senın dedıgın gıbı olsa tepelerı gezse ümıtı serrbest bırakmazdı polıs.. gercı çorlu polısı bu konuda bana gore sınıfta kaldıı
ozgurdu. ben de aynı şeyi düşünüyorum. ümit bi ara ben hep unuturum dedi. unutkanım dedi ama maşallah bu gün unuttuğu bişey olmadı nedense.
bir de merak ediyorum. polisler çocuk ölmüş dediklerinde ümit ne yaptı, tepkisi ne oldu?
bu şekilde sonuçlanan bir olayın bu kadar uzun sürede çözülmesi hata.
3 gr lık beyin sahiplerini polis nasıl konuşturamadı, pes!!!
komşuların dedikodularına dayanarak bugün kemal e sorulan soruları izledim. resmen olayı sordular adama.
beyaz arabayı polis hiç mi bulup inceleyemedi? arabada mutlaka kanıt bulunurdu. kanıtlar yok edilmişse bile anlardılar.
küçük yerlerde özellikle kimin ne yaptığından herkes haberdardır. şimdiye kadar dilberin o eve sık sık girip çıktığını söylediklerinde, çocuğun o evin önünden kaybolduğunu söylediklerinde polis neden evleri aramıyor anlayamıyorum, çok mu zor arama izni çıkartmak? küçük bir çocuğun yaşamı söz konusu...
çocuğun cesedi bulununca dilber nasıl oldu da konuştu? her zaman susan dilber yine susardı. nasıl oldu da itiraf etti?
ben polisin yeterince uğraşmadığını düşünüyorum. ya da uğraşanlar işinin ehli değildi. çünkü herşey burunlarının dibinde idi. açıkta çürüyen bir ceset mutlaka koku verir, hayvanların üşüşmesinden bile anlaşılırdı...
canım çok sıkıldı bu olaya.
ümit denen adama IQ testi mutlaka yapılmalı. ya beyni boş ya da ayrıntıları bilmese de çocuğun öldüğünden haberi var.
küçük kızı asla onlara bırakmamalı devlet. o aileden normal insan çıkmaz.
bugün müge anlı yanarım yanarım o çocuk açı açına öldü ona yanarım dedi yasenağlamamahvoldum yaasenağlama
yaaaaa ben izleyemedim öylemi dedi.rabbim ıslah etsin öyle canavarları ay yavrum aç ölmüştürsenağlama
anası kendi hevesinde. sevgiliyle yüce rabbim böylerine çocuk vermez inşaallah..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?