• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Kızlar kafamda bazı sorular oluştu işyerinde KK yasak olduğu için eve gelince sizlerlede paylaşmak istedim.
1- Muhammeti gördük diyenler kimdi (otobüs şoförü, muavin, o konuşan bayanlar)
2- Baştan beri hepimiz Dilberden şüphelendik Polis neden itiraf ettiremedi.
3- Madem hurdacının kızı ve eşide olayın içindeyse neden Dilber yapmıştır deyip durdular.
4- Kimseye anlatmasın diye öldürmüşler ki zaten herkes herşeyi biliyormuş neden korktular.Ümitin hiçbirşey umrunda değil zaten eşi onun huyunu bilmiyormuydu ki söylemesin diye çocuğun öldürülmesine göz yumdu.
5- Babaanne çocuk bulunmuş dayısının yanındaymış diye niye bakkalda konuşmuş
Daha birsürü soru var aklıma geldikçe çıldırıyorum.

benimde kafama takılıyor bu sorular,sanki yavrunun öldürülmesinin altında başka sebebler var gibi geliyor banada...

idam yasası geri getirilsin diyorum başkada bişey diyemiyorum
bu ülkede bikaç tanesini sallandırmadan işler yoluna girmiycekkk

sinir krizi geçirmemek elde değil bunlar insan değil hayvan bile olamazlar hayvanlara hakaret olur şeytanımsı bi yaratıklar nasıl vicdan yavrusuna kıyar nasıl aklım almıyor ben çocuğumun başına iyi bişey gelse sevinçten ağlıyorum azıcık burnu kanasa söz misali üzülüyorum üzüntüden kahroluyorum nasıl bir kadın bu dilber o anneliği haketmiyor kurusun elleri kurusun heryeri bu dünyadadad cezasını bulsun öbür dünyada o çocuğa yaptıklarının milyonlarcasını çeksin inşallah

zavallim karni hep acmis komsulardan yemek istermis kursagina lokma girmeden olduruldu yavrum simdi cennette onunde ucsuz bucaksiz ziyafet sofralarindadir

allahım sen herşeyin engüzelini en doğrusunu bilirsin ama
peygamberimizin adını taşıyan bu çocuğa kıyabilen bir insanı anne yapabiliyosun
karısının getirdiği paraya göz yumup vurdumduymazlık bir abidesini baba yapabiliyorsunn
allahımmm
sen herşeyin en güzelini biliyorsun ama
neden böyle insanlara evlat veriyosunnnn

haklısın sevvalcim,bari kızı alsalar elindende o ziyan olmasa...

bu şekilde sonuçlanan bir olayın bu kadar uzun sürede çözülmesi hata.
3 gr lık beyin sahiplerini polis nasıl konuşturamadı, pes!!!

komşuların dedikodularına dayanarak bugün kemal e sorulan soruları izledim. resmen olayı sordular adama.
beyaz arabayı polis hiç mi bulup inceleyemedi? arabada mutlaka kanıt bulunurdu. kanıtlar yok edilmişse bile anlardılar.

küçük yerlerde özellikle kimin ne yaptığından herkes haberdardır. şimdiye kadar dilberin o eve sık sık girip çıktığını söylediklerinde, çocuğun o evin önünden kaybolduğunu söylediklerinde polis neden evleri aramıyor anlayamıyorum, çok mu zor arama izni çıkartmak? küçük bir çocuğun yaşamı söz konusu...

çocuğun cesedi bulununca dilber nasıl oldu da konuştu? her zaman susan dilber yine susardı. nasıl oldu da itiraf etti?

ben polisin yeterince uğraşmadığını düşünüyorum. ya da uğraşanlar işinin ehli değildi. çünkü herşey burunlarının dibinde idi. açıkta çürüyen bir ceset mutlaka koku verir, hayvanların üşüşmesinden bile anlaşılırdı...

canım çok sıkıldı bu olaya.

ümit denen adama IQ testi mutlaka yapılmalı. ya beyni boş ya da ayrıntıları bilmese de çocuğun öldüğünden haberi var.
küçük kızı asla onlara bırakmamalı devlet. o aileden normal insan çıkmaz.

bnce çoook şeey çıkcak dahha görün bakkın
bn ümitiin o bn hiç bişey bilmiyordum tavrınıda innamıyoruuum
onunda var bi şekilde parmağıı
bnelki çocuğun ölümnde yok ama
o karısınn o işi yaptığını biliyordu
çünkü en yakını ercan dı ve o herşeyi biliyorduuu

Kızlar Muhammed i o tarlaya atanlar daha olay yerine götürülücekler..Nasıl attılar neyle getirdiler hepsini bide olay yerinde anlatıcaklar..off offfffffffffffffffff

ben ızleyemedım haberı,ıtıraf mı etmısler?

evet o adi itiraf etmişşş:oklava:

idam yasası geri getirilsin diyorum başkada bişey diyemiyorum
bu ülkede bikaç tanesini sallandırmadan işler yoluna girmiycekkk
bencede:delphin:
bnce çoook şeey çıkcak dahha görün bakkın
bn ümitiin o bn hiç bişey bilmiyordum tavrınıda innamıyoruuum
onunda var bi şekilde parmağıı
bnelki çocuğun ölümnde yok ama
o karısınn o işi yaptığını biliyordu
çünkü en yakını ercan dı ve o herşeyi biliyorduuu

olabilir varsa böle bişey ortaya çıkarrr

bende söylediklerinin yalan olduğunu düşünüyorum.fikirlerine aynen katılıyorum canım sakladıkları birşeyler var bana kalırsa.

otobüste görmeleri, telefonda adamın tehdit edilmesi herşeymi yalanmış !!

Şeytanın kadın kılığına girmiş hali Dilber.Ama onun mutlaka ama mutlaka akli dengesi yerinde değil.Cahil diyorlar.Annelik duygusu doğar doğmaz kazanılan birşey çocuğun olsada olmasada bu duygu var ve kadınlar o yüzden daha merhametli ve duygusal oluyor.Dilberin ve maalesef ki onun gibi düşünenlerin tek derdi para para para.Keşke çocuğu yuvaya verip randevu evinde çalışsaydı.Kızlar ben Dilberle aynı koğuşu paylaşacaklarada üzülüyorum.Biz 30-35 gün katlanamadık belkide ona ömür boyu orda katlanacaklar.

sorulara ben de ekleyeyim
olay günü dilberin telefonu düşmüş herhalde. o neden oldu kafam takıldı. telefonda ne vardı? numaralar mı görüşmeler mi? aslında tüm telefon görüşmelerine ulaşılmıştır. eğer telefonda muhammed`in fotoğrafları var ise ondan yok ettiyse öldürdüğü için neden buna gerek duydu.
bugünkü programda geçmişe baktım da aslında herşey ortadaymış. kesin bu işin içinde başka işler var ve polis bu nedenle takipteydi ve bir şey yapmadı.(buna böyle inanmak istiyorum)

bugün pazarda iki kişiye dilber dedim ya. hala kafamda kurcalıyorum nasıl olur diyorum sürekli.

Şeytanın kadın kılığına girmiş hali Dilber.Ama onun mutlaka ama mutlaka akli dengesi yerinde değil.Cahil diyorlar.Annelik duygusu doğar doğmaz kazanılan birşey çocuğun olsada olmasada bu duygu var ve kadınlar o yüzden daha merhametli ve duygusal oluyor.Dilberin ve maalesef ki onun gibi düşünenlerin tek derdi para para para.Keşke çocuğu yuvaya verip randevu evinde çalışsaydı.Kızlar ben Dilberle aynı koğuşu paylaşacaklarada üzülüyorum.Biz 30-35 gün katlanamadık belkide ona ömür boyu orda katlanacaklar.

cezaSI kesinlişenciye kadar koğuşta kalıır
ondan sonra yallah kara zindanan
dilerim ama ordaki kadınlar veriri cezasını

Bende Ümitin bildiğine inanıyorum.Karısının o işi yaptığını zaten biliyormuş.O kadar salak ayağına yatıyor ama herşeyi %100 biliyor.Ben çocuğun öldüğünüde bildiğini ve kameraları ilk zamanlar o yüzden istemediğini düşünüyorum.Hem komşuların söyledikleri hep çıktı.Çocuk öldükten sonra Ümit gece 10-11 de çocuğun bulunduğu tepelerde geziyormuş.Tövbe tövbe...

bu olyda bı tek dogruları bılen ve soyleyen bırı vardı oda ercan... muge ercana kader senın nısanlınmıydı dedı oda hayır kız arkadasımdı dedı ama kader hamıleydı ve dun dogum yapmıss bu nasıl arkadaslık anlamadımm .:uhm:rezıllık dız boyu:oklava:

senın dedıgın gıbı olsa tepelerı gezse ümıtı serrbest bırakmazdı polıs.. gercı çorlu polısı bu konuda bana gore sınıfta kaldıı

Back