• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Beyza'yı boğup yakmışlar

Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşık 300 polisle yapılan araştırmalar sonucu, küçük kızın bakkala birlikte gittiği Kezban U. tarafından boğularak öldürüldüğü ve cesedinin sobada yakıldığını belirlendi. Gözaltına alınan Kezban U.'nun çocuğunun daha önce hastalık sonucu öldüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

ay inanmıyorum ya tüylerim ürperdi kanım çekildi ablam şimdi msn de söyledi
bi bakıyım dedim şok geçirdim
yavrucağı sobadamı yakmışlar
Allah'ım bu nasıl bu vahşettir yavrum ya kıyamam yıkıldım resmen ya
psikolojim bozuldu artık bu nedir üst üste bu olaylar artık bi son verilsin bunlara ya
şu konyada 8 kişi öldü demişti müge evin oğlu taramış herkesi astsubaymış atılında kendi silahıyla öldürmüş teslim olmuş
off bugün içim karardı çok kötü oldum ya

sımdı hurrıyetten okudum kafam ıyıce karıstı 34gundur bulunamayan cocuk annesı canlı yayına cıktıgı gunmu bulundu anlamadım.programdakıler ogrendımı acaba o anda.bakalım yarın neler olacak.bu arada ulke ınsanının cıvısı cıktı ıyıce,herkese bıseyler oluyor olum ne kadar ucuz oldu bu ulkede ya.bence ıdamın gerı gelmesı sart yoksa bu sucların onune gecılemedıgı gıbı hergun cıg gıbı buyuyecek .dısarı cıkmaya ınsanlarla konusmaya korkar oldum

4 yaşındaki Beyza'yı sobada yaktı
Konya'da bir kadın komşusunun kızını boğarak öldürdükten sonra cesedini sobada yaktı. Bir çocuğu ölen, diğeri ise engelli olan zanlının cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediği ileri sürüldü
Konya'da 33 gün önce ekmek almak için çıktığı evine bir daha dönmeyen 4 yaşındaki Beyza Çökekoğlu'nun, komşu kadın tarafından öldürüldükten sonra cesedinin sobada yakıldığı iddia edildi. Zanlı kadın gözaltına alınırken, içinde kemik parçaları bulunan soba da delil olarak adliyeye getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen kapsamlı soruşturmada, çocuk ile birlikte en son görülen komşu kadın Kezban U. takibe alındı.

SOBADAN KEMıK ÇIKTI

Birçok kez konuyla ilgili ifadesi de alınan Kezban U'nun evine baskın yapan polis, evde sobanın içinde çocuğa ait olduğu belirtilen kemiklerini buldu. Gözaltına alınan Kezban U, Konya Adliyesi'ne çıkarıldı.

Adliyeye, çocuğun yakıldığı iddia edilen soba da getirildi. Kezban U'nun, 33 gün önce annesinin ekmek almak için bakkala gönderdiği küçük Beyza'yı alarak evine götürdüğü ve çocuğu burada boğarak öldürdüğü iddia edildi.

SIK SIK EVLERıNE UĞRUYORDU
Daha sonra ortada delil bırakmamak için Beyza'nın cesedini sobada yaktığı öne sürelen zanlı Kezban U'nun 3 yaşındaki çocuğunun hastalık nedeniyle öldüğü, bir çoğunun da engelli olduğu, bu olayı ''kıskançlık'' nedeniyle işlemiş olabileceği öğrenildi. Zanlı komşu kadının, çocuk kaybolduktan sonra dikkat çekmemek için Beyza'nın ailesinin yanına sıkça uğradığı öğrenildi

kızlar böyle yazıyo haberde şoktayım ya

Komşusunun kızını önce boğarak öldürdü, sonra sobada yaktı!

02.06.2009 13:30
Konya'da yaklaşık bir aydır kayıp olan 4 yaşındaki Beyza Çökekoğlu'nun, hastalık nedeniyle çocuğu ölen bir komşusu tarafından kıskançlık nedeniyle öldürüldüğü ileri sürüldü. Cinayet zanlısı kadının çocuğu boğarak öldürdükten sonra delilleri ortadan kaldırmak amacıyla Beyza Çökekoğlu'nu sobada yaktığı iddia edildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı, soba ile birlikte adliyeye götürüldü.

Konya'da 33 gün önce ekmek almak için çıktığı evine bir daha dönmeyen Beyza Çökekoğlu'nun hunharca öldürüldüğü iddia edildi. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmalar neticesinde çocuk ile birlikte en son görülen komşu kadın Kezban U.'yu takibe aldı. ıfadesi alınan kadını yaklaşık 1 aydır gözlemleyen ekipler, şahsın evine operasyon yaptı. Ekipler, evde sobanın içinde Beyza Çökekoğlu'na ait olduğu iddia edilen kemikler buldu. Gözaltına alınan Kezban U., Asayiş Şube Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından Konya Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye, çocuğun yakıldığı iddia edilen soba da getirildi.

Kezban U.'nun Beyza'yı alarak evine götürdüğü ve çocuğu burada boğarak öldürdüğü ileri sürüldü. Delilleri ortadan kaldırmak için Beyza'nın cesedini sobada yaktığı iddia edildi. 3 yaşındaki çocuğunu hastalık nedeniyle kaybeden Kezban U.'nun cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediği öne sürüldü.

CıHAN

Ben bugünkü programdan bişey anlamadım yemin ediyorum.
Ne zaman programa çıkıldı, ne zaman beyzanın katili bulundu anlamadım bişey.

Tek söylemek istediğim artık programıda seyretmicem, topiğede bakmıcam, bakarsam dayanamam açarım tv yi.

Birde şunu söylemeden geçemiycem, ben bu programlardan sonra,
Kadınlığımdan da,
Anneliğimden de,
Eşliğimdende utanıyorum.
Çocularımı severken, eşimin yüzüne bakarken bile kendimi tuhaf hissediyorum.
Eskiden anneliğin bir kutsallığı vardı, artık hiçbir şey kalmadı..

YAZIKLAR OLSUNNNN...senağlamasenağlamasenağlama

4 yaşındaki Beyza'yı sobada yaktı
Konya'da bir kadın komşusunun kızını boğarak öldürdükten sonra cesedini sobada yaktı. Bir çocuğu ölen, diğeri ise engelli olan zanlının cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediği ileri sürüldü
Konya'da 33 gün önce ekmek almak için çıktığı evine bir daha dönmeyen 4 yaşındaki Beyza Çökekoğlu'nun, komşu kadın tarafından öldürüldükten sonra cesedinin sobada yakıldığı iddia edildi. Zanlı kadın gözaltına alınırken, içinde kemik parçaları bulunan soba da delil olarak adliyeye getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen kapsamlı soruşturmada, çocuk ile birlikte en son görülen komşu kadın Kezban U. takibe alındı.

SOBADAN KEMİK ÇIKTI

Birçok kez konuyla ilgili ifadesi de alınan Kezban U'nun evine baskın yapan polis, evde sobanın içinde çocuğa ait olduğu belirtilen kemiklerini buldu. Gözaltına alınan Kezban U, Konya Adliyesi'ne çıkarıldı.

Adliyeye, çocuğun yakıldığı iddia edilen soba da getirildi. Kezban U'nun, 33 gün önce annesinin ekmek almak için bakkala gönderdiği küçük Beyza'yı alarak evine götürdüğü ve çocuğu burada boğarak öldürdüğü iddia edildi.

SIK SIK EVLERİNE UĞRUYORDU
Daha sonra ortada delil bırakmamak için Beyza'nın cesedini sobada yaktığı öne sürelen zanlı Kezban U'nun 3 yaşındaki çocuğunun hastalık nedeniyle öldüğü, bir çoğunun da engelli olduğu, bu olayı ''kıskançlık'' nedeniyle işlemiş olabileceği öğrenildi. Zanlı komşu kadının, çocuk kaybolduktan sonra dikkat çekmemek için Beyza'nın ailesinin yanına sıkça uğradığı öğrenildi

kızlar böyle yazıyo haberde şoktayım ya

inanamıyorum ya bu sabahki bakkala gidip dönmeyen kıs değilmi bu ya:1shok:
tüylerim ürperdi..senağlama
Allah sonumuzu hayır etsin.:Saruboceq:

tam bende bu konuyu ekliyecektim bugün sabahki müge anlida kaybolan 4 yasindaki kizin katili komsusuymus az önce gazetede okudum sok oldum ALLAH sonumuzu hayir etsin

artık kımsede allah korkusu kalmadı ya bu nasıl bır hırstır ya ne demek kıskanclıktan oldurmek.o zama mahalledekı tum cocukları oldur.bu nasıl bır dusunce ve cahıllık.bende bu ınsan gorunumundekı yaratıklarla aynı ulkede yasıyor olmaktan utanır oldum

Ben bugünkü programdan bişey anlamadım yemin ediyorum.
Ne zaman programa çıkıldı, ne zaman beyzanın katili bulundu anlamadım bişey.

Tek söylemek istediğim artık programıda seyretmicem, topiğede bakmıcam, bakarsam dayanamam açarım tv yi.

Birde şunu söylemeden geçemiycem, ben bu programlardan sonra,
Kadınlığımdan da,
Anneliğimden de,
Eşliğimdende utanıyorum.
Çocularımı severken, eşimin yüzüne bakarken bile kendimi tuhaf hissediyorum.
Eskiden anneliğin bir kutsallığı vardı, artık hiçbir şey kalmadı..

YAZIKLAR OLSUNNNN...senağlamasenağlamasenağlama

canım benim, sen gibi anneler olduğu için annelik hala kutsal
sen bunları anne mi sanıyorsun.. bunlar anne musvettesi bile değiller
duruma öyle bakarsan bizde evlat diye yanmayalım değilmi
aslında mugenin tatile çıkması çok iyi olacak, piskolojimiz iyice harab oldu
kabusum oluyor bu vicdansız yaratıklar

böle pislik insanların yaşadıgı bi dünyaya ben yeni bi bebek getirmek istiorum ve bunun çabasındayım...allahım sen yardım et yarabbimm

ayy ben konyadayım...bu kızı uzun süredir arıyorlardı...
anneyi gördünüz 34 gündür çocuğu kayıp ne kadar sakin sakin anlatıyo...
geçenlerde beyza adında başka bi kız kaza yaptı anaanne gitti acaba bu beyza mı diye...
nasıl yıkıldı kadın kendi torunu olmadığını görünce...ama anne gayet sakin...
offf bilmiyorum yaa...yazık oldu beyzaya...
ben çok üzüldüm gerçekten tüylerim diken diken oldu...
küçücük çocuk yaa... ne istediniz ki...

arkadaslar kusura bakmayin ama türkiyemi gercekten cok seviyorum ama iyikide almanyada yasiyorum böyle pislikleri canileri gördükce vatan hasreti cekiyoruz ama cok sükür rahatiz

ayy ben konyadayım...bu kızı uzun süredir arıyorlardı...
anneyi gördünüz 34 gündür çocuğu kayıp ne kadar sakin sakin anlatıyo...
geçenlerde beyza adında başka bi kız kaza yaptı anaanne gitti acaba bu beyza mı diye...
nasıl yıkıldı kadın kendi torunu olmadığını görünce...ama anne gayet sakin...
offf bilmiyorum yaa...yazık oldu beyzaya...
ben çok üzüldüm gerçekten tüylerim diken diken oldu...
küçücük çocuk yaa... ne istediniz ki...

ben bu sabah azda olsa seyrettim anne olayı anlatırken çok çok sakin geldi
hatta eşime dedim sanki bukadında dilber gibi geldi bana dedim
eşimde evet dedi çok soğuk kanlı kesin bi halt yedilerde buraya çıktılar dilber gibi dedi..

ayy mynette okudum haberi şimdi çok kötü oldum ne oluyor bu insanlara toplum nereye gidiyor böyle
yazık

allahım tüylerim ürperdi bir şey yazamıcam..
onu bakkala gönderen anneyede,bu işi yapan insan müsfettesinede yazık..
olan gidene oldu..
kalanların meydan..
tüh..suratlarına tükürmek istiyorum..

inanamıyorum ya bu sabahki bakkala gidip dönmeyen kıs değilmi bu ya:1shok:
tüylerim ürperdi..senağlama
Allah sonumuzu hayır etsin.:Saruboceq:

evet canım o bende şok oldum kaçırdılar heralde dedim kendi kendime
ama sonun bu kadar vahşice insanlık dışı sonuçlanacağını hiç mi hiç ummuyordum
lanet olsun böyle insanlık yoksunu zavallılara nasıl bi cana kıyarlar neymiş kıskançlıkmış
neymiş onun çocuğu ölmüşte ALLAHIM ya kötü konuşucam ama değmez adilere lanet olsun bunlar mezarlarında rahat uyumasın iki cihandad yüzleri gülmesin bunların
ah be kadın sende ne yollarsın 4 yaşındaki yavruyu bakkala misafiri gelcekmişte çay kouyuyomuş
kimseye güven kalmadı komşular yada en yakın akrabalar katil çıkıo böyle Allah'ım sen koru bizleri Allah'ım sen koru günahsız yavruları
LANET OLSUN BU CANİLERE LANET OLSUNN

arkadaslar kusura bakmayin ama türkiyemi gercekten cok seviyorum ama iyikide almanyada yasiyorum böyle pislikleri canileri gördükce vatan hasreti cekiyoruz ama cok sükür rahatiz

hiçte öğle sanma canım tek Türkiye olan bişi değilmi
mesela çok şükür benim oturduğum yerde böğle olaylar olmaz
ama ben rahatım diyemem
yani bu Türkiyeye özgü bişi değil
hatta bazı ülkelere göre bizim burda daha az oluyor diyebiliriz
olaylar farklı olabilir am abu vahşetler heryerde
sende onun için hiç rahatım deme ..

hiçte öğle sanma canım tek Türkiye olan bişi değilmi
mesela çok şükür benim oturduğum yerde böğle olaylar olmaz
ama ben rahatım diyemem
yani bu Türkiyeye özgü bişi değil
hatta bazı ülkelere göre bizim burda daha az oluyor diyebiliriz
olaylar farklı olabilir am abu vahşetler heryerde
sende onun için hiç rahatım deme ..

aslinda haklisin cnm heryerde var pislik ama buradada oluyordur ama söz konusu olan bi anne ben buna inanamiyorum bi anne bunu nasil yapabilir aklim yetmiyor
almanlar zaten bizler kadar cocuklarina düskün degiller ama böyle olaylar simdiye kadar ben burda hic duymadim
ama keskede hic duymasaydim hala etkisindeyim

Yazıklar olsun yapanlara.Hiç mi insaf yok sizde.Ne olursa olsun kimseye güvenmeyeceksin demek.Değil çocuğunu kendini bile.Örnekler ortada işte...

Back