Beyza'yı boğup yakmışlar
Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşık 300 polisle yapılan araştırmalar sonucu, küçük kızın bakkala birlikte gittiği Kezban U. tarafından boğularak öldürüldüğü ve cesedinin sobada yakıldığını belirlendi. Gözaltına alınan Kezban U.'nun çocuğunun daha önce hastalık sonucu öldüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA
4 yaşındaki Beyza'yı sobada yaktı
Konya'da bir kadın komşusunun kızını boğarak öldürdükten sonra cesedini sobada yaktı. Bir çocuğu ölen, diğeri ise engelli olan zanlının cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediği ileri sürüldü
Konya'da 33 gün önce ekmek almak için çıktığı evine bir daha dönmeyen 4 yaşındaki Beyza Çökekoğlu'nun, komşu kadın tarafından öldürüldükten sonra cesedinin sobada yakıldığı iddia edildi. Zanlı kadın gözaltına alınırken, içinde kemik parçaları bulunan soba da delil olarak adliyeye getirildi.
Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen kapsamlı soruşturmada, çocuk ile birlikte en son görülen komşu kadın Kezban U. takibe alındı.
SOBADAN KEMİK ÇIKTI
Birçok kez konuyla ilgili ifadesi de alınan Kezban U'nun evine baskın yapan polis, evde sobanın içinde çocuğa ait olduğu belirtilen kemiklerini buldu. Gözaltına alınan Kezban U, Konya Adliyesi'ne çıkarıldı.
Adliyeye, çocuğun yakıldığı iddia edilen soba da getirildi. Kezban U'nun, 33 gün önce annesinin ekmek almak için bakkala gönderdiği küçük Beyza'yı alarak evine götürdüğü ve çocuğu burada boğarak öldürdüğü iddia edildi.
SIK SIK EVLERİNE UĞRUYORDU
Daha sonra ortada delil bırakmamak için Beyza'nın cesedini sobada yaktığı öne sürelen zanlı Kezban U'nun 3 yaşındaki çocuğunun hastalık nedeniyle öldüğü, bir çoğunun da engelli olduğu, bu olayı ''kıskançlık'' nedeniyle işlemiş olabileceği öğrenildi. Zanlı komşu kadının, çocuk kaybolduktan sonra dikkat çekmemek için Beyza'nın ailesinin yanına sıkça uğradığı öğrenildi
kızlar böyle yazıyo haberde şoktayım ya
Ben bugünkü programdan bişey anlamadım yemin ediyorum.
Ne zaman programa çıkıldı, ne zaman beyzanın katili bulundu anlamadım bişey.
Tek söylemek istediğim artık programıda seyretmicem, topiğede bakmıcam, bakarsam dayanamam açarım tv yi.
Birde şunu söylemeden geçemiycem, ben bu programlardan sonra,
Kadınlığımdan da,
Anneliğimden de,
Eşliğimdende utanıyorum.
Çocularımı severken, eşimin yüzüne bakarken bile kendimi tuhaf hissediyorum.
Eskiden anneliğin bir kutsallığı vardı, artık hiçbir şey kalmadı..
YAZIKLAR OLSUNNNN...senağlamasenağlamasenağlama
ayy ben konyadayım...bu kızı uzun süredir arıyorlardı...
anneyi gördünüz 34 gündür çocuğu kayıp ne kadar sakin sakin anlatıyo...
geçenlerde beyza adında başka bi kız kaza yaptı anaanne gitti acaba bu beyza mı diye...
nasıl yıkıldı kadın kendi torunu olmadığını görünce...ama anne gayet sakin...
offf bilmiyorum yaa...yazık oldu beyzaya...
ben çok üzüldüm gerçekten tüylerim diken diken oldu...
küçücük çocuk yaa... ne istediniz ki...
inanamıyorum ya bu sabahki bakkala gidip dönmeyen kıs değilmi bu ya:1shok:
tüylerim ürperdi..senağlama
Allah sonumuzu hayır etsin.:Saruboceq:
arkadaslar kusura bakmayin ama türkiyemi gercekten cok seviyorum ama iyikide almanyada yasiyorum böyle pislikleri canileri gördükce vatan hasreti cekiyoruz ama cok sükür rahatiz
hiçte öğle sanma canım tek Türkiye olan bişi değilmi
mesela çok şükür benim oturduğum yerde böğle olaylar olmaz
ama ben rahatım diyemem
yani bu Türkiyeye özgü bişi değil
hatta bazı ülkelere göre bizim burda daha az oluyor diyebiliriz
olaylar farklı olabilir am abu vahşetler heryerde
sende onun için hiç rahatım deme ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?