Kızlar kafamda bazı sorular oluştu işyerinde KK yasak olduğu için eve gelince sizlerlede paylaşmak istedim.
1- Muhammeti gördük diyenler kimdi (otobüs şoförü, muavin, o konuşan bayanlar)
2- Baştan beri hepimiz Dilberden şüphelendik Polis neden itiraf ettiremedi.
3- Madem hurdacının kızı ve eşide olayın içindeyse neden Dilber yapmıştır deyip durdular.
4- Kimseye anlatmasın diye öldürmüşler ki zaten herkes herşeyi biliyormuş neden korktular.Ümitin hiçbirşey umrunda değil zaten eşi onun huyunu bilmiyormuydu ki söylemesin diye çocuğun öldürülmesine göz yumdu.
5- Babaanne çocuk bulunmuş dayısının yanındaymış diye niye bakkalda konuşmuş
Daha birsürü soru var aklıma geldikçe çıldırıyorum.
allahım sen herşeyin engüzelini en doğrusunu bilirsin ama
peygamberimizin adını taşıyan bu çocuğa kıyabilen bir insanı anne yapabiliyosun
karısının getirdiği paraya göz yumup vurdumduymazlık bir abidesini baba yapabiliyorsunn
allahımmm
sen herşeyin en güzelini biliyorsun ama
neden böyle insanlara evlat veriyosunnnn
zavallim karni hep acmis komsulardan yemek istermis kursagina lokma girmeden olduruldu yavrum simdi cennette onunde ucsuz bucaksiz ziyafet sofralarindadir
ben ızleyemedım haberı,ıtıraf mı etmısler?
bencedeidam yasası geri getirilsin diyorum başkada bişey diyemiyorum
bu ülkede bikaç tanesini sallandırmadan işler yoluna girmiycekkk
bnce çoook şeey çıkcak dahha görün bakkın
bn ümitiin o bn hiç bişey bilmiyordum tavrınıda innamıyoruuum
onunda var bi şekilde parmağıı
bnelki çocuğun ölümnde yok ama
o karısınn o işi yaptığını biliyordu
çünkü en yakını ercan dı ve o herşeyi biliyorduuu
bende söylediklerinin yalan olduğunu düşünüyorum.fikirlerine aynen katılıyorum canım sakladıkları birşeyler var bana kalırsa.
otobüste görmeleri, telefonda adamın tehdit edilmesi herşeymi yalanmış !!
Şeytanın kadın kılığına girmiş hali Dilber.Ama onun mutlaka ama mutlaka akli dengesi yerinde değil.Cahil diyorlar.Annelik duygusu doğar doğmaz kazanılan birşey çocuğun olsada olmasada bu duygu var ve kadınlar o yüzden daha merhametli ve duygusal oluyor.Dilberin ve maalesef ki onun gibi düşünenlerin tek derdi para para para.Keşke çocuğu yuvaya verip randevu evinde çalışsaydı.Kızlar ben Dilberle aynı koğuşu paylaşacaklarada üzülüyorum.Biz 30-35 gün katlanamadık belkide ona ömür boyu orda katlanacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?