TELEVİZYONLARDA YARDIM İSTEDİLER
Oğlu kaybolan anne Dilber Fırtına, minik Muhammed’in komşuya gitmek üzere evden ayrıldığını ve bir daha geri gelmediğini söyleyerek eşi Ümit ile birlikte bir çok televizyon programına çıkarak bulunması için yardım istedi. Oğullarının bulunması için televizyon ekranlarında gözyaşı döken ve yardım isteyen Fırtına çifti, dün de özel bir televizyonun sabah programındayken, polis kendilerine ulaşarak Çorlu’ya dönmelerini istedi.
Televizyon programından çıkan çift hemen Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Çorlu polisin gösterdiği eşyaları hemen tanıyan anne gözyaşları içinde oğlunun eşyalarını teşhis etti. Polisin kısa sorgusundan sonra anneden şüphelenen güvenlik güçleri durumu Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirdi. Savcılığın talimatı üzerine anne 23 yaşındaki Dilber Fırtına gözaltına alındı.
Çorlu polisi gözaltındaki annenin ifadelerinden sonra 41 yaşındaki sevgilisi Kemal Ermiş, evinde buluştuğu arkadaşı 23 yaşındaki Sinan Gök ile imam nikahlı eşi 38 yaşındaki Fadime Sezer, kızları 18 yaşındaki Kader Sezer, oğulları 16 yaşındaki K.S.yi de gözaltına aldı. Gözaltındaki 6 şüphelinin iki günden beri sorgusu sürüyor
YATAKTA ÇIRILÇIPLAK GÖRDÜ
Çorlu Emniyet Müdürlüğü’nde sogulanan sanıklar dün gece geç saatlerde Devlet Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolunden geçirildi. İddiaya göre olay günü anne Dilber Fırtına, sevgilisi Kemal Ermiş ile Sinan Gök’ün evinde buluştu. İki sevgili yatakta olduğu sırada minik Muhummet eve gelerek ilişkiye tanık oldu. Panikleyen sevgililer ev sahibi Sinan Gök’ü çağırarak çocuğu dışarı çıkartıp korkutmasını istedi. Muhammet’i dışarı çıkaran ev sahibi dövdüğü sırada çocuk yere düşünce panikleyip sevgililere haber verdi. Odadan dışarı çıkan Dilber Fırtına ve Kemal Ermiş, yerde yatan Muhammet’i görünce kortu. Anne Dilber ev sahibi ve sevgilisinden çoçuğu hastaneye götürmelerini istedi.
BATTANİYEYE SARIP TARLAYA ATMIŞLAR
Çocuğun ölmesi üzerine Sinan Gök, Kemal Ermiş ve K.S. çocuğu battaniyeye sararak kendilerine ait minibisle tarlaya götürerek bıraktı. Bir süre sonra eve geri gelen Kemal Ermiş, Dilber Fırtına'ya Muhammet’in öldüğünü ve tarlaya attıklarını söyledi. Anne Dilber Fırtına'ya, kimseye anlatması halinde diğer çocuğunu da öldüreceklerini söyledi. Anne Fırtına'nın bu nedenle sustuğu öne sürüldü.
Poliste ifade veren Sinan Gök ise çocuğu kendisinin dövmediğini, Kemal Ermiş’in döverek öldürdüğünü söyledi.
KUŞLAR, BÖCEKLER YEMİŞ
Adli Tıp Kurumu uzmanları, açıkta kalan bir cesedin 45 gün içinde kuşlar ve böcekler tarafından yenebileceğini ve kemik haline gelebileceğini söyledi.
bende sana katılıorum jnm bunlardan hersey beklenır belkı yawruya ıskenje bıle yapmıslardır bu arada lınk ıcın tsk jnmcım
SON DAKİKA! Türk İşadamları Münevver'in katili Cem Garipoğlu'nu Moskova'da gördü!
münevverle ilgili bir haber daha kzılar. Cem mıskovada görülmüş
sana katılıtılıyorum nezamandır bu konuyo takıp edıyorum ne ahlaksız vicdansız bı kadınmış söylenecek okadar söz varkı onun için yavrucak ne acılar cektı kımbılır senağlama cocuga çok içim yandı
Kızlar zap yaparken Süreyya beyin adını okudum Esra Ceyhan'ın programda,izledim.Buse diye bi kız bağlandı 21 yaşında.Cemi tanıyormuş.Cemin ne kadar psikopat ruhlu oluğunu herkes biliyordu,göründüğü gibi biri değildi,münevveri öldürürken kızın çığlıklarını etraftaki bütün villalar duydu,bavulu arabaya taşırken bile gördüler,herkes biliyor ama kimse korkudan konuşmuyor,ben duyanlarla görenlerle konuştum dedi.cinyayet gününden sonraki 1 ay ,Cem geceleri Villaya gelip kalıyomuş.Buse onu otobüste görmüş cinayetten 2 gün sonra.telefonla konuşmuş biriyle.Ben cem, seni arıycam demiş telefondakine.evlerinin sokağında inmiş.Süreyya bey de doğruladı..bende biliyorum bunları,hatta komşulardan bu olay yüzünden psikolojik tedavi gören bile var dedi...
Bir an önce bulunsun Allahım..Nolur(((
Kızlar aklıma bir şey geldi;
Şimdi muhammedin cesedini ya o ya bu arabayla götürdük battaniyeye sardık attık dediler ya.Aklı olan insan bu kadar iş becerecekse gidip 1kme yakına atmaz gider uzak bir ıssız yere gömer.
Hani bir telefon vardı çocuk aldatan kişiyi görünce öldürülmüş bu da böyle mi oldu acaba demişti ya.Ondan bu fikri kapıp sıkışınca bu senaryoyu yazmış olmasın dilber ve bu adamlar.
Çünkü her duyduğu şeyden hikaye yazabiliyor biliyorsunuz...
Belki de bunlar organ mafyasına sattı parayı bölüştüler .Sonra da bu hikayeyi yazıp yanlışlıkla vurduk öldü diye topu birbirlerine atıp suçu hafifletmek istediler olamaz mı ?
Cesedi de yakın bir evde yada bir yerde bekletip sonra bu senaryoya uygun çabuk bulunsun diye attılar işte araziye..
Bir çocuk demişti ceset bulunmadan 3 gün önce diye arabada Dilber ve adamları gördüm diye
Aldatmaktan rahatsız olmayan anen ve babanın çocuk gördü diye korkacağına inanmıyorum.Kendilerini daha az suçlu gösterecek bir son yazdılar bence:1closedeyes:
Arkadaşlar bugünkü programı merak edenler varsa canlıdizi diye bi site var orda programın tekrarı veriliyo bilginiz olsun.Tabi sinirini zıplatmak istemeyen izlemesin derim.Ben diyen oyuncuya taş çıkarır bu dilberin ekürileri.Ama dilber kötü oyuncu.
bende kesinlikle böle düşünüyorum kim ne derse desin daha başka şeylerde varrrbenneyaptımkibende söylediklerinin yalan olduğunu düşünüyorum.fikirlerine aynen katılıyorum canım sakladıkları birşeyler var bana kalırsa.
otobüste görmeleri, telefonda adamın tehdit edilmesi herşeymi yalanmış !!
allahım sen herşeyin engüzelini en doğrusunu bilirsin ama
peygamberimizin adını taşıyan bu çocuğa kıyabilen bir insanı anne yapabiliyosun
karısının getirdiği paraya göz yumup vurdumduymazlık bir abidesini baba yapabiliyorsunn
allahımmm
sen herşeyin en güzelini biliyorsun ama
neden böyle insanlara evlat veriyosunnnn
canım allah razı olsun bende seyredememiştim sabah merak ediiyodummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?