuş ağlamıştır,kendini harap etmiştir..
Meleğim kuzum benim yaa.

allahım haberi şimdi okudum. bu ne ya..vahşet üstüne vahşet... daha muhammetin olayını içime gömememişken şimdide 4 yaşında güzeller güzeli bir kız..... şuncacık çocuklardan ne istiyorsunuz yaaa... onlar daha sabi,melek...lanet olsun başka birşey yazamıcam

anlamadım gitti biri beni aydınlatsın bir arkadaş gazetede okudum diyor bir başkası nette okudum diyor bunlar bu sabah çıktı programa haberleri yokmu olandan bitenden..diyelim onlar duymadı mügedemi duymadı..

sadece öldüren değil sahip çıkmayanda ceza almalı bu nasıl bir insanlık minicik canlar canice katlediliyor...o katil elbette cezasını alacak amaaaaa o 4 yaşındaki evladına analık etmeyip bir başına bakkala gönderen o kadında cezalandırılmalı madem "analık " duygusu bazı genlerde az o zaman kanunla bunun yaptırımı olmalı..

ıŞTE BEYZA'NIN KORKUNÇ ÖLÜMÜ

Konya'da 33 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Beyza Çökekoğlu'nun komşuları kadın tarafından kaçırıldıktan sonra boğularak öldürüldüğü ve cesedinin sobada yakıldığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Kıraç Sokak'ta oturan Seyit (31) ve Arzu Çökekoğlu (28) çiftinin 4 yaşındaki kızları Beyza, bakkala alışverişe gittikten sonra kaybolmuş ve kendisinden haber alınamamıştı. Mahalleye 1.5 önce taşınan komşuları Kezban U. (23) bakkalda karşılaştığı Beyza'yı evlerinin önüne bıraktıktan sonra görmediğini iddia etmişti.

Dedektifler olayı çözdü

Çocuğunun kaybolduğunun bildirilmesinin ardından Konya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı yaklaşık 300 polis, bölgede geniş çaplı arama yapmış ancak herhangi bir sonuca ulaşamamıştı. Her ihtimali değerlendiren polis, çocuğu hiç kimsenin görmediğini söylemesi üzerine Çökekoğlu ailesinin komşularını takibe aldı. 20 kişiden oluşan Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, olay günü Beyza ile bakkalda karşılaştığını ve elinden tutarak evlerinin önüne bıraktığını ileri süren Kezban U.'nun hareketlerinden şüphelendi.

Yakmak için kolonya dökmüş

Kendi çocuğu hastanede tedavi gördüğü sırada öldüğü öğrenilen Kezban U. gözaltına aldı. Kezban U. polis ekiplerine verdiği ifadesinde çocuğu öldürdüğünü itiraf etti. Kezban U.'nun ifadesinde bakkalda karşılaştığı Beyza'nın ekmek ve yumurta aldıktan sonra kendi evine götürdüğünü, burada boğarak öldürdüğü, cesedi ise kovaya koyarak üzerine kolonya döküp kuzine sobada yaktığını anlattığı öğrenildi.

Kendi çocuğu öldüğü için yapmış

Kendi çocuğu öldüğü için sürekli sinir krizleri geçirdiğini ileri süren katil zanlısı kadının bu yüzden küçük kızı kaçırarak öldürdüğünü söylediği kaydedildi.

Konuyla ilgili röportaj bile vermiş

Beyza'nın bakkaldan aldığı ekmek ve yumurtalar ile ev sahibine kahvaltı yapmaya giden Kezban U.'nun çocuğun kayıp haberini yapan yerel televizyon muhabirlerine de röportaj verdiği ortaya çıktı. Röportajda, Kezban U. bakkalda karşılaştığı Beyza'ya ekmek alırken yardım ettiğini ve evine bıraktığını anlattığı ifade edildi.

Sobadan kemikler çıktı

Olayın ardından evde yapılan aramada sobadan küçük kıza ait olduğu tahmin edilen kemik bulundu. Poliste ifadesi tamamlanan Kezban U. gizli bir şekilde Konya Adliyesi'ne sevk edildi.

Yanık kokusu ortalığa yayılmış

Öte yandan 4 yaşındaki çocuğun yakınları Beyza'nın ölüm haberi üzerine sinir krizleri geçirdi. Beyza'nın teyzesi Gülsüm Uluçam, cinayet zanlısı komşularıyla hiçbir husumetlerinin olmadığını ve yeğeninin kaybolduğu gün mahallede yanık kokusu hissettiklerini söyledi.

Kaynak:ıHA

müge iyi hosta iki gündür programi yarim saat erken bitiriyor..hani yaz gelince ögrenciler okula gitmeyi istemezler buda aynen öyle bence ayip oluyor

aaaa bugünkü küçük kızın 4 yaşındaki beyzanın olayı sonuçlanmışmı hemde o komşu yapmış seyrederkende aklıma geldi o kadından başka gören olmamış o civar tüm akrabalarla doluymuş biri görürdü..
çok üzüldüm ya bu millete ne oluyor küçücük çocuklardan ne istiyorlar.. Allah hepsinin cezasını versin.. canavarlarrrr bunlar resmen ya...
geçmişe bir bakayım programın sonunda elektirkler gitti ne oldu göremedim..muhammetle ilgili ortaya çıkan baltadaki kan kime aittmiş?

Şoktayım tek kelımeyle arkadaŞlar ya sabah tahmın etmıŞtım cocugun ÖldÜgÜnÜ cÜnkı uzun zamandır arıyorlarmıŞ kayıp bana gÖre 24 saat ıcınde bulunmassa bılınkı baŞına bır ıŞ gelmıŞtır bunuda Öyle tahmın etmıŞtım cok ÜzÜldÜm cok haber kesın dogrumu acaba ya artık kendımden bıle ŞÜphe duyar oldum arkadaŞlar

bir ara baktığımda komsudan bahsedilyordu son gören de oydu nasıl yapmış yaaa
anne de 4 yaşındaki çocuğu bakkala yollamış ma komşunu niyeti bozuk o gün yapmasa başka gün yapacak
bu ölüm de delileri yok etmede filmlere taş çıkartıyorlar kovaya benzin döküp yakmalar ser verip sır vermemeler nasıl böyle soğuk kanlı olmayı başarıyorlar
BUGÜN ADANADA DA
3 Ü ÇOCUK 8 KİŞİ KATLEDİLDİ
ne günlere kaldıkkkkk

ayy şoklardayım yaaaaaaaaaaa resmen şoklardayımmmmmm,,,

allahım nasıl bi vijdan ya nasılllllllllll

arkadaslar kusura bakmayin ama türkiyemi gercekten cok seviyorum ama iyikide almanyada yasiyorum böyle pislikleri canileri gördükce vatan hasreti cekiyoruz ama cok sükür rahatiz

belki hakli oldugun yerler var ama caninin ulkesi,dini,dili olmuyor malesef her ulkede buna rastliyoruz Amerikada cocugunu mikrodalgada yakan anneyi yada oz kizindan cocuk yapan babayi cezayirli iki kiz kardesi oldurup cesetlere tecavuz eden terkedilen sevgiliyi unutmak mumkun mu ornekler cogaltilabilir ama bu tarz olaylarin bizim gibi musluman konuksever,hosgorulu bir ulkede olmasi iki kat daha aci dikkatsiziz ilgisiziz umursamayan bir millet olduk yanimizda olan bir olaya bile sahit olmamak icin kafamizi ceviriyoruz iste Avrupada bu olaylarin cok fazla olmamasinin nedeni devletin tedbirleri halkin ilgisi ...................... gunlerdir soktayim Dilber pisliginden bahsetmeye gerek bile yok yada boynuzlu asaglik umitten bugunde 4yasindaki minik bebek simdi size soruyorum olduren kadar 4yasindaki bebek sayilan bir yavruyu bakkala yollayan annede suclu degil mi ???islek bir caddeymis demek araba carpma ihtimali bile vardi cocugumu ne 4yasinda ne 7 yasinda bakkalada gondermem komsuya yanliz oturmayada... koruma once evde baslar anne baba esirger yavrusunu yoksa kaderdi alinyazisi demek kolay ben Ingiltere de yasiyorum burda cocugunuz sizin ihmalkarligindan olur yada yaralanirsa devlet cocugunuza suresiz el koyar olurse zaten Dilber seviyesinde yargilanirsiniz kucaginizda uyumayan cocugunuzu saga sola sallarken polis yada bir gorevli gorduyse vay halinize cocugunuz bir yerini dusup morartti okul yada kres bunu fark etti yada kapi komsunuz aninda eve sosyal gorevli gelip sizi ve cocugu olayin icerigini ogrenir akillarinda tek soru isareti kalirsa evdeki tum cocuklariniza suresiz el koyar etraf kor noktasiz kameralarla doludur evden markete kadar alanda 250 kez goruntuleniyorsunuz yok etmek,gormemek kaybolmak gibi terimler kullanilmaz bu ulkede eger bir kadin zihinsel yada ruhsal problem yasiyorsa cocuk sahibi olamaz yoksul anneye ev cocuk parasi devlet yardimi yapilir cocuklar iyi yetisir devlet ailelerin hep tepesindedir o yuzden 4yasindaki cocugunuzu bakkala gondermek tutuklanmaniza ve hakkinizda kamu davasi acilmasina neden olur kanimca artik devlet bu katliyamlara care bulup tedbirler getirmeli cocugumun yetismesi acisindan artik ikinci vatanim olan burayi seviyorum ama ulkemin en guzel sosyal imkanlara sahip olmasini istiyorum artik adimiz bu katliamlarla anilmamali

ayyyyyyyyy inanamıyorum yaaaaaaaa.küçücük kız yakılarak öldürülmüş..Allahım ne istemiş küçücük kızdan..nasıl insanlık bu..
ya bir çocuk vardı bakkala diye gitmişti ve çatapat yutmuştu ya,hiç mi izlememiş bu kadın..nasıl yolluyor bakkala çocuğu.birde150 metre varmış arada.kapının dibinde olur ,görürsün hadi neyse ama çok ileriye yollanmamalı.

müge anlıda sabah inşallah muhammet gibi sonu olmaz içimiz cız ediyor artık demişti inşallah bulunur iyi haberler alırız demişti çok üzüldüm dört yaşında çocuk bakkala yollanırmı dört yaşında çocuk ne yapabilir hemen kanar herşeye benim kızım yedi yaşına girdi daha tek başına bakkala değil kapının önüne çıkarmıyorum ne bileyim annelerde bazen çok gevşeklik yapıyolar bazı komşularda görüyorum uyaruıyorum küçük çocuk sokakta tek başına bırakılmamalı komşuya bile tek yollanmamalı zaman kötü öyle deni,nce diyolar çok kötü düşünüyosun e görüyoruz olanları kimseye güvenmemek lazım en yakınları ne kötülükler yapıyor tedbirli olmak lazım ben haber çıktığında izlemiştim anne o zaman haberlerde çok perişandı bence kadına ilaç falan verdiler o yüzden sakindi yoksa izlediğimde çok üzgün perişandı tek çocuklarıymış ama ihmalde yok değil bakkala yolllamayalım çocuklarımızı beraber gidelim gidilecekse allah sabır versin aileye ölen yavruyada allah rahmet eylesin o daha günahsız melekti yavrum kimbilir ne acılar çekti yapan bence normal değil böylelerini kapatmaları lazım bakırköy akıl hastanesine insanlara zarar vermesinler artık yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…