M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar kusura bakmayin ama türkiyemi gercekten cok seviyorum ama iyikide almanyada yasiyorum böyle pislikleri canileri gördükce vatan hasreti cekiyoruz ama cok sükür rahatiz
müge anlıda sabah inşallah muhammet gibi sonu olmaz içimiz cız ediyor artık demişti inşallah bulunur iyi haberler alırız demişti çok üzüldüm dört yaşında çocuk bakkala yollanırmı dört yaşında çocuk ne yapabilir hemen kanar herşeye benim kızım yedi yaşına girdi daha tek başına bakkala değil kapının önüne çıkarmıyorum ne bileyim annelerde bazen çok gevşeklik yapıyolar bazı komşularda görüyorum uyaruıyorum küçük çocuk sokakta tek başına bırakılmamalı komşuya bile tek yollanmamalı zaman kötü öyle deni,nce diyolar çok kötü düşünüyosun e görüyoruz olanları kimseye güvenmemek lazım en yakınları ne kötülükler yapıyor tedbirli olmak lazım ben haber çıktığında izlemiştim anne o zaman haberlerde çok perişandı bence kadına ilaç falan verdiler o yüzden sakindi yoksa izlediğimde çok üzgün perişandı tek çocuklarıymış ama ihmalde yok değil bakkala yolllamayalım çocuklarımızı beraber gidelim gidilecekse allah sabır versin aileye ölen yavruyada allah rahmet eylesin o daha günahsız melekti yavrum kimbilir ne acılar çekti yapan bence normal değil böylelerini kapatmaları lazım bakırköy akıl hastanesine insanlara zarar vermesinler artık yeter
aynen bende senin gibiyim.bizim buradada herkes bana kızıyordu hatta buraya konu bile açmıştım yanlışmı yapıyorum çocugumun kendi başına dışarı çıkmasına izin vermemekle ilgili.ama şunları duyunca dogru yaptıgımı anladım.gözümün önünden ayıramıyorum.iyice korkmaya başladım.kapıya biri geldiginde bile açamıyorum korkumdan.
arkadaşım anlatamadım galiba sokağada çıksa ben ikinci katta oturuyorum kapıda oynuyor arkadaşlarıyla arada ama işimi gücümü bırakıp izliyorum arasıra parka getiriyorum arkadaşı geliyor bir arkadaşına gönderiyorum hep gözüm üstünde orayada gidiyorum yada o arkadaşıda tek kız oda bize geliyor hep takip ediyorum savunmasız çocuğumu yalnız bırakamam kendini korumayı öğrenmesi nereden bir kötülük gelir gelmez yavaş yavaş aklı erdiğince anlatmaya çalışıyorum kimseden bişey almaması gerektiğini canı bişey çekerse babasının alacağını imkanlarımız dahilinde anlatıyorum herkes kendi çocuğunu istediği gibi eğitir ama korunmasınıda öğretmemiz lazım bir yere giderken nereye gittiğini bilmemiz lazım izinsiz hiç gitmemeli çocuklar insanın başına ne geleceği belli olmaz bizim bile başımıza gelebilir nereye gittiğinizi herzaman haberdar edin eşinizeki, bişey olduğunda arayacakları yeri bilsinler herkesi allah kötülerden vede kötülüklerden korusun bizde tedbirimizi alalım
hadi bakkla yollamadın bu çocuk hiç mi oyun oynamayacak hiç mi çocukluğunu yaşamayacak
kadın demkki aklına koymuş öldürmeyi o anlık bir duygu değildi bence bu boş bulduğu herhang bir an bu olayı gerçekleştirecekti belliki:1no2: