• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Benim kızımda 6 yaşında.Sabahları uyandığında günaydın anne dediğinde yüreğim titriyor.O nasıl bir mantıkla can çekişen evladını dağın başına bırakıyor.Sonra hiçbirşey olmamış gibi evine gidiyor.Kocasını karşılıyor.Hayatta böyle insanlarda var .Allah böyle insanları sadece tvde görmemizi ,gerçek hayatımızda hayatımızda girmelerini engellesin inşallah...
Bende Dilberi hep izledim ve zaman zaman üzüldüm hakkımı helal etmiyorum (diycem helal etmediğim için öbür dünyada tekrar görücem diye korktum şimdi)

ozgurdu. ben de aynı şeyi düşünüyorum. ümit bi ara ben hep unuturum dedi. unutkanım dedi ama maşallah bu gün unuttuğu bişey olmadı nedense.
bir de merak ediyorum. polisler çocuk ölmüş dediklerinde ümit ne yaptı, tepkisi ne oldu?

ozgurdu. ben de aynı şeyi düşünüyorum. ümit bi ara ben hep unuturum dedi. unutkanım dedi ama maşallah bu gün unuttuğu bişey olmadı nedense.
bir de merak ediyorum. polisler çocuk ölmüş dediklerinde ümit ne yaptı, tepkisi ne oldu?

Müge anlı söyledi canım. Duyunca Dilber hiç ağlamamış.Ümitte kendini sıka sıka lütfedip bir damala yaş akıtmış.Limonu sıksak daha çok su çıkardı.bunlar ailecek zombi...

bu kadina .............dememek lazim o isi yapan kadinlara bile hakarettir cocugu icin o yollara dusmus kader kurbanlarina hakarettir bu yaratik bir pislik bence kocada kadinla ayni derece suclu bir erkek esinin her seyini bilir utanmaz boynuzlu para gelsinde nasil gelirse gelsin namustan dem vururlar ama 20 ytl ye tovbe tovbe yok egitimden Avrupadan modernlikten soz ediyoruz topraklarimizda neler oluyor delirmemek icten degil doguda olsa dogu derdik burasi resmen Istanbul a en yakin yerlerden biri korkunc bir durum evladim var bu durumlari gordukce kendi memleketimden urkuyorum......... bu katiller kesinlikle idam edilmeli

ya gerçekten inanamıyorum. haberi izledim ve anca kendime geldim. bu çocuk neden öldürüldü. yok annesini -ki anne demeye bile utanıyorum o pisliğe- gördü diyelim zaten herşey ortadaymış neden bu çocuğa kıydınız? o baba müsveddesi bugün güya üzgün. numaradan eğmiş başını haberi yok gibi davranıyor. bu olay da başka şeyler var bence. hepsi aynı yolun yolcusuymuş bunlar ya. allah korkusu yok olmuş artık. küçücük bir çocuk. insan nasıl kıyar. nasıl götürü bırakır. ben kafamda hala oturtamadım bu olayı. o çocuk o tarlada nasıl kalır. kokmazmı, dikkat çekmezmi? hiç mi etraf aranmamış. ay allahım neler oluyor sen koru bizi.

evet bencede,bu adam da karisinin her yaptigina göz yummus bence,para geliyor ya,zaten sesini cikarmamis,erkek iste,nasil erkekse.her defasinda,o pislik dilberi,koruyor destekliyordu,olan o yavrucaga oldu,Allah nur icinde yatirsin,bu insanlarin yatacak yeri yok..

Bu Kemal evli degil mi neden esi, cocuklari cikip konusmuyor Kemal'in o kadar adi gecti de? CADIARZU

Son düzenleme:
bu şekilde sonuçlanan bir olayın bu kadar uzun sürede çözülmesi hata.
3 gr lık beyin sahiplerini polis nasıl konuşturamadı, pes!!!

komşuların dedikodularına dayanarak bugün kemal e sorulan soruları izledim. resmen olayı sordular adama.
beyaz arabayı polis hiç mi bulup inceleyemedi? arabada mutlaka kanıt bulunurdu. kanıtlar yok edilmişse bile anlardılar.

küçük yerlerde özellikle kimin ne yaptığından herkes haberdardır. şimdiye kadar dilberin o eve sık sık girip çıktığını söylediklerinde, çocuğun o evin önünden kaybolduğunu söylediklerinde polis neden evleri aramıyor anlayamıyorum, çok mu zor arama izni çıkartmak? küçük bir çocuğun yaşamı söz konusu...

çocuğun cesedi bulununca dilber nasıl oldu da konuştu? her zaman susan dilber yine susardı. nasıl oldu da itiraf etti?

ben polisin yeterince uğraşmadığını düşünüyorum. ya da uğraşanlar işinin ehli değildi. çünkü herşey burunlarının dibinde idi. açıkta çürüyen bir ceset mutlaka koku verir, hayvanların üşüşmesinden bile anlaşılırdı...

canım çok sıkıldı bu olaya.

ümit denen adama IQ testi mutlaka yapılmalı. ya beyni boş ya da ayrıntıları bilmese de çocuğun öldüğünden haberi var.
küçük kızı asla onlara bırakmamalı devlet. o aileden normal insan çıkmaz.

dünde yazdım kesinliklee katılıyorum.bu olay corlu emniyetinin beceriksizliğinin resmidir.biçer döver girseydi o tarlaya nolcaktı??bi tinerciyi bile konusturmaktan acizler..
münevver olayında da becerikli olduklarını düşünmüyorum.annesinin oğlunun yanına gideceği kesin takamadınızmı arkasına iki polis,emekli cumhurbaskanına 28 tane koruma vermeyi biliyorlar ama,insan hayatı ne ucuz bu ülkede böyle yaa.

dilbermi öldürmüş haberlerde söyledi sevgilisiyle pislik kadın..nasıl yapmmışlarr..kızgın

bugün müge anlı yanarım yanarım o çocuk açı açına öldü ona yanarım dedi yasenağlamamahvoldum yaasenağlama

evet arkadaşlar 45 gündür karı koca bütün insanları delirttiler nasıl anne bu kadın resmen karşımızdaymış katil

ben her şeyi anladım ama bu cocugu gördük diyenler neyin nesiydi yok otobüste yok köyde onu bir türlü cözemedim

keşke idam olsaydıda asılsaydı bunların hepsi ibreti alem için

bugün müge anlı yanarım yanarım o çocuk açı açına öldü ona yanarım dedi yasenağlamamahvoldum yaasenağlama

yaaaaa ben izleyemedim öylemi dedi.rabbim ıslah etsin öyle canavarları ay yavrum aç ölmüştürsenağlama
anası kendi hevesinde. sevgiliyle yüce rabbim böylerine çocuk vermez inşaallah..senağlama

yaaaaa ben izleyemedim öylemi dedi.rabbim ıslah etsin öyle canavarları ay yavrum aç ölmüştürsenağlama
anası kendi hevesinde. sevgiliyle yüce rabbim böylerine çocuk vermez inşaallah..senağlama

yaa evet öyle dedi mahvoldum bendesenağlama
bide hep eski yayınları gösterdi zanlıların görüntülerini
muhabirin kemale sorduğu sorulara hiç dikkat etmemiştim ilk izlediğimde bide bugün izleyince resmen olayı sormuş yaa
olay günü sizin arabanız evin önündeymiş fln diye sormuş komşular annatmış yani ama tabi yayında söylenememiş herşey:1no2:

günaydın hnmlar

yatıyorum kalkıyorum hep bu olay aklımda gözümün önüne geliyo o pislik kadın midem bulanıyooobenneyaptımki

bakalım bugün yeni gerçekler çıkacak mı ortaya pislikk şerefsizzzz:mymeka:

ya deliricem yaa.hergün mügenin program başladığında,ilk reklamda elektrikler kesiliyo..bu ne yaaaa..hergün amaaaa..bide ufak kızı ne diye esirgeme kurumuna vermiş babanne!!! bakamamışmış el kadar sabiye..bide ağlıyo orda...

Back