Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Bu muge de iyice havaya girdi erkenden, veda etmeden bir aciklama yapmadan programi bitirmeler falan

benimde dikkatimi çekiyor bu durum arkadaşım2 gündür böyle yapıyor.yarın görüşürüz falan demeden reklamların ardından program hemen bitiyor.niye böyle yapıyorkiiiii?

evet canım.aynen bende o saneyi dikkatli izledim.şimdi şimdi nasıl anlaşılıyor yalan söylemek için düşündüğü.ama onu en iyi analiz eden ibrahim kenirli varya hani dedektif... o oldu. o adam dediki sen kafanda plan yazıyosun biraz düşünüp sonra söylüyosun demişti

ay bu ne ya bağılacağımmm senağlama
el kadar bebeği neden yaksınlar iki iki dört eder artık iyice bu insanları taşla öldürnmek lazım ne istedin bebekdennnn oy bağılacağımmmm ya hastalandımmm yaratıklarr çaniler çok şey soyleceğim ama terbiyem musade etmiyorrrr

daha bu sabah çıktılar yayına ne zamanki haber bu birde o bir aylık komşumu öldürmüş çocuğu

benimde dikkatimi çekiyor bu durum arkadaşım2 gündür böyle yapıyor.yarın görüşürüz falan demeden reklamların ardından program hemen bitiyor.niye böyle yapıyorkiiiii?

Diyorum ya bebegim iyice havaya girdi sebep yok yani

yani arkadaşlar insanları anlamak zor gerçekten.4 yaşındaki çocuk 150 metre ötedeki bakkala yollanmaz hatta tek başına sokağa salınmazki.salınırsa olacağı bu yaniiii.150 metre demek 150 adım eder ve o küçücük çocuğun ayağıyla 2 katı adım eder yaaaaaaaaaaa.acab neden öldürmüş ki ? çocuk en son o komşunun kapısının orda görünmüş zaten.annesi komşu bizim kapıya bıraktı diyor ama yaln demekki.zaten ona bunu söyleyen de katil olan kadın işte.belkide çocuğa gel içeri dedi,o zavallı da girdi içeri.çok yazık gerçektennnnnnn

yaaa bu olaylar hep bize kapak olsun..rabbim kimsenin başına vermesin ama ibret alalım kızlarr...4 yaşındaki çocugun tek başına dışarı gönderilmesinde daha başka nasıl bi sonuç yaşanabiliridki...

al bi olay daha yaşandı..adanadaki olayın katili evein küçük kardeşi çıkmıışşş....heyy yarabbimm noluooo

ya ınanamıyorum
bu pıslıklerle aynı sıfatta olmak ıstemıyorum
bunlara ınsan denıyorsa sayet ben ınsan olmak ıstemıyorum
lanet olsun hepsıne allahım kahretsın hepsını
dıpsız kuyularda gebersınler amanlarını bıle duyan olmasın
acı ceke ceke gebersın hepsı de

mınıcık bır melek
ne ısteyebılırsınız kı ne sucu olabılır kı
allahım kahretsın kahretsın kahtersın

Şoktayım arkadaşlar... Minik beyzaya kıymışlar

Aman Allahım ya biz ne kadar hastalıklı bir toplummuşuz...Bir tarafta Canavarlık bir tarafta Cehalet!!!
Allah cezanızı versin. Cehennemin en derin yerinde yanın inşallah. Nasıl bir ülke olduk biz, hergün vahşet. Biri çocuğunu öldürür, biri komşu çocuğunu sandığa kilitler, biri sobada yakar... El kadar bebeklere yapmayın bari vicdansız yaratıklar.

Allahım sen beni dost bildiklerimin şerrinden koru,düşmanlarımla ben nasılsa mücadele ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…