Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Kezban U'nun, 33 gün önce annesinin ekmek almak için bakkala gönderdiği küçük Beyza'yı alarak evine götürdüğü ve çocuğu burada boğarak öldürdüğü iddia edildi. Daha sonra ortada delil bırakmamak için Beyza'nın cesedini sobada yaktığı öne sürelen zanlı Kezban U'nun 3 yaşındaki çocuğunun hastalık nedeniyle öldüğü, bir çoğunun da engelli olduğu, bu olayı ''kıskançlık'' nedeniyle işlemiş olabileceği öğrenildi.

vahşet bu...

inanamıyorum vahşet. neler olmaya başladı ya. toplumumuzda çocuk başka bir şeydi çocuk dendimi akan sular dururdu ama insanların insanları öldürmesi bir yana anneler kendi çocuklarına canlarına kıyar oldu. bunların adı cinnet oldu, cinnet değil vahşet. insanlıktan çıkmış yaratıklar. allah ıslah etsin hepsini.

arkadaslar kusura bakmayin ama türkiyemi gercekten cok seviyorum ama iyikide almanyada yasiyorum böyle pislikleri canileri gördükce vatan hasreti cekiyoruz ama cok sükür rahatiz

birgülcüm canimm öyle deme,bende almanyadayim,daha cok olmadi,kardelen diye bir kiz cocugunu öldürmüslerdi...sonra okul katliamlari olsun,nazilerin kundaklamalari olsun,bicok türk gencinin dövülerek öldürüldükleri olsun...bi sürü gecmiste olan seyler var maalesef...acikcasi ben burda kendimi rahat hissetmiyorum..neresi olursa olsun durum bu maalesef:1no2:
insanlara güvenilmiyor,eline silahi alan maganda oluyor,sinirlenen cinnet geciren gecirene...
Allah kimseyi dogru yoldan ayirmasinn:Saruboceq:

Minik beyza aklimdan cikmadi butun gun
annesinin o vurdumduymazlıgi ve rahatligi icime oturdu resmen
duşuncesizce bakkala o yasta cocugu gonderiyorlar.. lutfen bari bakkallara seslenilsin ne olur onlara satış yapmasınlar bos gondersinler evlerine..
belli bir yaş seviyesi olsun satış yapmaları için..bu aliskanligin degismesi icin cocuklari geri gondersin .. annesi babasi yada evden yetiskin gelsin alsin.. buda sorumluluktur. sigarayi nasil satamazlarsa kanunen 18 yasin altindakilere onlarin sagligi icin kanunen alinmis bir onlemse o halde cocuklarin evlerinden kurtlar sofrasina cikmamasi icin buda bir onlem olacaktir..
mafoldumben çocukların hayatina deger bence.. :çok üzgünüm:
bir zamanlar gercekten turkiye boyle degildi..hepimiz komsumuza guvenirdik akrabalarimiza da oyle.. yanlis seyler mutlaka duyulurdu, turkiye cok degisti insanlar bambaska oldu.. hatta o zamanlar evlerimizi kilitlemeye gerek duymazdik boyleydik.. ne hale geldik..senağlama sosyal olarak incelenip sorunun ele alinmasi sart oldu turkiyede..az once okudum ailesini anne babasini 8 kisiyi oldurmus butun gun surmus cinayetleri..bu yani artik cahile okumusa isliye issize bakmiyor birseyler oldu insanlar insanligi unuttu..
mahalle baskisini yok ettiler birde, kimse kimsenin umurunda degil.. ne haysiyet ne onur onemi kalmamis.. sosyal yapi turkiyede artik zayif kaliyor devlet kurumlari kisisel olarak insanlarla kendileri ilgilenmek zorunda.. hic bir komsu digerinin acmi tokmu oldugunuda merak etmiyor..roller degisti..yalnizlasmaya basladi insanlar, korkuda kalmamis herkes bir ozgurki baskasinin hayatini alacak kadar ileriye gidiyor..
hic sevmiyorum boyle verilen ornekleri fakat sunuda demeden gecemeyecegim.. yurt disinda o yaslardaki cocuklar disarda basibos oldugunda sokakta kim gorse polisi arar ve polis o cocugu korumaya alir anne baba poliste islem gorur uyari alir. evde bile yalniz birakamazsin arabada oyle.. sokakta bagirdiginda cocuga yada bir tokat at bakalim elinden o cocuk alinir.. aile incelenir ruhsal olarak testlere tabii olur kendini ispatlayana kadarda cocuklari teslim edilmez. bunlar ulkemde yok ama mecburlar artik boyle kanunlar ve sistem olusturmaya.

aRTIK YETER DıYE BAĞIRMAK ıSTıYORUM,
bUNEDEıR YA KAÇ GÜNDÜR HUNHARCA ıŞLENEN CıNAYETLERıN ARDI ARKASI KESıLMıYOR..
Bu yetkililer hala uyusunlar...
Demekki türk toplumunda verilen cezalar, caydırıcı değil...
Her geçen gün aratan bu vahşi cinayetler dur desinler artık, idamı yeniden gündeme getirsinler...
Cezaevlerinde bu gibi canileri beslemesinler, birde tv koyuyorlar, oh ne ala,

allah bu insanlara vicdan versin, allah korkusundan yoksun reziller. nasıl bunlar rahat uyurlar nasıl hesap vereckler. inanamıyorum elim ayağım buz kesiyor.

ayyy şok a girdiim ya
allahım kimseyey güven kalmamış
kadın birde ropartaj dahi vermiiş
caninin kendi çocuğu ölmüüş 5 ay önce
o da gtmiş beyzayıı yakmışş allahım yarabbim yavruum bnm
ne denebilir
bize ne oluyor böleee
dünyanının sonumu yaklaşıyoor
allhım ssen çocuklarımızı böle kötülüklerden sen koruu yarabbbim
çok üzldüüm bnn buna yaaa

ay ağla ağla harap oldum ben bugün
aşağılık kadın konuşmuş bide gözümüzün içine baka baka
ah yavrum ya ben o acıyı tattım başkalarıda yaşasın demiş ifadesinde
assınlar bunları yaşatmasınlar açlıktan gebersinler 1dilim ekmeğe 1 bardak suya muhtaç kalsınlar inşallah
Allah'ım sen koru böylelerinde bizleri,kimseye böyle bi evlat acısı yaşatma(AMıNN)

ınsanlarımız iyice canileştimi?
nedir bu 2 aydır yaşanan vahşetler inanılır gibi değil.
Artık kimseye güven kalamdı demeye başladım. Çok korkunç çok iğrenç cinayetler işleniyor .
kavga cinaytei değil cinnet cinayeti değil tamamen psikopatlıkların ürünü bunlar.
Kanım donuyor artık yaşamktan korkar olacağız bu gidişle.
Daha bu sabah programda bu konu işlendi ve akşam haberde duyunca şok oldum. Müge hanım soruyordu peki girdiniz mi evine diye hayır demişlerdi.
Nereden bilsinlerki..
Ama şüphelenlicek tek kişi de gene o kadındı.
YAzık Allah affetmesin bunlar gbi zalimleri

hadi bakkla yollamadın bu çocuk hiç mi oyun oynamayacak hiç mi çocukluğunu yaşamayacak
kadın demkki aklına koymuş öldürmeyi o anlık bir duygu değildi bence bu boş bulduğu herhang bir an bu olayı gerçekleştirecekti belliki:1no2:

Kızlar yabancı ülkede çocuklarına tasma tarzı aslında kemer tarzı birşey takıp geziyorlar.Bence çok haklılar.Pazarda kızıma 50 kere baktım bugün.Pazara hiç çıkmam ama bugün tesadifen uğradım.Hatta arada yabancı bir çocuğun elini tutmuş olabilirim diye kızımın yüzüne bakıp durdum.Bu son olaylar beni iyice panik atak yaptı.-tatlicadiarzu-

Kızlar bir fikrim var. "Çocuk katillerine İDAM" diye yazıp evlerimizein camına arabalarımıza, dükkanlarımıza asalım.Yani birşeyler yapalım.vereliniortak

sabah bende izledim proğramı
ama sonuna gelemedim canım sıkıldı kanal değiştirdimm

hayretler içindeyim üzüntülüyüm ve korkmaya
başladım
nasıl yetişterecegiz çoçuklarımızı
kime güvenecegizz
ufff canım sıkıldı ya
anneler katill annelik yapanlar katill
nasıl iş ya.

bu ne vahşet ne canilik...allahım sen çocuklarımızı böyle cani insanlardan koru,böyle kişilerle karşılaştırma (amin)
yani ne denebilir? Allah düşmanıma bile göstermesin böyle bi caniliğiii...

arkadaşım anlatamadım galiba sokağada çıksa ben ikinci katta oturuyorum kapıda oynuyor arkadaşlarıyla arada ama işimi gücümü bırakıp izliyorum arasıra parka getiriyorum arkadaşı geliyor bir arkadaşına gönderiyorum hep gözüm üstünde orayada gidiyorum yada o arkadaşıda tek kız oda bize geliyor hep takip ediyorum savunmasız çocuğumu yalnız bırakamam kendini korumayı öğrenmesi nereden bir kötülük gelir gelmez yavaş yavaş aklı erdiğince anlatmaya çalışıyorum kimseden bişey almaması gerektiğini canı bişey çekerse babasının alacağını imkanlarımız dahilinde anlatıyorum herkes kendi çocuğunu istediği gibi eğitir ama korunmasınıda öğretmemiz lazım bir yere giderken nereye gittiğini bilmemiz lazım izinsiz hiç gitmemeli çocuklar insanın başına ne geleceği belli olmaz bizim bile başımıza gelebilir nereye gittiğinizi herzaman haberdar edin eşinizeki, bişey olduğunda arayacakları yeri bilsinler herkesi allah kötülerden vede kötülüklerden korusun bizde tedbirimizi alalım

artık yeter bu caniler idam mı edilir yoksa başka bir ceza mı verilir ama artık böyle olayları duymak ,görmek istemiyorum.komşumuza güvenemeyeck haldeyiz.eskiden olsa komşu komşunun külüne muhtaç derdik şimdi bir numaralı düşmanız oldular..bir bakmışsın yakın akraban katil çıkmış.çocuklarımızı dışarı çıkaramaz olduk.5 dakika başlarından ayrılsak acaba başına birşey gelirmi diye gözümüz arkada kalıyor..imdat desen kimse kapısını açmaz olmuş.duyanda duymadım diyor..ortalık yalancı şahitlerle dolu..6 kişi bir olup küçücük çocuğa gözlerini kırpmadan kıyabiliyorlar.bir diğeri komşusunun kızını sobada yakabiliyor..bu ne vahşet, insanlık nereye gidiyor..kim kimin karısıyla ,kim kimin kocasıyla belli değil..tecavüzler almış yürümüş...birinin katili hala ortada insanım diye dolaşıyor..ne biçim bir dünyada yaşıyoruz..küçücük karıncaya bile can veremezken ne kolay can alınıyor. insanlar çocuklarını elleri kirli bir katilin elinde can versin diyemi yetiştiriyor..bu kadar kolaymı bir cana kıymak..bıktık artık bıktık birileri birşeyler yapsın..

artık çevremde gülen yüzler,temiz eller,iyi kalpler,saygılı,sevgili,hoşgörülü insanlar görmek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…