Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

YATAKTA ÇIRILÇIPLAK GÖRDÜ

Çorlu Emniyet Müdürlüğü’nde sogulanan sanıklar dün gece geç saatlerde Devlet Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolunden geçirildi. İddiaya göre olay günü anne Dilber Fırtına, sevgilisi Kemal Ermiş ile Sinan Gök’ün evinde buluştu. İki sevgili yatakta olduğu sırada minik Muhammet eve gelerek ilişkiye tanık oldu. Panikleyen sevgililer ev sahibi Sinan Gök’ü çağırarak çocuğu dışarı çıkartıp korkutmasını istedi. Muhammet’i dışarı çıkaran ev sahibi dövdüğü sırada çocuk yere düşünce panikleyip sevgililere haber verdi. Odadan dışarı çıkan Dilber Fırtına ve Kemal Ermiş, yerde yatan Muhammet’i görünce korktu. Anne Dilber ev sahibi ve sevgilisinden çocuğu hastaneye götürmelerini istedi.

BATTANİYEYE SARIP TARLAYA ATMIŞLAR

Çocuğun ölmesi üzerine Sinan Gök, Kemal Ermiş ve K.S. çocuğu battaniyeye sararak kendilerine ait minibüsle tarlaya götürerek bıraktı. Bir süre sonra eve geri gelen Kemal Ermiş, Dilber Fırtına'ya Muhammet’in öldüğünü ve tarlaya attıklarını söyledi. Anne Dilber Fırtına'ya, kimseye anlatması halinde diğer çocuğunu da öldüreceklerini söyledi. Anne Fırtına'nın bu nedenle sustuğu öne sürüldü.
Poliste ifade veren Sinan Gök ise çocuğu kendisinin dövmediğini, Kemal Ermiş’in döverek öldürdüğünü söyledi.

KUŞLAR, BÖCEKLER YEMİŞ

Adli Tıp Kurumu uzmanları, açıkta kalan bir cesedin 45 gün içinde kuşlar ve böcekler tarafından yenebileceğini ve kemik haline gelebileceğini söyledi.

SON GELİŞMELER ARKADAŞLAR....senağlama

okudukca sınırlenıorum yha allahhhhhhh topunun belasını wersınnn bunların

"Anne Dilber ev sahibi ve sevgilisinden çocuğu hastaneye götürmelerini istedi. "

"Dilber Fırtına'ya Muhammet’in öldüğünü ve tarlaya attıklarını söyledi. Anne Dilber Fırtına'ya, kimseye anlatması halinde diğer çocuğunu da öldüreceklerini söyledi. Anne Fırtına'nın bu nedenle sustuğu öne sürüldü
."

Ya Dilber yine sallamış bence baksanıza nasıl da aklamış kendini.Yok hastaneye götürün demiş, yok tehdit edilmiş susmuş !!!!!Adamlar çıkın programlarda gülün de demiş mi bari !?

Ben inanmıyorum buna da :dilcikar:

Ya o artık aklanamaz...Hastaneye götürün demiş...miş..miş...öbür çocuğu için susmuş..muş...Vallahi öyle olsa bile işkenceyle bir masumu öldürmüş bir mahluk kendisi herkesin gözünde,ne adalet ne halk acır ona..boşuna pisletmesin konuşup havayı...NOKTA!...ıstediğini söylesin artık..son sözleri olsun inşallah hepsinin...

ayol yedi,içti,zıbardı,otellerde yattı..ben bu yaşıma geldim daha lüks otele gitmedim,lüks lokantada yemek yemedim...domuz gibi oturdu orada..ağlamadı bile....
hayyyyy şu domuz gribi gelsede seni bulsa dilber..

bende sıkı takıpcısıyım sızlerınde..
ama boyle vahset yenı gordummm:1shok::1shok::1shok:
bır anne nasılda 45 gun gozunden bır damla yas akmaz anlamıs degılım..
bızler burda gebelık sayfalarına bakarken tedavı yontemlerı nasıl olcak dıye takıp ederken..
tv decıkan aktarcılardan acaba ne ogrenırızde cocuk sahıbı oluruz dıye denemedıgız yontem kalmazken
yada bebegımız oldugunda anne karnında olmusken ıstemıyerek kurtaja gıtmek zorunda kalmısken
yada erken dogumla bebegını kaybetmısken o zamn bıle feryatlarrımız hısc susmuyor..
bır anne yavrusuna nasıl kıyar:çok üzgünüm:
ama karsımzıda oyle bır anne vardıkı 45 gun gozunden bır damla yas gelmeyen
sızcemı bu annemı:uhm:
annelık kelımesı bıle bence yakısmıyor..
sonuc ortada annelık kelımesı yakısmayan bırı cocuguna rahatlıkla kıyabılıyormuss....
allah rahmet eylesın muhammed..mekanın cennet olsun...:Saruboceq:

o iğrenç hurdacı bozuntusu da ben yalanı sevmem ben yalandan hoşlanmam ,doğru konuş dilber ,yalan söyleme dilber deyip durdu ..pislik meğer pazarlıyomuş milleti..

bende sana katılıorum jnm bunlardan hersey beklenır belkı yawruya ıskenje bıle yapmıslardır bu arada lınk ıcın tsk jnmcım

Insan kılıklı yaratıklar...

Anneler cocuklarını,sevgililer sevgılılerını,çocuklar buyuk kucuk demeden bırbırlerını katleder oldular...

Bunları ınsan sınıfına koymamalı ve yasama sansları ellerıne verılmemelı...

Münevverler Muhammed ler ölmesin artık..

Yıne o yavrucak buyuyupte annesının rezıllıgını görmeyecek,en azından sımdı daha huzurlu...

Dılber yıne savcılıkta yalanları surdu..
Madem cocuk gordu..Kendın ılgılensene...

cocugu dovemesını ıstemış sınandan bun kım ınanır..

Kızı studyodaydı...
Kemal le sınan ona ne yapabılırdı nıye ıtıraf etmedı..

Otelde kalıp kocasıyla dogum gunlerı ...kutlayı gezmek hosuna gıdıyordu...

dılber de yalan cokk..

pis ............... bu boslugu anladiniz daha cok sey derdim ama neyse anne diyorlar hala ya inanamiyorum eger bu sokak bilmemnesi anneyse ben anne olmak istemiyorum ayni vasifta olmak istemiyorum bu ne soguk kanlilik hic mi insan degilsin nasil kiydin yavruna bu kadini tam suan ellerimle oldurebilirim tek an dusunmem 6yasinda melaike nasil kiyar insan karincayi ezemez bir insan sen nasil kiydin masuma ne kadersiz yavruymus bu pislikten dogmus sonu boyle olmus gozyaslari arasinda yaziyorum bunlari evladim icin kalbimi cikarir veririm bir saniye dusunmeden omrumun kalanini veririm eline kiymik batsa ben daha cok aglarim acidan ben anneyim.............. ama bu adi pislige asaglik mahluga anne denmemeli hala umarim asilir o cocuktan cok daha fazla aci cekerek olur

Kızlar aklıma bir şey geldi;

Şimdi muhammedin cesedini ya o ya bu arabayla götürdük battaniyeye sardık attık dediler ya.Aklı olan insan bu kadar iş becerecekse gidip 1kme yakına atmaz gider uzak bir ıssız yere gömer.

Hani bir telefon vardı çocuk aldatan kişiyi görünce öldürülmüş bu da böyle mi oldu acaba demişti ya.Ondan bu fikri kapıp sıkışınca bu senaryoyu yazmış olmasın dilber ve bu adamlar.
Çünkü her duyduğu şeyden hikaye yazabiliyor biliyorsunuz...

Belki de bunlar organ mafyasına sattı parayı bölüştüler .Sonra da bu hikayeyi yazıp yanlışlıkla vurduk öldü diye topu birbirlerine atıp suçu hafifletmek istediler olamaz mı ?

Cesedi de yakın bir evde yada bir yerde bekletip sonra bu senaryoya uygun çabuk bulunsun diye attılar işte araziye..
Bir çocuk demişti ceset bulunmadan 3 gün önce diye arabada Dilber ve adamları gördüm diye

Aldatmaktan rahatsız olmayan anen ve babanın çocuk gördü diye korkacağına inanmıyorum.Kendilerini daha az suçlu gösterecek bir son yazdılar bence
:1closedeyes:

bugün bn gece hiiç uyuyamadıım
gözüümü açıyoruum muhammed dilber
yolda gideken gözümn önü karardıı düştüüm pantolnum parçalandııı
zaten sabah birde şehit haberii duyuduum çook kötüydüüm anlıcanız
bn halen yanıyoruum
yahu öldürdüün
bari zavalnn üstüne iki toptrak atsaydınn
yavruum bnm yaaa
aklımdan çıkmıooo

Arkadaşlar bugünkü programı merak edenler varsa canlıdizi diye bi site var programın tekrarı veriliyo bilginiz olsun.Tabi sinirini zıplatmak istemeyen izlemesin derim.Ben diyen oyuncuya taş çıkarır bu dilberin ekürileri.Ama dilber kötü oyuncu.

Son düzenleme:
ne desem boş içim acıyor..
inanamıyorum o dilber f....nin yayına katılıp gülmeleri,makyaj yapması otelde yiyip içip doğum günü kutlayıp gezip tozmaları..
offff............

bende söylediklerinin yalan olduğunu düşünüyorum.fikirlerine aynen katılıyorum canım sakladıkları birşeyler var bana kalırsa.

otobüste görmeleri, telefonda adamın tehdit edilmesi herşeymi yalanmış !!

canım allah razı olsun bende seyredememiştim sabah merak ediiyodummm

bunlar hepsi oscarlık allah ıslah etsin randevu evi gibi kullanmıslar baksana kader evli degil hamile onun cocugu kimden hep si bu işi yapıyodu bence bunların pislikler

allahım sen herşeyin engüzelini en doğrusunu bilirsin ama
peygamberimizin adını taşıyan bu çocuğa kıyabilen bir insanı anne yapabiliyosun
karısının getirdiği paraya göz yumup vurdumduymazlık bir abidesini baba yapabiliyorsunn
allahımmm
sen herşeyin en güzelini biliyorsun ama
neden böyle insanlara evlat veriyosunnnn

bende kesinlikle böle düşünüyorum kim ne derse desin daha başka şeylerde varrrbenneyaptımki

vede ortaya çıkacakkötükedihüso

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…